30 / 04 / 2024

Melikgazi Emniyet Hizmet Binası tamamlanıyor!

Melikgazi Emniyet Hizmet Binası tamamlanıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince 11 Ağustos 2017 günü temeli atılan Gesi Fatih Mahallesindeki emniyet hizmet binasının tüm hızla devam ettiğini ve hava kış mevsiminde dahi inşaatın tamamlanma aşamasında olduğunu söyledi.



 

Melikgazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi tarafından 11 Ağustos 2017 günü temeli atılan Gesi Fatih Mahallesindeki emniyet hizmet binasının tüm hızla sürdüğünü ve hava kış mevsiminde dahi inşaatın tamamlanma aşamasında olduğunu dile getirdi.

Gesi   Fatih Mahallesi Günsazak Bulvarı üzerinde inşası süren Emniyet Hizmet Binası'nın  bölge olarak şehrin doğu kısmına hizmet vereceğini söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, konuyla ilgili olarak, “Melikgazi Belediyesi olarak ilçenin sağlık, eğitim, spor, kültürel ve emniyetinden sorumluyuz. Ekonomisinden ve ticaretinden sorumluyuz. Çünkü bu hizmetlerin önünü açacak ve imkan tanıyacak kurumlar arası işbirliği ve görev alanı belediyeler ile yetkilendirilmiştir. Beşikten mezara kadar hizmetlerin tamamından belediyeler sorumludur. Planlı ve   imarlı gelişen şehrimizde yeni hizmetlere ihtiyaç duyulmaktadır. Şehrin doğu bölümünde ihtiyaç olan emniyet binası için gelen talebi hemen değerlendirdik, projelendirdik ve temelini attık. Kış mevsimine rağmen inşaat tüm hızı ile devam ediyor” diye konuştu.


Melikgazi Belediyesi olarak geleceğe yatırım yaptıklarını ve seçimlik değil halkın gerçek ihtiyaç ve taleplerini yerine getirdiklerini bundan dolayı da referans belediye olarak bilindiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, 100 bin’in üzerinde nüfus barındıran şehrin doğu bölümünde ihtiyaç duyulan emniyet hizmet binasının tamamlanarak bu yıl içinde hizmete açılacağını da belirtti.


Geri Dön