06 / 05 / 2024

Melikgazi yol

Melikgazi yol

Dr.Memduh Büyükkılıç, 2014 yatırım programında yer alan BatŞ, ehir içi yollara büyük önem verdiklerini çünkü her yeni yolun imar planındaki modern yapılaşmanın önünü açtığını belirtiyor.

Kayseri Melikgazi'nin 2017 yatırım takvimi belirlendi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, 2017 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan yol açılması, park yapımı, alt yapı, sosyal ve spor tesis inşası ile büyük ölçekli bakım ve onarım yapılacak çalışmaların planlaması için yapılan toplantı düzenledi.

Melikgazi Sultan Abdülhamid Han Bulvarı açıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Melikgazi Belediyesince Organize Sanayi Bölgesi'nde hizmete açılan Sultan Abdülhamid Han Bulvarı'nın açılışında yaptığı konuşmada, "Yol medeniyettir" bilinciyle hareket ettiklerini söyledi.

Melikgazi Belediyesi'nden yeni yol!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Organize Sanayi Bölgesi 29. Cadde ile Sakarya Mahallesi Doğanyurt Caddesi Koyunbaba mevkiini birbirine bağlayan, 3 kilometre uzunluğunda ve 25 metre genişliğindeki Sultan Abdülhamid Han Bulvarı’nda incelemelerde bulundu.

Melikgazi TOKİ-Serkent arasına yeni yol yapıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, TOKİ bölgesi ile Serkent arasında yer alan bölgede çok amaçlı, geniş ve alternatif yeni bir yol açılacağını söyledi.

Melikgazi TOKİ ile Serkent arasına yeni yol!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, TOKİ bölgesi ile Serkent arasında yer alan bölgede çok amaçlı, geniş ve alternatif yeni bir yol açılacağını söyledi.

TOKİ ile Serkent arasında alternatif yol yapılacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, TOKİ bölgesi ile Serkent arasında yer alan bölgede çok amaçlı, geniş ve alternatif yeni bir yol açılacağını söyledi.

Kayseri Melikgazi'de 116 altyapı çalışması yapılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2016 yılı içinde Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan 134 ihalenin şu anda ilçenin 116 ayrı noktasında çalışmaların devam ettiğini, yol, asfalt ve yapım şefliklerince yapılan bu çalışmalar ile ilçenin şantiye alanına döndüğünü bildirdi.

Melikgazi Köşk Mahallesi'ne konut ve yeşil alan miktarı artacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Köşk mahallesinde gerçekleştirilecek üçlü çalışma ile hem konut alanı kazanılacağını hem yeşil alan miktarının artacağını hem de güvenli ve seri ulaşım için yol düzenlemesi yapılacağını söyledi.

Melikgazi'de yol ve kavşak düzenlemeleri yapılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Girne Şehitler Caddesi ile Ahmetgazi Ayhan Bulvarının kesiştiği alanda yeni bir kavşak ve yol düzenleme çalışmasının yapılacağını söyledi.

Kayseri OSB'ye alternatif yol!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Büyükkılıç, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 29. Sokak ile Sakarya Mahallesi Avize Sokak arasında yer alan bölgede çok amaçlı, geniş ve 3 kilometre uzunluğunda alternatif yeni bir yol açıldığını söyledi.

Melikgazi'den OSB-Belsin arasına alternatif yol!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 6. Caddesi ile Tınaztepe Mahallesi arasında yer alan bölgede çok amaçlı, geniş ve alternatif yeni bir yol olacağını duyurdu.

Kayseri OSB ile Belsin arasına yeni yol yapılacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 6. Caddesi ile Tınaztepe Mahallesi arasında yer alan bölgede çok amaçlı, geniş ve alternatif yeni bir yol olacağını söyledi.

Melikgazi'deki TOKİ konutlarına yol yapılacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2015 yatırım programında yer alan Mimarsinan Bölgesindeki 2.400 metre uzunluğundaki yeni bir yol çalışmasının başladığını ve bu yılsonunda bu yolun hizmete açılacağını söyledi.

Melikgazi yol Haberi

Melikgazi yol

Mellkgazl Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, 2014 yatırım programında yer alan BatŞ, ehir içi yollara büyük önem verdiklerini çünkü her yeni yolun imar planındaki modern yapılaşmanın önünü açtığını belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç "Melikgazi Belediyesi olarak Battalgazi Bulvarı ile Gürpınar Caddesini birbirine bağlayan 1140 metre uzunluğunda 15 metre genişliği yeni bir alternatif yol açma çalışması yapılmaktadır. Bu yol hizmete açıldığı andan itibaren bölgenin büyük bir eksikliğini giderecektir. Bu bölgede yol ile trafik akışı daha etkin, verimli ve güvenli hale gelecektir. Bu yol ile Battalgazi semti ile şehrin batı bölgesinden gelen araçların daha kestirme bir yoldan ulaşımı sağlayacaktır. Diğer yollarda da rahatlamaya imkan tanıyacaktır" dedi. 


'DİĞER KURUMLAR İLE ORTAK ÇALIŞMA YAPILACAK' 


Yol çalışması sırasında Telekom, TEK, Kayseri Gaz. 

KASKİ gibi alt yapı kuruluşları ile ortak...