01 / 05 / 2024

Melikgazi hizmet binası

Melikgazi hizmet binası

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi hizmet binasında yapılan çalışma ile iki kat inşaat yapılarak çalışma alanının genişletileceğini ve daha rahat çalışma ortamının sağlanacağını söyledi.

Melikgazi'de Emniyet hizmet binası inşaatı hızla sürüyor!

Vali Süleyman Kamçı, Melikgazi Belediyesi tarafından yaptırılan ve çalışmaları hızla süren Gesi Fatih Mahallesi Emniyet Hizmet binası inşaatını inceledi..

Melikgazi Emniyet Hizmet Binası tamamlanıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince 11 Ağustos 2017 günü temeli atılan Gesi Fatih Mahallesindeki emniyet hizmet binasının tüm hızla devam ettiğini ve hava kış mevsiminde dahi inşaatın tamamlanma aşamasında olduğunu söyledi.

Melikgazi Emniyet Hizmet binasının temeli atıldı!

Melikgazi Belediyesi tarafından yaptırılacak olan emniyet hizmet binasının temeli düzenlenen tören ile atıldı. Temel atma törenine, Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş gibi isimler katıldı.

Melikgazi Belediye binası genişletiliyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi hizmet binasında yapılan çalışma ile iki kat inşaat yapılarak çalışma alanının genişletileceğim ve daha rahat çalışma ortamının sağlanacağını söyledi.

Melikgazi Belediyesi hizmet binası genişletilecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi hizmet binasında yapılan çalışma ile iki kat inşaat yapılarak çalışma alanının genişletileceğini ve daha rahat çalışma ortamının sağlanacağını söyledi.

Erzincan İl Özel İdaresi, hizmet binası ve lojman satıyor: 4 milyon TL'ye!

Erzincan İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı Erzincan merkezde yer alan kargir hizmet binası ve lojmanı satışa çıkardı. İhale 19 Mart 2014 tarihinde saat 10:30 'da gerçekleştirilecek.

Sarıyer Belediyesi'nden ilk yeşil sertifikalı hizmet binası!

Sarıyerli yurttaşa hakettiği hizmeti tek merkezden verecek olan ve dünyanın ilk yeşil sertifikalı hizmet binası ünvanını taşıyan yapı, 06.02.2014 tarihinde yapılan sözleşmeyle Maslakta yükselmeye devam ediyor...

Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmet binası açıldı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bakırköy'deki Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmet binasının açılışında yaptığı konuşmada, sağlık sistemlerinin birçok gelişmiş ülkede dahi örnek olarak gösterildiğini belirtti...

İdris Güllüce Amasya Tapu Müdürlüğü hizmet binası açılış törenine katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı idris Güllüce 9 Şubat Pazar günü Amasya'da olavak. Güllüce, saat 11'de Amasya Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nün Hizmet Binası Açılış Töreni'ne katılacak...

Adana SGK İl Müdürlüğü hizmet binası inşaatında göçük meydana geldi!

SGK İl Müdürlüğü hizmet binasının inşaatında beton kalıplarının çökmesi sonucu göçük meydana geldi. Bir işçi inşaattan düşerek ağır yaralandı, enkaz altında kaldığı tahmin edilen işçinin kurtarılması için çalışma başlatıldı

Bolvadin Belediyesi yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçe Belediyesi'nin yeni hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Yeni hizmet binasının 3 milyon 89 bin lira bedelle ihalesi yapıldı ve 2014 yılında tamamlanması hedefleniyor...

Atatürk Orman Çiftliği Başbakanlık Hizmet Binası'na birbirinden farklı bilirkişi raporları!

Mimarlar Odasından yapılan açıklamada, Bakanlar Kurulunun Atatürk Orman Çiftliğinde Başbakanlık Hizmet Binası yapılan Gazi yerleşkesini kentsel dönüşüm alanı ilan etmesinin ardından, bilirkişilerin farklı raporlar hazırladığı belirtildi.

Erzincan'da satılık kargir hizmet binası ve lojman: 5 milyon 297 bin liraya!

Erzincan İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı Erzincan Merkez 'de yer alan kargir hizmet binası ve lojmanı satışa çıkardı. İhale 5 Şubat 2014 tarihinde saat 10:30 'da gerçekleştirilecek.

Melikgazi hizmet binası Haberi

Melikgazi hizmet binası

Melikgazi İlçesinin barındırdığı nüfus ile 55 il nüfusundan fazla olduğunu ayrıca her geçen gün büyüdüğünü ve gelişerek Kayseri’nin % 50’sine hizmet sunduğunu hatırlatan Başkan Büyükkılıç, belediyenin gelişen ve büyüyen, ilçeye daha etkin ve seri hizmet sunabilmesi için çalışanların daha rahat, konforlu ve ferah mekânlarda çalışmasına özen gösterdiklerini kaydetti.

Seçim ile Belediye Hizmet alanı için sunulan önerilerde …

Belediye çalışanları arasında yapılan seçim ile belediye hizmet alanı için sunulan önerilerde iki kat çıkılmasın uygun bulunduğuna karar verildiğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Melikgazi İlçesi barındırdığı nüfus oranı ile birçok ilden daha büyük olduğu gibi Kayseri’nin % 50’sine hizmet vermektedir. Melikgazi her geçen gün planlı bir şekilde büyümekte ve gelişmektedir. Bu büyüme ve gelişme karşısında çalışanların sayısı...