03 / 05 / 2024

melikgazi elektrik altyapısı

melikgazi elektrik altyapısı

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak yer altında bulunan teknik altyapı tesislerinin konumlarını tespit etmek için çalışma başlattığını bildirdi. Melikgazi’de sokak sokak, mahalle mahalle tespitler yapılacak...

En çok ihtiyaç duyulduğu anda mağduriyet yaşandı! Elektrik şirketleri sınıfta kaldı

Depremin olduğu yerlerde can güvenliği açısından elektrik olmaması ve iletişim kesikliği olması gayet normal ama depremin ardından enerji ve  iletişimde hizmet kıtlığı normalin dışında değerlendirildi. şirketler yapılan değerlendirme sonrası verdikleri hizmette sınıfta kaldı yorumu yapıldı.

Sanayi tesislerine müjde! Elektrik kısıtlaması...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sanayi tesislerine uygulanan elektrik kısıtlamasının 29 Ocak (bugün) itibarıyla kaldırılacağını açıkladı. 

TEİAŞ'tan önemli açıklama: Elektrik kısıtlaması geliyor!

Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ), yaptığı açıklamada elektrik arz talep dengesinin sağlanması için iletim ve dağıtım sistemine bağlı mesken harici kullanıcılara program kapsamında kısıntı uygulanacağını belirtti.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

TAV Havalimanları Holding BT altyapısına kavuştu!

Atatürk Havalimanı'nın kapanışı sonrasında genel üdürlük binasını Vadi İstanbul'daki yeni hizmet binasına taşıyan TAV Havalimanları Holding, burada kurduğu HPE'nin Şekillendirilebilir, Hiper Bütünleşik mimari ve veri depolama çözümleriyle geleceğe güvenle bakan BT altyapısına kavuştu.

Adana'daki sahra hastanesinin altyapısı tamamlandı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana'da inşa edilen sahra hastanesinin altyapısında sona gelindiğini duyurdu...

Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi'nin sözleşmesi imzalandı!

DİKA teknik desteği ve Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğince 13,3 milyon lira bütçeli Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi için sözleşme imzalandı.

Akbatı ve Akasya AVM'nin enerjisi için Sakarya Elektrik'le sözleşme imzaladı!

Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezlerinde kullanılmak üzere enerji firmalarından alınan teklifler değerlendirildi. 31 Aralık 2019 tarihi itibariyle sona erecek enerji tedarik sözleşmesinin Sakarya Elektrik ile imzalanmasına karar verildi....

Ankara Şehir Hastanesi'nin teknoloji altyapısında Türk Telekom imzası!

Türkiye’nin sağlık alanındaki en büyük kamu-özel iş birliği projelerinden olan Bilkent’teki Ankara Şehir Hastanesi’nin tüm bilgi teknolojileri altyapısı, Türk Telekom Grubu tarafından yapıldı. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısına Turkcell imzası!

Turkcell ve Huawei güçlerini İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısı için birleştirdi.

Türkiye'nin ulaşım altyapısına 509 milyar TL yatırım yapıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklama, Türkiye'nin ulaşım altyapısının güçlendirilerek dünyayla entegre olması için son 16 yılda 509 milyar TL'lik yatırım yapıldığını söyledi.

TOKİ Melikgazi Mimarsinan'da sözleşme dönemi başlıyor!

Kayseri Melikgazi Bahçelievler Mahallesi Mimarsinan TOKİ'de sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor. 

Derince'nin altyapısına 87 milyonluk yatırım!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince'ye 87 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapıyor,

melikgazi elektrik altyapısı Haberi

melikgazi elektrik altyapısı


Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak yer altında bulunan teknik altyapı tesislerinin konumlarını tespit etmek için çalışma başlattığını bildirdi.


Melikgazi’nin tüm bölgelerinde sokak sokak, mahalle mahalle yapılacak tespitlerde kanalizasyon, yağmursuyu şebekesi, telefon ve doğalgaz hattı ile elektrik tesisatının öncelikle ölçümlerinin yapılacağını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, ölçümü yapılan alt yapı çalışmalarının sonuç itibari ile haritasının çıkarılacağını ve bundan sonraki her çalışma da bir rehber harita bulunacağını belirtti.


İlçenin alt yapısının çok eskilere dayandığını ve her geçen gün geliştiğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti: “Melikgazi’nin yer altı kadastrosunu çıkarmak için planlama yaptık. Yer altında bulunan teknik altyapı tesislerin konumlarını tespit etmek için öncelikle ekip oluşturduk. Yağmur suyu ile içme suyu şebekesini Kaski’den alacağız. Elektrik tesisatını...