27 / 04 / 2024

Melikşah Üniversitesi işbirliği Ladin

Melikşah Üniversitesi işbirliği Ladin

Ladin Mobilya, verimliliği artırmak için Melikşah Üniversitesi ile işbirliğine gitti.Üretim planlaması ve verimlilik noktasında tesislerinde iyileştirme yatırımları yapmayı hedefleyen Ladin Mobilya, Melikşah Üniversitesi ile işbirliğine gitti.

ING’den KOBİ’lere dev kamyanya! Nakit ihtiyacı olan şahıs işletmelere düşük faizli, masrafsız kredi!

ING Türkiye, şahıs işletmelerine yönelik yepyeni bir kampanyaya başladığını duyurdu. Banka, nakit ihtiyaçları için küçük ve orta ölçekli işletmelere avantajlı faiz oranlarıyla 60 aya kadar vadeli kredi imkanı sunuyor.

Düşük KPSS puanıyla büro personeli olun! O üniversite çok sayıda personel alıyor! İşte şartlar!

Balıkesir Üniversitesi için önemli pozisyonlara iş ilanları açıldı. İşte bu pozisyonlara dair istenilen şartlar!

Sakarya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapıyor! 47 sözleşmeli personel alımı için kadrolar

Sakarya Üniversitesi için personel alımları başladı. Belirlenen kontenjan ile beraber personel alımı yapılacak kadrolar da açıklandı. Peki hangi bölüm için kaç alım yapılacak? 

Kavacık'taki arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi?

Kavacık'taki Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait 256 bin metrekarelik arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi? Sözcü Gazetesi köşe yazarı Uğur Dündar anlattı...

1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu başladı!

Karabük Üniversitesi (KBÜ) ile Özbekistan'dan Taşkent Sulama ve Ziraat Mühendisliği Enstitüsü ve Polonya'dan Krakow Teknoloji Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilen 1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu online şekildebaşladı.

Balıkesir Üniversitesi işletmecilerinden 3 ay boyunca kira almayacak!

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN), kampüs bünyesinde faaliyet gösteren ticari işletmecilerden 3 ay boyunca kira almayacağını açıkladı.

ODTÜ Mezunları Birliği'nden yurt inşaatı açıklaması!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mezunları Birliği Vakfı'ndan, ODTÜ'de KYK yurdu yapılmasına yönelik plana destek geldi. Vakıf, ''Yurt inşa edilmek istenen alan kesilmek üzere dikilmiş kavak ağaçlarından oluşuyor'' açıklamasında bulundu.

Arel Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü dijital çağa geçti!

Arel Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü'nün dijital çağa geçiş kapsamında hayata geçirdiği Sanal Deneyim Tasarım Laboratuvarı'nın tanıtımı yapıldı.

Ege Üniversitesi için Yerleşke Master Planı hazırlanıyor!

Ege Üniversitesi için, "Yerleşke Master Planı" hazırlanmaya başlandı. Ege Üniversitesi Kampüs Master Planı ile ilgili üniversiteden açıklama yapıldı. 

Dövizle yapılmış kiralamalar için TURYAP Çözüm Merkezi devrede!

Dövizle kiralamalarda yeniden düzenlenecek sözleşmelerde şirketlerin bu süreci sıkıntısız atlatabilmesi amacı ile, İstanbul Ticaret Üniversitesi iş birliğiyle TURYAP Çözüm Merkezi devreye girdi.

Akdeniz Üniversitesi için üçüncü fakülte müjdesi!

MATSO tarafından inşa edilen Akdeniz Üniversitesi'nin ikinci kampüsü açıldı. Manavgat Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi yeni yılda 800 öğrenciye öğrenim sağlayacak.

Nivo, Azerbaycanlı öğrencilerle bir araya geldi!

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projeleriyle adından söz ettiren Cathay Group’un Genel Müdürü Okan Süha Yıldırım, İstanbul Business Company ve Kadir Has Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen “Business Talk” etkinliğinde Azerbaycanlı öğrencilerle bir araya geldi...

Gaziantep Bilişim ve Teknoloji Üniversitesi kente değer katacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’e kurulacak ikinci devlet üniversitesi için adeta Ankara-Gaziantep arasında mekik dokudu.

Melikşah Üniversitesi işbirliği Ladin Haberi

Melikşah Üniversitesi işbirliği Ladin

Ladin Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Böyük, söz konusu işbirliğin bu yılın başında başladığını belirterek, "Halen hocalarımızla görüşme halindeyiz. İşletmemizi daha verimli, teorik ve pratiğin buluştuğu daha nitelikli bir alan haline getirmek istiyoruz. Eğer bu çalışmalarımızdan iyi sonuç alırsak, alanında örnek bir mobilya firması olacağız" dedi. 


Söz konusu çalışmanın Türkiye mobilya sektörüne örnek olabileceğine inandıklarının altını çizen Sedat Böyük, mobilya sektöründe bugüne kadar böyle bir çalışmanın yapılmadığına dikkat çekti. Çalışmadan olumlu sonuçlar almaları halinde birçok konuda yatırım hedefl ediklerine vurgu yapan Böyük, "Sektör olarak bu zamana kadar üniversite-sanayi işbirliği konusunda sağlıklı bir çalışma ortaya koyamadık. Ancak bundan sonra böylesi bir çalışmanın yapılmayacağı anlamına gelmiyor. Çalışmamızın birçok KOBİ’yi örnek olmasını temenni ediyorum" diye konuştu. 


Mobilya sektörüne 1986 yılından beri hizmet verdiklerini anlatan...