24 / 05 / 2024

melikgazi esenyurt spor tesisleri nerede

melikgazi esenyurt spor tesisleri nerede

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, "Esenyurt adeta kabuğunu değiştirdi. Bugün de gelişen ve büyüyen Esenyurt’a yakışır sosyal ve spor tesisimizi hizmete açıyoruz." dedi...

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti. Esenyurt Şubesi açıldı!

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti .Esenyurt Şubesi 150 bin TL sermaye bedeli ile ABDELHAMID M A. MOHAMED ELDELF tarafından açıldı.

Esenyurt'ta Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi açıldı! 

Esenyurt Belediyesi tarafından Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde inşa edilen Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi hizmete açıldı. 

MMK Spor Çelik Metal Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MMK Spor Çelik Metal Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keçeli tarafından kuruldu.

Melikgazi Belediyesi'nden bina tahsisi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesi olarak sağlık, eğitim, emniyet ve spor hizmetlerine olduğu gibi müftülüğün gerçekleştireceği hizmetlere de destek verdiklerini belirterek bina tahsis ettiklerini dile getirdi. 

Kayseri Melikgazi'de yatırım atağı!

Kayseri'nin en kalabalık ilçesi Melikgazi Belediyesi yatırıma odaklandı. Bölgede, birçok işyeri, AVM ve spor tesislerinin yapılacağını söyledi.

Esenyurt Belediyesi 22’nci spor tesisini açtı!

İstanbul'un, spora ve sporcuya yaptığı önemli yatırımlarıyla en önde gelen belediyeleri arasında yer alan Esenyurt Belediyesi 22’nci spor tesisini de hizmete açtı.

Kayseri Melikgazi'nin 2017 yatırım takvimi belirlendi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, 2017 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan yol açılması, park yapımı, alt yapı, sosyal ve spor tesis inşası ile büyük ölçekli bakım ve onarım yapılacak çalışmaların planlaması için yapılan toplantı düzenledi.

Melikgazi Belediyesi'nden il sağlık müdürlüğüne bina tahsisi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesi olarak eğitim, emniyet, din ve spor hizmetlerine olduğu gibi il sağlık müdürlüğümüzün gerçekleştireceği hizmetlere de destek ve yardımcı olduklarını bu amaç ile bina tahsis ettiklerini söyledi.

Kayseri Esenyurt Mahallesi Kapalı Semt Pazarı açıldı!

Melikgazi Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Esenyurt Mahallesi Kapalı Semt Pazarı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Melikgazi Belediyesi TOKİ bölgesinde spor salonu yaptı!

MELİKGAZİ Belediyesi, Mimarsinan Demokrasi Mahallesi TOKİ bölgesinde çok amaçlı spor salonu yaptı. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, spor salonunun, bundan böyle hem eğitime hem de spora katkı ve destek vereceğini söyledi.

Kayseri Melikgazi Çok Amaçlı Spor Salonu yarın açılacak!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mimarmisan Demokrasi Mahallesi, TOKİ alanında Çok Amaçlı Spor Salonu'nun tamamlanarak hem eğitime hem de spora katkı ve destek vereceğini söyledi.

Melikgazi Mimarsinan'a çok amaçlı spor tesisi inşa edilecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Bölgesi Demokrai Mahallesi'ne çok amaçlı sosyal ve spor tesisi inşa edeceklerini söyledi. Büyükkılıç, ''Bu tesisimiz bölgenin sosyal yaşamına renk katacak'' dedi.

Esenyurt Babacan Premium satış ofisi!

Esenyurt Babacan Premium satış ofisi telefon numarası 0212 876 18 08 olarak belirlendi. 6 blok halinde yükselen projede spor ve alışveriş alanları gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

melikgazi esenyurt spor tesisleri nerede Haberi

melikgazi esenyurt spor tesisleri nerede


Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Esenyurt Sosyal ve Spor Tesisi ve Çevre düzenleme çalışmasının törenle hizmete açıldığını söyledi. 


İlçe sınırları içerisinde Melikgazilileri ilgilendiren ve kamu tesis ile ortak kullanım alanlarına ve tesislerine büyük önem verdiklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “Esenyurt Mahallesi'nin 1930'lı yıllara dayanan bir kuruluşu söz konusudur. İlk uçak fabrikasının kurulmasına dayanan mahalle zaman içerisinde 2 ve 3 katlı müstakil evlerle kaplı idi. Ancak şimdi çok katlı binaların yer aldığı, geniş yolları olan, kapalı pazaryeri, büyük ölçekli parkları ile Esenyurt adeta kabuğunu değiştirdi. Bugün de gelişen ve büyüyen Esenyurt’a yakışır sosyal ve spor tesisimizi hizmete açıyoruz. Zemin artı 2 kat üzerinde yapılan binamız içerisinde meslek edindirme kurslarımız için derslikler, internet salonu, bayanlara özel fitness ve aletli spor salonu,...