05 / 05 / 2024

Melikgazi mahalleleri

Melikgazi mahalleleri

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince Kemeraltı, Küçükali, Küçükmustafa, Çorakçılar ve Yeniköy mahallelerinde imar planında yer alan yolları açtıklarını, bu yollarda yaya yolu inşa ettiklerini, refüj yaptıklarını söyledi.

Kayseri Melikgazi'de 12.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kayseri Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Melikgazi ilçesi Gesi ve Mimarsinan Mahalleleri'nde yer alan 3 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor..

Melikgazi Belediyesi'nden 7 kentsel dönüşüm ihalesi!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Küçükali ile Anbar Mahalleleri’nde kat karşılığı ihale gerçekleştireceklerini söyledi.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm 2018'de bitecek!

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yeşilyurt, Mimarsinan ve Sakarya Mahalleleri de dönüşüm alanı içerisinde. Projenin 2018 yılı sonunda tamamlanması bekleniyor.

Kayseri Melikgazi ve Kocasinan'da riskli alan kararı!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Kazımkarabekir Mahallesi ve Kocasinan ilçesi Sahabiye ve Fatih Mahalleleri'nde bulunan bazı alanın riskli alan ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kayseri Melikgazi'de 12.5 milyon TL'ye satılık 71 gayrimenkul!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Melikgazi'de bulunan 71 gayrimenkulün satışı 12 milyon 594 bin 950 TL'ye, açık teklif usulüyle, 21 Nisan 2015 Salı günü ihale edilecek.

Melikgazi'de kentsel dönüşüm semineri düzenlendi!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesince başarı ile uygulanan Melikgazi Kentsel Dönüşüm Çalışması Kayseri Belediyelerinin yöneticilerine anlatıldığını söyledi.

Melikgazi'de Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'na yaya üst geçidi yaptırılacak!

Altınoluk Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'na yaya üst geçiti ihalesi Melikgazi Belediyesi tarafından 9 Nisan 2015 günü saat 11:00'de ihale ediliyor.

Konya Meram, Uluırmak, Ziya Barlas ve Fahrünnisa mahalleleri riskli alan ilan edildi!

Konya İli, Meram İlçesi, Uluırmak, Ziya Barlas ve Fahrünnisa mahalleleri sınırları içerisinde belirlenen parseller, Bakanlar Kurulu tarafından riskli alan olarak kararlaştırıldı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Melikgazi Küçükali'de kentsel dönüşüm başladı!

Melikgazi Küçükali Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm çalışmasına başladıklarını hatırlatan Memduh BüyükkıIıç, Küçükali Mahalle halkı ile düzenlediği toplantı da mahalle halkına teknik bilgiler ile çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Sivas Esentepe ve Yunus Emre mahalleleri riskli alan ilan edildi!

Sivas Merkez İlçesi, Esentepe ve Yunus Emre mahalleleri sınırları içerisinde belirlenen alanlar riskli alan olarak ilan edildi. Bakanlar Kurulu'nun kararı bugün 29289 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Melikgazi Belediyesi 2015 yılı Mart ayı toplantısı yapıldı!

Melikgazi Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden 2015 yılı Mart ayı meclis toplantısını yaptı. Meclis gündeminde 11'i ek olmak üzere toplam 36 gündem maddesi görüşüldü.

Melikgazi'ye lojistik merkezi geliyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehrin batı bölgesinde yer alan Ağaç İşleri, Organize Sanayi ile Serbest Bölge alanlarına yakın bir alanı lojistik merkez olarak planladıklarını açıkladı.

Melikgazi Belediyesi 10 adet taksi durağı inşa edecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçe sınırları içerisinde ilk etapta 10 ayrı semtte taksi durağı yaptırılacağını söyledi.

Melikgazi mahalleleri Haberi

Melikgazi mahalleleri

Melikgazi mahalleleri yenileniyor Kemeraltı, Kiiçükali, Küçükmustafa, Çorakçılar ve Yeniköy mahallelerinde Kayseri şehir merkezinde olmasına rağmen istenilen yapılaşmayı gösteremediğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, "Bu mahallelerde çünkü eski evlerin temizlenmesi ve parsellerin oluşması uzun zaman aldı. Eski evlerin rastgele, sağlıksız, plansız ve güvenli yapıldığı ve artık yıkılmaya yüz tutan evlerin oturulamaz hale geldiği mahallelerde kentsel dönüşüm projesini uyguluyoruz. Şu anda temiz parselleri ve yükselen planlı, sağlıklı binaları ile mülk sahiplerini ağırlamaktadır. Öncelikle tehlike arz eden yapılar yıkıldı, mülk sahipleri ile anlaşılarak imar palanında yer alan parseller oluşturuldu. Şu anda belediye hizmetleri bir bütünlük içerisinde yerine getirilmektedir. 

Önümüzdeki yıllarda bu bölge şehir merkezine yakınlığı ile hem hızla imarlaşacak hem de yapıların ekonomik değerleri artacaktır." dedi. 


ÖZEL SEKTÖRCE 15 BİN KONUT İNŞA EDİLDİ 


Melikgazi Belediyesi'nde gecekonduların...