02 / 05 / 2024

Melikgazi imar mesaisi

Melikgazi imar mesaisi

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İmar Müdürlüğü’nün hafta sonu ve gece mesaisi yaptığını açıkladı.

Kayseri Melikgazi'de imar işlemleri Whatsapp'ta!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, daha önce kurduğu whatsapp ihbar hattından imar işlemleri için de hizmet verecek.

Gebze Belediye Meclisi'nde 'imar değişikliği' mesaisi!

AKP'li Gebze Belediye Başkanı, İçişleri Bakanlığı tarafından meclis toplantılarını 3 ay erteleme kararı karşısında meclisi 'imar değişikliği' nedeniyle olağanüstü toplantıya çağırdı.

Melikgazi'de Kayapulu Mezarlığı'nın tescili imar planlarına işlendi!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayapulu Mezarlığı'nın tescilli mezarlık alanlarının ve koruma sınırının belirlenerek plana işlendiğini belirtti…

Beykoz'da imar mesaisi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beykoz Belediyesi'nde görev yapan müdürlerle bir araya gelip imar konusunu değerlendirdi.

Melikgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Çalışmalarına devam eden Melikgazi Belediye Meclisi 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. maddesine istinaden 2019 yılı Ağustos Ayı Meclis Toplantısını gerçekleştirdi.

TBMM'de tapu ve imar kanununda değişiklik mesaisi!

TBMM Genel Kurulu, bu hafta tapu ve imar kanununda değişiklik teklifinin görüşmeleri için mesai yapacak...

Pamukkale Belediyesi ‘imar barışı’ mesaisi yapacak!

Denizli Pamukkale Belediyesi, bugün sona erecek imar barışı başvurusu için hafta sonu mesaisi yapacak.

Melikgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Melikgazi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Memduh Büyükkılıç başkanlığında toplanan Melikgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu.

Melikgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Melikgazi Belediye Meclisi'nin 2018 yılı Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda imar ağırlıklı konular görüşüldü.

Melikgazi'de imar düzenlemesi meaisi!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İmar Müdürlüğü’nün hafta sonu ve gece mesaisi yaptığını açıkladı.

Melikgazi'de yeni imar planları hazırlanıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Subaşı Mahallesi'nde koruma sınırıyla ilgili olarak yeni bir plan hazırlandığını bildirdi.

Kayseri Melikgazi'de imar mesaisi!

Kayseri Melikgazi İmar Müdürlüğü, imar planlarındaki uygulamalarda vatandaş, müteahhit ve arsa sahiplerinin mağduriyetini önlemek amacıyla hafta sonu ve gece mesaisi yaptı. Ekipler, vatandaşlar için aralıksız çalıştı.

Melikgazi Belediyesi'nden 14 adet satılık arsa!

Başkan Büyükkılıç, mülkiyeti Melikgazi Belediyesi'ne ait olan 14 adet imar planında yer alan parselli arsanın yapılacak ihale ile satışa çıkacağını açıkladı.

Melikgazi imar mesaisi Haberi

Melikgazi imar mesaisi

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İmar Müdürlüğü’nün hafta sonu ve gece mesaisi yaparak imar yönetmeliğindeki değişiklikler sonucu yeni uygulamalarda vatandaş, müteahhit ve arsa sahiplerinin mağduriyetini önlemek amacı ile çalıştığını açıkladı. 


İmar planlama çalışmasını çok önemsediklerini, çünkü planlı yapılaşmanın ilk şartının imar planlarındaki uygulamaların yerine getirilmesi gerektiğini belirten Dr. Memduh Büyükkılıç, "Kentleşme sürecinde imar planları çok önemlidir. Çünkü bir şehir planlanırken geleceğe ve nüfusun yoğunluğuna göre planlanmaktadır. Bunun dışında yapılacak uygulamalar gecekondulaşmaya, plansız yapılanmaya yol açar. Bu açıdan ekiplerimiz tam kadro çalışmaktadırlar. Bunun için hafta sonu ve gece mesai yaparak 29-30 Eylül günleri imar yönetmeliğinin bazı maddelerindeki değişiklikleri nedeni ile vatandaşların mağduriyetini gidermek ve ileride oluşabilecek sıkıntıları bertaraf etmek için İmar Müdürlüğümüz tam kadro çalışmakta ve uygulamaları değerlendirmektedirler" açıklamasını...