05 / 05 / 2024

Melikgazi projesi

Melikgazi projesi

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince Kemeraltı, Küçükali, Küçükmustafa, Çorakçılar ve Yeniköy mahallelerinde imar planında yer alan yolları açtıklarını, bu yollarda yaya yolu inşa ettiklerini, refüj yaptıklarını söyledi.

O belediye beklenen kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı! İhalesi 11 Ocak'ta!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Battalgazi Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 36 adet konut ve 3 adet dükkan inşa edecek. Söz konusu ihale 11 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Melikgazi Belediyesi kentsel dönüşüm ihalesi 25 Ocak'ta! 

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında 32 adet konut ve 5 adet dükkan inşa ettirecek.

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi ihaleye çıkıyor!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutları için ihaleye çıkıyor. 

TOKİ'den o kente flaş müjde! 3.601 lira taksitle 2+1, 3+1 ev başvuruları başladı! Hemen bakın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Melikgazi projesi için başvurular 5 Eylül'de başlamıştı. Projeden 2.149 lira taksitle konut sahibi olmak için son gün bugün...

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm Ocak'ta başlıyor!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesi için toplantılar başladı. Proje dahilinde çalışmaların Ocak'ta başlayacağı açıklandı. 

Kayseri Melikgazi dönüşüm projesi 6 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 6 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 210 dairenin hak sahipleri belli olacak!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 9 bloktan oluşan 210 daire için kura çekimi gerçekleşecek.

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutlar teslim edildi!

Melikgazi Belediyesi en büyük projeleri arasında yer alan Kâzım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 3 blok 81 daire sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kuraları çekildi!

TOKİ'nin dar gelirli vatandaşlara yönelik yürüttüğü "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında Kayseri Melikgazi Mimarsinan kuraları çekildi. Projeye 17 bin 844 başvuru yapıldı...

Kayseri Melikgazi TOKİ 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi 2020 projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kayseri Melikgazi 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Melikgazi Yeşilyurt 2020 projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Kayseri Melikgazi Yeşilyurt başvuruları 17 Şubat'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi projesi 17 Şubat tarihinde satışa çıkıyor.

TOKİ Kayseri Melikgazi başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Melikgazi projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Melikgazi projesi Haberi

Melikgazi projesi

Melikgazi mahalleleri yenileniyor Kemeraltı, Kiiçükali, Küçükmustafa, Çorakçılar ve Yeniköy mahallelerinde Kayseri şehir merkezinde olmasına rağmen istenilen yapılaşmayı gösteremediğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, "Bu mahallelerde çünkü eski evlerin temizlenmesi ve parsellerin oluşması uzun zaman aldı. Eski evlerin rastgele, sağlıksız, plansız ve güvenli yapıldığı ve artık yıkılmaya yüz tutan evlerin oturulamaz hale geldiği mahallelerde kentsel dönüşüm projesini uyguluyoruz. Şu anda temiz parselleri ve yükselen planlı, sağlıklı binaları ile mülk sahiplerini ağırlamaktadır. Öncelikle tehlike arz eden yapılar yıkıldı, mülk sahipleri ile anlaşılarak imar palanında yer alan parseller oluşturuldu. Şu anda belediye hizmetleri bir bütünlük içerisinde yerine getirilmektedir. 

Önümüzdeki yıllarda bu bölge şehir merkezine yakınlığı ile hem hızla imarlaşacak hem de yapıların ekonomik değerleri artacaktır." dedi. 


ÖZEL SEKTÖRCE 15 BİN KONUT İNŞA EDİLDİ 


Melikgazi Belediyesi'nde gecekonduların...