24 / 07 / 2024

Melikgazi Yenimahallede gecekondular yıkılacak mı

Melikgazi Yenimahallede gecekondular yıkılacak mı

Yenimahalle halkı ile Cuma namazı sonrası sohbet edip esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Yenimahale semtinin adı gibi yenileştiğini ve Melikgazi İlçesi’nin yapılan yatırımlarla gelişerek güzelleştiğini söyledi.

Melikgazi'de kentsel dönüşüm semineri düzenlendi!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesince başarı ile uygulanan Melikgazi Kentsel Dönüşüm Çalışması Kayseri Belediyelerinin yöneticilerine anlatıldığını söyledi.

Melikgazi'de Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'na yaya üst geçidi yaptırılacak!

Altınoluk Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'na yaya üst geçiti ihalesi Melikgazi Belediyesi tarafından 9 Nisan 2015 günü saat 11:00'de ihale ediliyor.

Melikgazi Küçükali'de kentsel dönüşüm başladı!

Melikgazi Küçükali Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm çalışmasına başladıklarını hatırlatan Memduh BüyükkıIıç, Küçükali Mahalle halkı ile düzenlediği toplantı da mahalle halkına teknik bilgiler ile çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Melikgazi Belediyesi 2015 yılı Mart ayı toplantısı yapıldı!

Melikgazi Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden 2015 yılı Mart ayı meclis toplantısını yaptı. Meclis gündeminde 11'i ek olmak üzere toplam 36 gündem maddesi görüşüldü.

Melikgazi'ye lojistik merkezi geliyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehrin batı bölgesinde yer alan Ağaç İşleri, Organize Sanayi ile Serbest Bölge alanlarına yakın bir alanı lojistik merkez olarak planladıklarını açıkladı.

Melikgazi Belediyesi 10 adet taksi durağı inşa edecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçe sınırları içerisinde ilk etapta 10 ayrı semtte taksi durağı yaptırılacağını söyledi.

Kayseri Melikgazi'de 2.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Melikgazi'de bulunan 6.882,82 metrekare yüzölçümüne sahip arsa Kayseri 2. Satış Memurluğu tarafından 12 Mayıs 2015 günü saat 10:00 ile 10:05 arası satışa çıkarılıyor.

Melikgazi'deki TOKİ konutlarına yol yapılacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2015 yatırım programında yer alan Mimarsinan Bölgesindeki 2.400 metre uzunluğundaki yeni bir yol çalışmasının başladığını ve bu yılsonunda bu yolun hizmete açılacağını söyledi.

Melikgazi köprüleri onarılacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi ilçe sınırları içerisinde yer alan tarihi köprülerin onarılarak hizmete sunulacağını ve köprülerin eski kimliğine kavuşturulacağının açıklamasında bulundu.

İzmir'deki kentsel yenileme modern gecekonduları ortaya çıkardı!

İzmir'de bugün gayrimenkul sektöründe yaşanan hareketliliği artık herkes görüyor ve yaşıyor. Kentin hemen her yerinde bir inşaat var. Ancak 'Kentsel Yenileme' kapsamında bina bazlı dönüşümler bir yandan modern gecekonduları ortaya çıkarıyor.

Kayseri sanayi yatırımına Melikgazi'den gelişim desteği!

Kayseri sanayi yatırımına Melikgazi'den gelişim desteği geldi. Kayseri organize Sanayi Bölgesi yanında bulunan Islah Organize Sanayi Bölgesi alanında mevcut imar planında deşiklik yapılarak sanayi tesislerin yatırıma imkan tanınacağını söyledi.

Melikgazi'de 9 mahallede cadde iyileştirmesi yapılacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri ifi merkezinde yer alan ve 9 mahalleyi kapsayan cadde ve de bağlantı sokak iyileştirmesi çalışması yapılacağını da söyledi.

Melikgazi'de trafiğe el atıldı!

Melikgazi'de trafiğe el atıldı. Memduh Büyükkılıç, Kayseri ili merkezinde yer alan ve de 9 mahalleyi kapsayan cadde ve de bağlantı sokak iyileştirmesi çalışması yapılacağını söyledi.

Melikgazi Yenimahallede gecekondular yıkılacak mı Haberi

Melikgazi Yenimahallede gecekondular yıkılacak mı

Yenimahalle halkı ile Cuma namazı sonrası sohbet edip esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Yenimahale semtinin adı gibi yenileştiğini ve Melikgazi İlçesi’nin en sorunsuz ve nezih mahallelerinden birisi olduğunu ve yapılan yatırımlar ile günden güne gelişerek güzelleştiğini söyledi.


Başkan Büyükkılıç’ın Yeni Mahalle Cuma programı gezisine Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, daire müdürleri ile mahalle muhtarları da iştirak etti.


Yenimahalle semtinde gerçekleştirilen programda belediye çalışmaları ile ilgili olarak mahalle halkına memnuniyetlerini soran Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, “Bu hafta Cuma namazımızı Yeni mahalle Çavdaroğlu Camii’nde eda ettik. Cemaatimizle dertleştik kaynaştık, ülkemizin birliği, beraberliği, kardeşliği, dayanışması ve huzuru için dua ettik. Vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Gördüğümüz kadarıyla vatandaşlarımız hizmetlerimizden memnun. Allah bu güzellikleri elimizden almasın” dedi.

Yenimahalle semtinin 1970’lerde gecekondu...