07 / 05 / 2024

Melikgazi Belediyesinden toplantı

Melikgazi Belediyesinden toplantı

Melikgazi Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden 2015 yılı Mart ayı meclis toplantısını yaptı. Meclis gündeminde 11'i ek olmak üzere toplam 36 gündem maddesi görüşüldü.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm Ocak'ta başlıyor!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesi için toplantılar başladı. Proje dahilinde çalışmaların Ocak'ta başlayacağı açıklandı. 

Melikgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Çalışmalarına devam eden Melikgazi Belediye Meclisi 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. maddesine istinaden 2019 yılı Ağustos Ayı Meclis Toplantısını gerçekleştirdi.

Melikgazi'de konut sorunu çözülecek!

Gazeteciler Konut Yapı Kooperatifi Olağan Genel Kurulu Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nun katılımıyla yapıldı. Toplantıda TOKİ tarafından yapılması planlanan projeler değerlendirildi.

Melikgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Melikgazi Belediye Meclisi'nin 2018 yılı Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda imar ağırlıklı konular görüşüldü.

Kayseri Melikgazi'nin 2017 yatırım takvimi belirlendi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, 2017 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan yol açılması, park yapımı, alt yapı, sosyal ve spor tesis inşası ile büyük ölçekli bakım ve onarım yapılacak çalışmaların planlaması için yapılan toplantı düzenledi.

Melikgazi Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Melikgazi Belediye Meclisi 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. maddesine istinaden 2016 yılı Aralık ayı meclis toplantısını yaptı. Meclis gündeminde 7’sı ek olmak üzere toplam 26 gündem maddesi görüşüldü.

Kayseri Melikgazi'de hangi yatırımlar yapılacak?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi daire müdürleri ile yapılan toplantı ile 2017 çalışma yılı programında yer alan yatırımların sırası ile uygulama planının oluşturularak 2017 yılı planlamanın yapıldığını söyledi.

Melikgazi Belediyesi 2017 projelerini planladı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi daire müdürleri ile yapılan toplantı ile 2017 çalışma yılı programında yer alan yatırımların sırası ile uygulama planının oluşturularak 2017 yılı planlamanın yapıldığını söyledi.

Melikgazi Kazımkarabekir'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kazımkarabekir Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmasına başladıklarını belirterek, mahalle halkı ile toplantı düzenledi ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Melikgazi bu yılda şantiye alanına dönüşecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2016 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan büyük ölçekli ve çok amaçlı yatırımlar için yatırımcı birimler arasında koordinasyon ve işbirliği amacı ile yatırım planlama toplantısı yapıldığını söyledi.

Melikgazi Belediyesi sağlık yatırımları yapıyor!

Muhtarlar toplantısında açıklamalarda bulunan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Bahçelievler Mahallesi'nde Semt Polikliniği için arazi ve alt yapının tamamlandığını söyledi.

Melikgazi Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı bugün!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Meclisinin gündeminde bulunan mevzuları görüşüp karara bağlamak üzere 05 Ekim 2015 Pazartesi günü saat: 16.00 ‘da Melikgazi Belediye Meclisinde toplanacağını bildirdi.

Melikgazi kentsel dönüşümle cazibe merkezi oluyor!

Melikgazi Belediye başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç,Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında gerçekleştirilecek çalışmalar ile ilgili bilgilendirme toplantısı yaptıklarını söyledi. Büyükkılıç "Melikgazi kentsel dönüşümle cazibe merkezi olacak" dedi

Melikgazi Belediyesinden toplantı Haberi

Melikgazi Belediyesinden toplantı

Melikgazi Belediye Meclisi Mart ayı olağan toplantısında yer alan maddeler tek tek görüşülerek karara bağlandı. 21 madde oylanarak oy birliğince kabul edilirken, 15 gündem maddesi ilgili komisyonlara havale edildi Meclis gündem maddelerinin genelde imar olduğunu çünkü Kayseri de planlı ve programlı bir şekilde Kentsel Dönüşüm uygulandığını belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç "Melikgazi Belediyesi olarak şehrimizi ilgilendiren her konuya ve yatınma önem veriyoruz. Belediyenin görevleri arasında olmasa dahi Meclis kararı ile hizmeti gerçekleştiriyoruz. Sonuçta kazanan şehrimiz ve insanımız olmaktadır. Melikgazi Belediye Meclisi adeta Çözüm Üretim Merkezi gibi çalışmaktadır. Bu manada 3 tarihi yapı için onarım izni alındı. Kent Bilgi sistemi için çalışmaya başlanıldığı e-devlet sistemi ile bütünlük sağlanacaktır. Şehrimizde güneş enerji kullanımı artırmak için Güneş Enerji santral kurulabilmesinin önü açıldı. Tarihi...