06 / 05 / 2024

Melikgazi Gesi Emniyet Binası

Melikgazi Gesi Emniyet Binası

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Gesi Emniyet Binası'nda sona gelindiğini söyledi.

Çevre Şehircilik Bakanlığı açıkladı! Gesi Bağları SİT alanı ilan ediliyor...

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde yer alan Gesi mahallesini koruma altına alındığını kaydetti. Buna göre, Türkülere ve şiirlere konu olan Gesi Bağları'nda artık yeni yapılaşmaya izin verilmeyeceği belirtildi.

Şehirleşmenin etkisiyle 'Gesi Bağları' sadece türkülerde kalacak! Üzüm bağları yapılaşmaya ve betonlaşmaya terk edildi

Türkülere konu olan, Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Gesi Mahallesi'nde yetiştirilen Gesi Bağları kentte artan şehirleşmenin etkisiyle yok olma noktasına geldi. 

Kayseri Melikgazi'de 10.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kayseri 1. Satış Memurluğu, Kayseri Melikgazi ilçesi, Gesi Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Kayseri'nin her ilçesine emniyet binası inşa edilebilir!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada gerekirse her ilçeye  emniyet binası,mahallelere polis veya jandarma karakol binaları yapılacağını dile getirdi.

Gesi bölgesi kentsel sit alanı olarak koruma altına alındı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Gesi bölgesinin Kentsel SİT Alan olarak koruma altına aldıklarını açıkladı. 

Melikgazi Gesi Emniyet Binası’nın yapımı tamamlandı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Gesi Fatih Mahallesi'nde yapımına başlanan Emniyet Binası’nın yapımı tamamlandı. Başkan Memduh Büyükkılıç, proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Melikgazi Belediyesi'nden bina tahsisi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesi olarak sağlık, eğitim, emniyet ve spor hizmetlerine olduğu gibi müftülüğün gerçekleştireceği hizmetlere de destek verdiklerini belirterek bina tahsis ettiklerini dile getirdi. 

Melikgazi Gesi Emniyet Binası'nda sona gelindi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Gesi Emniyet Binası'nda sona gelindiğini söyledi.

Melikgazi Gesi Emniyet Binası'nda son rötuşlar!

Yatırımlarına son sürat devam eden Melikgazi Belediyesi, Gesi Emniyet Binası'nın inşaatını tamamlıyor.

Melikgazi'de Emniyet hizmet binası inşaatı hızla sürüyor!

Vali Süleyman Kamçı, Melikgazi Belediyesi tarafından yaptırılan ve çalışmaları hızla süren Gesi Fatih Mahallesi Emniyet Hizmet binası inşaatını inceledi..

Melikgazi Emniyet Hizmet Binası tamamlanıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince 11 Ağustos 2017 günü temeli atılan Gesi Fatih Mahallesindeki emniyet hizmet binasının tüm hızla devam ettiğini ve hava kış mevsiminde dahi inşaatın tamamlanma aşamasında olduğunu söyledi.

Gesi'ye emniyet binası inşa ediliyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyemizce Gesi Fatih Mahallesinde 11 Ağustos 2017 günü temeli atılan emniyet binası inşaatının hızla yükseldiğini söyledi.

Melikgazi Emniyet Hizmet binasının temeli atıldı!

Melikgazi Belediyesi tarafından yaptırılacak olan emniyet hizmet binasının temeli düzenlenen tören ile atıldı. Temel atma törenine, Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş gibi isimler katıldı.

Melikgazi Gesi Emniyet Binası Haberi

Melikgazi Gesi Emniyet Binası

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi tarafından Gesi Fatih Mahallesindeki yapımı süren Emniyet binasının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

Melikgazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, Gesi Fatih Mahallesinde yapımı devam eden yeni Emniyet binasının çalışmaları hakkında bazı bilgiler alan Başkan Memduh Büyükkılıç “Belediye Başkanının eski ismi 'şehri emin' olarak bilinmektedir. Yani şehrin her şeyinden sorumlu kişi anlamındadır. Biz de belediye hizmetleri denilince zaten akla ilk gelen ‘beşikten mezara kadar’ her şehir hizmetini gerçekleştiren kurum olarak bilinir. Bu bağlamda Melikgazi’mizin Gesi Fatih Mahallesinde ihtiyaç duyulan emniyet binası tesisi için önce yer tespiti sonra projelendirme ve sonunda tören ile temelini attık. Toplam alanı 1600 m2 olan tesis de zemin artı 3 kat olmak üzere 450 metrekare kapalı alan bulunmaktadır” diye konuştu.

Çevre düzenlemesi, otoparkı...