16 / 05 / 2024

Melisa Residence Private satılık

Melisa Residence Private satılık

Bursa'da nitelikli konut projeleri üreten Tugay İnşaat, 10. Projelerine Halitpaşa'da start veriyor. Tugay İnşaat, bölgedeki ilk projeleri olan ve 70 daireden oluşan Melisa Residence 2 'yi sahiplerine teslim etti.

Four Seasons Resorts and Private Residence projesi durduruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın dün Bodrum’da durdurduğu projelerden biri de Four Seasons Resorts and Private Residence projesi...

Astay Private Residences İstanbul at Etiler ne zaman teslim?

Residence, ofis ve ticari alanlardan oluşan Private Residences İstanbul at Etiler projesi  Türkiye’nin en prestijli ve nezih semtlerinden biri olan Etiler’de yükseliyor.  Peki Astay Private Residences İstanbul at Etiler ne zaman teslim?

Melisa Residence'ta teslimler başladı!

Tugay İnşaat'ın sahipleri Halim Balıkçı ve Tugay Köse yaptıkları açıklamada 6 blok 96 daireden oluşan Melisa Residence private projesinin teslimlerinin de başladığını belirttiler.

Bursa Melisa Residence 2' de daireler 179 bin 400 TL' den başlıyor!

Tugay İnşaat tarafından hayata geçirilen Bursa Melisa Residence 2 projesinde toplam 96 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 6 blok şeklinde yükseliyor. Bursa Melisa Residence 2' de daireler 179 bin 400 TL' den başlıyor.

Tugay İnşaat'tan Bursa'ya yeni proje: Melisa Residence Private!

70 daireden oluşan Melisa Residence II'yi sahiplerine teslim eden Tugay İnşaat, ardından devam projesi niteliğinde olan ve 96 daireden oluşan projesi Melisa Residence Private'ı hayata geçirdi.

Melisa Residence Private Eylül'de teslim edilecek!

Bursa'da nitelikli konut projeleri üreten Tugay İnşaat, 10. Projelerine Halitpaşa'da start veriyor. Tugay İnşaat, bölgedeki ilk projeleri olan ve 70 daireden oluşan Melisa Residence 2 'yi sahiplerine teslim etti.

Tugay İnşaat imzasıyla Mia Burgaz satışta!

Bugüne kadar Bursa'da hiçbir konul projesinde uygulanmamış olan niteliklerin bulunduğu Melisa Residence Private projesinin çok dikkat çektiğini söyledi ve avantajlı lansman fiyatlarıyla birçok dairenin yeni sahipleriyle buluştuğunu belirtti.

Melisa Residence 2 'de 200 bin liraya 2+1! Yeni proje!

Melisa Residence 2 'de 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projenin Aralık 2014 'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor...

Story Residence'ta 221 bin TL'ye!

Beylikdüzü'nde yapılan Story Residence'ta kalan 8 konutun fiyatları 221 bin TL'den başlıyor

Tunel Residence Haliç manzaralı!

Ağırlıklı olarak yerli ve yabancı iş insanlarına yönelik hizmet veren beş yıldızlı Tunel Residence açıldı

Canan Residence'ta 289 bin TL'ye!

Ataşehir'de inşa edilen Canan Residence'ta konut fiyatları 289 bin TL'den başlıyor, 894 bin TL'ye yükseliyor

Bodrum The Port Residence'ta 96 bin Euro'ya! Son 4 konut!

Bodrum Turgutreis'te inşa edilen The Port Residence'ta fiyatlar 96 bin Euro'dan başlıyor...

Antalya Orange Residence'ta full eşyalı 49 bin Euro'ya!

Antalya'da inşa edilen Orange Residence'ta full eşyalı konutlar 49 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Melisa Residence Private satılık Haberi

Melisa Residence Private satılık

Bursa'da nitelikli konut projeleri üreten Tugay İnşaat, 10. Projelerine Halitpaşa'da start veriyor.  Bölgedeki ilk projeleri olan ve 70 daireden oluşan Melisa Residence 2 'yi sahiplerine teslim eden Tugay İnşaat, ardından devam projesi niteliğinde olan ve 96 daireden oluşan projesi Melisa Residence Private'ı hayata geçirerek projenin yüzde 80 imalatını tamamladı.  Nitelikleriyle fark yaratan Melisa Residence Private, bu yılın 2. yarısında teslim edilecek.  Melisa Residence Private' ın ardından yapımına başlanan ve 42 daireden oluşan Mia Burgaz; projesindeki daireler de ev sahiplerine, eylül 2015'te teslim edilecek. Tugay İnşaat'ın sahipleri Halim Balıkçı ve Tugay Köse, kaliteli ve nitelikli konut projeleri ürettiklerini ve yeni başlanan her projede nitelik bakımından çalışmalarını geliştirip, zenginleştirdiklerinin altını çizdi. Tugay İnşaat olarak, bölgede oluşan lüks konut ihtiyacını karşılamak adına...