05 / 05 / 2024

Melis Yapı payları

Melis Yapı payları

Kervansaray Yatırım Holding tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Melis Yapı paylarından 0,61 - 0,71 TL fiyat aralığından 9 milyon 300 bin lira adet satış işlemi gerçekleştirdi...

Garanti BBVA'dan duyuru yapıldı! 18 Nisan'da dağıtım başlıyor

Garanti BBVA'dan yapılan açıklamaya göre: 18 Nisan'da para dağıtacak! Garanti BBVA kar paylarını dağıtmaya başlıyor. Buna göre,  1 lira nominal değerli paya ödenecek nakit kar payı 1,88 lira olarak belirlendi.

Yapı ve Kredi Bankası'nın 12.1 milyon TL'lik payı Koray GYO'ya devredildi!

Yapı ve Kredi bankası A.Ş., 10 milyon 404 bin TL nominal değerli A grubu paylar ile 1 milyon 775 bin 872 TL nominal değerli B grubu payların devri ile, (A) grubu payların Yatırımcı Tazmin Merkezi'nin sahip olduğu 0,024 TL nominal değerli (A) grubu payları Koray GYO'ya devredildi.

Yapı Kredi Koray GYO'nun 12.1 milyon TL'lik payları Koray Gayrimenkul'e devredildi!

Yapı Kredi Koray GYO'nun Pay Alım Teklifi Tebliği Uyarınca Yapılacak Zorunlu Pay Alım Teklifi hakkındaki açıklama ve değerleme raporunun ilgili bölümü yayınlandı. 

Koray Gayrimenkul, Yapı Kredi Koray GYO'nun paylarını satın aldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun paylarının bir kısmının Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş. tarafından devralınması ile sonuçlanacak olan şirket ortaklık yapısındaki değişikliğe izin verilmesi talebine Sermaye Piyasası Kurulu'ndan izin verildi. 

Martı GYO'nun payları 52.7 milyon TL'ye ulaştı!

Martı GYO'nun paylarından 100 bin adet 1,71-1,77 TL fiyat aralığından alım yapıldı. Yapılan alım ile Martı GYO A.Ş. (MRGYO) paylarında toplam 52 milyon 739 bin 998 TL nominal yüzde 47,95 paya ulaşıldı. 

Belediye Gelirleri Kanununun Harcamalara Katılma Payları İle İlgili Hükümlerinin Uygulanması Yönetmeliğinde Değişiklik!

2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanununun Harcamalara Katılma Payları İle İlgili Hükümlerinin Uygulanmasına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31454 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Koray Gayrimenkul, Yapı Kredi Koray GYO'nun paylarını satın aldı!

Rekabet Kurumu internet sitesinden, Yapı Kredi Koray GYO'nun paylarının bir kısmının Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş. tarafından devralınması işlemine Rekabet Kurulu'nun 1 Nisan 2021 tarihli Kararı ile izin verildiği öğrenildi.   

Yapı Kredi Koray GYO'nun Esas Sözleşmesi tadil edildi!  

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 7. Maddesi, "Portföyün İdaresi" başlıklı 9. Maddesi ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. Maddesine ilişkin tadil metinleri tescil edildi.

Yapı Kredi Koray GYO'nun payları Koray Gayrimenkul'e devredildi!

Yapı Kredi Koray GYO'nun sermayesinde sahibi olduğu paylarının, şirket ortaklarından Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş'ye devrine ilişkin olarak Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'den şirkete ulaşan açıklama yayınlandı. 

Yapı ve Kredi Bankası'nın payları Koray Gayrimenkul'e devredildi!

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.'nin Yapı Kredi GYO'nun sermayesinde sahibi olduğu paylarının şirket ortaklarından Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş'ye devrine ilişkin olarak Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'den açıklama geldi.

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi değişti!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 7. Maddesinin, kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin uzatılması amacıyla değiştirilmesine karar verildi. 

Yapı Kredi Koray GYO'nun Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi değişti!

Yapı Kredi Koray GYO, Esas Sözleşmesi'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 7. Maddesinin, kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin uzatılması amacıyla değiştirilmesine karar verdi. 

Yeşil Yapı'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Yeşil Yapı'nın payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak şirket tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmadığı açıklandı. 

Melis Yapı payları Haberi

Melis Yapı payları

Kervansaray Yatırım Holding tarafından yapılan açıklama şöyle;


Bağlı ortaklığımız Melis Yapı Ticaret ve Sanayi A.Ş., 07.10.2013 tarihinde şirketimiz payları ile ilgili olarak 0,61 - 0,71 TL fiyat aralığından 9.300.000 adet satış işlemi gerçekleştirmiştir.


Bu işlemle birlikte Melis Yapı Ticaret ve Sanayi A.Ş.'nin 07.10.2013 tarihi itibariyle şirketimiz sermayesindeki payı % 1,91'den % 0,33 (Binde 3,3) oranına düşmüştür.


Söz konusu satış işlemi neticesinde Melis Yapı Ticaret ve Sanayi A.Ş.'nin elinde 1.912.943 TL nominal değerli KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. hissesi kalmıştır.


Sayın, Hissedarlarımızın bilgisine...