18 / 07 / 2024

Melikgazi Boğazköprüde plan değişikliği mi yapıldı

Melikgazi Boğazköprüde plan değişikliği mi yapıldı

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Boğazköprü mevkiinde yolun güvenli ve akışkanlığı, demiryolu bağlantı hattının rahatlığı ve lojistik merkezine ulaşım için yeni bir imar planı yapıldığını bildirdi.

Teras Beşköprü’de 3 milyon TL’den başlayan fiyatlarla hemen teslim fırsatı

Sakarya’da 2 dönüm arazi üzerine inşa edilen Teras Beşköprü’de teslimler başladı. İşte modern ve lüks yaşamı birleştiren proje ile merak edilen soruların cevapları…

Şanlıurfa Karaköprü'de satılık 4 arsa!

Şanlıurfa İli Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Dalbay Taş İmalatı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Boğazköy Şubesi açıldı!

Dalbay Taş İmalatı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Boğazköy Şubesi 37 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Dalbay tarafından açıldı. 

Samsun Vezirköprü'de yeni yapılan hastane için dökülüyor iddiası!

Samsun Vezirköprü'de 2014'te inşa edilen devlet hastanesi yaklaşık 3 ay önce hizmete sunuldu. Hastanenin son halini görüntüleyen CHP İlçe Başkanı Onur Bayburtlu, "Hastanenin tavanında akma, duvar ve merdivenlerde çatlaklar var. Tavan alçı kaplamaları kırılmış" diye konuştu.

İBB'de plan değişikliği krizi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eyüp’teki TÜGVA Genel Merkezi için yapılan plan değişikliğine ilişkin AKP-MHP grubunun çoğunlukta olduğu İBB Meclisi tarafından alınan kararı veto etti. Meclis veto kararına direndi. 

Arnavutköy Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli atıldı!

Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi'nin temel atma töreni, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla düzenlendi. Aile sağlığı merkezinin 2 ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Mağusa-İskele-Yeni Boğaziçi İmar Planı'nda son tarih: 2037!

Kıbrıs'ta büyük tartışmalara neden olan Mağusa-İskele-Yeni Boğaziçi İmar Planı kapsamında süreç devam ederken, planın son yılı olarak görülen 2037 yılına kadarki süreç boyunca büyük nüfus artışı projeksiyonları dikkat çekiyor.

TOKİ Samsun Vezirköprü'de 264 konutu satıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  Samsun Vezirköprü'de 264 konutu açık artırma ile satışa çıkardı...

AFAD: Üç köprüde de sorun yok!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), "En büyüğü 4,1 büyüklüğünde 28 artçının oluştuğu deprem sonrası üç köprüde de yapısal bir sorun olmadığı belirlendi." açıklamasını yaptı.

Çin'de köprü inşaatında kaza: Çok sayıda ölü var!

Çin’in kuzeydoğusunda inşaat halinde olan bir köprüde iş makinesinin devrilmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.

TOKİ'den Samsun Vezirköprü'de satılık 26 iş yeri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  Samsun Vezirköprü'de 26 iş yerini açık artırma ile satışa çıkardı...

Arnavutköy Boğazköy Cami ibadete açıldı!

Restorasyon çalışmaları tamamlanan tarihi Boğazköy Camii, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla hizmete açıldı.

Arnavutköy Boğazköy imar planı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Boğazköy, 961 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 15.02.2019 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Melikgazi Boğazköprüde plan değişikliği mi yapıldı Haberi

Melikgazi Boğazköprüde plan değişikliği mi yapıldı


Kayseri ilinin batı girişinde bulunan Boğazköprü mevkiinde yol düzenleme, demiryolu hattı ve lojistik merkezi için bütünlük arz eden çalışmaların devam ettiğini hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Boğazköprü mevkiinde yolun güvenli ve akışkanlığı, demiryolu bağlantı hattının rahatlığı ve lojistik merkezine ulaşım için yeni bir imar planı yapıldığını bildirdi.



Meclis kararı ile…

Anbar Mahallesi’nde Boğazköprü Mevkii, Lojistik Merkezinde yapılan alan ile Demiryolları Hattının daha güvenli ve seri olabilmesi için imar planında değişiklik ön görüldüğünü belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Kayseri ilinin batı girişi, aynı zamanda şehrin imajını gösterdiğini, bu açıdan bu şehre ilk gelenler hakkında iyi bir izlenim bırakılması gerektiğini kaydetti.

Boğazköprü mevkiinde yolun krokide belirtilen 275 m²’lik kısmını kapsayan bölümde imar planında değişiklik yapıldığını ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları...