05 / 05 / 2024

melikgazi Memduh Büyükkılıç

melikgazi Memduh Büyükkılıç

MELİKGAZİ Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden 2016 yılı Ekim ayı meclis toplantısını yaptı. Meclis gündeminde 15'1 ek olmak üzere toplam 34 gündem maddesi görüşüldü.

Melikgazi'de imar planlamasına yönelik çalışmalar yapılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi ilçesinin şehir planlaması ve yapılanmasındaki gelişimini sağlamak için insansız hava araçları ile hava fotoğrafı ve Video çekimlerini yapıldığını bildirdi.

Melikgazi'de 9 mahallede cadde iyileştirmesi yapılacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri ifi merkezinde yer alan ve 9 mahalleyi kapsayan cadde ve de bağlantı sokak iyileştirmesi çalışması yapılacağını da söyledi.

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü yeni binasına Büyükşehir'den destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler yaptı ve kente hizmet sunacak binanın çevre düzenlemesinin bir an önce Büyükşehir ekiplerince gerçekleştirilmesini söyledi...

Memduh Büyükkılıç'tan Kayseri'ye Sağlık OSB önerisi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin sanayisi ve ekonomisi için çok önemli bir projeyi müjdeledi. 

Kayseri Büyükşehir'den Mimar Sinan'a yakışır projeler!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç “İki önemli projemiz Mimar Sinan Müzesi ile Sinanlı Kentler Birliği yönelik çalışmalarımız eşsiz dehaya yakışacak şekilde sürdürülüyor” dedi.

Kayseri Büyükşehir projeleri tek tek ele alındı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin projeleriyle ilgili çok önemli bir toplantı yaptı. 

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

Memduh Büyükkılıç, Elazığ'da yıkımı devam eden binaları inceledi!

Çalışmalarına devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Elazığ’daki deprem bölgesinde bazı incelemeler yaptı.

Kayseri Büyükşehir'in 2020 yılı yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile uzun ve kapsamlı bir toplantı yaptı. Toplantıda Kayseri'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı.

Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakanlığı'nden Kayseri Büyükşehir'e ziyaret!

Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakanlığı Birinci Yardımcısı Şerzod Khidoyatov, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerindeki bürokratlarıyla 4 saati aşan bir toplantı yaptı.

Kayseri Büyükşehir projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kocasinan Teşkilatının Danışma Meclisi Toplantısı’nda kentteki projelerle ilgili açıklamalar yaptı.

Kayseri Büyükşehir'den inşaatların ruhsat sorunu için önemli karar!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, inşaatların ruhsat sorunu ve bu sorun nedeniyle elektrik ve su aboneliğinde yaşanan problemlerin çözümü için önemli bir karar aldıklarını açıkladı.

Kayseri Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım toplantısı gerçekleştirdi.

Melikgazi Aydınlıkevler'e aile sağlık merkezi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ilçeye yeni bir yatırımın daha müjdesini verdi.

melikgazi Memduh Büyükkılıç Haberi

melikgazi Memduh Büyükkılıç

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, başkanlığında toplanan Ekim ayı olağan meclis toplantısında yer alan maddeler tek tek görüşülerek karara bağlandı. 14 madde oylanırken, 20 gündem maddesi ilgili komisyonlara havale edildi İnşaat sezonunda ağırlık gündem imar planlamaları... 


Başkan Memduh Büyükkılıç "Meclisimizce şehrin ekonomik gelişmesine ve imar hareketliğine hız kazandıran gündem maddeleri yine oybirliği ile onaylandı. Söz konusu, vatandaşa hizmet ve yatırım olunca meclis kararları hızlı bir şekilde değerlendirilmekte ve oylanmaktadır. Bugün alınan karar ile kesintisiz enerji için trafolara alan tahsisi yapıldı." dedi 34 gündem maddesinin; 2 maddesinin idari, 3 maddesinin mali, 29 maddesinin ise imar planlama ve tadilatı ile ilgili olduğu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi bölgesindeki yer alan alanlarda imardaki planlı ve sağlıklı şehirleşmenin uzun dönem de modern, yeşillikler içinde...