29 / 04 / 2024

Melkan Gürsel Tabanlıoğlu özgeçmiş

Melkan Gürsel Tabanlıoğlu özgeçmiş

Kanyon, Sapphire, Levent Loft gibi İstanbul'un silüetini değiştiren projelere imza atan kadın mimar Melkan Gürsel Tabanlıoğlu kimdir? Melkan Gürsel Tabanlıoğlu, Tabanoğlu mimarlık ile başka hangi projelere imza attı?

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı arasına girdi!

Tasarladığı projelerle dikkat çeken Tabanlıoğlu Mimarlık, ‘Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında yer aldı.

Melkan Gürsel, dünyaca ünlü 36 kadın mimar arasında!

Ulusal ve uluslararası alanda çok sayıda ödül kazanan başarılı projelerde imzası bulunan Tabanlıoğlu Mimarlık ortağı Melkan Gürsel, dünyaca ünlü 36 kadın mimar arasında yer aldı...

Senegal Stadyumu’nda Tabanlıoğlu Mimarlık imzası!

Tabanlıoğlu Mimarlık, bir büyük projeye daha imza atacak. Tabanlıoğlu Mimarlık’ın tasarladığı stadyum projesinin müteahhitliğini de bir başka Türk şirketi olan Summa üstlendi...

Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık’tan!

Dakar’ın spor altyapısında bir amiral gemisi olacak Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yapılacak. 

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

Kosova’nın yeni stadyumuna Tabanlıoğlu Mimarlık imzası!

Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından hayata geçirilen FIFA ve UEFA standartlarındaki Kosova Ulusal Stadyumu’nun yapımına, bu yıl içinde başlanması planlanıyor.

Salt Bae Burger'in mekan tasarımını mimar Melkan Gürsel yapacak!

Nusret Gökçe'nin yeni açacağı Salt Bae Burger’in mekan tasarımını, dünyaca ünlü ödüllü mimar Melkan Gürsel yapacak.

Gürol Konyalıoğlu, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf GYO yönetim kurulu üyelerinden Gürol Konyalıoğlu görevinden ayrıldı. Yapılacak ilk genel kurulun onayına sunulmak üzere Sayın Dursun Baştürk yönetim kurulu üyeliğine atanacak.

Gürkan Yacıoğlu: İnşaatlar mühendislik normlarına göre yapılmalı!

Başbakan Tufan Erhürman, Kıbrıs Türk Mühendisler ve Mimarlar Odası Birliği ile düzenlenen basın toplantısında konuşan İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gürkan Yacıoğlu, 'İnşaatlar, mühendislik normlarına göre yapılmalı'' diye konuştu.

Tabanlıoğlu Mimarlık “ÖTE/DE/Kİ MİMARLIK” sergisiyle Akbank Sanat'ta!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Türkiye’de sanatın birçok farklı alanında uluslararası projelere yer veren AKBANK SANAT’la önemli bir projeye imza attı.

Tabanlıoğlu Mimarlık Verra Suites Beykoz!

Tabanlıoğlu Mimarlık Verra Suites Beykoz projesiTüfekçioğlu Grup tarafından hayata geçirilecek. Projede detaylar önümüzdeki günlerde netleşecek. 

Melkan Gürsel Tabanlıoğlu özgeçmiş Haberi

Melkan Gürsel Tabanlıoğlu özgeçmiş

Melkan Gürsel Tabanlıoğlu kimdir?

1970 yılında İstanbul'da doğan Melkan Gürsel Tabanlıoğlu, 1993 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. Gürsel Tabanlıoğlu, 1993 yılında Metropolitan Catalunya Politeknik Üniversitesi – Mimarlık ve Şehircilik Master programına katıldı. 1995 yılında Tabanlıoğlu Mimarlık'a katılan Gürsel Tabanlıoğlu, Mimarlar Odası üyesidir. 


Ayrıca, Galatasaraylılar Derneği Yönetim Kurulu üyeliğinde bulunmuştur. İdari Yönetmen olarak tüm şirket idaresi ve politikasından, iç mimari departmanından sorumlu olan Gürsel Tabanlıoğlu, 1998 yılında şirketinin Türkiye'nin ilk mimari şirketi olarak ISO 9001 belgesinin alınmasına önderlik etmiştir. Gürsel Tabanlıoğlu, İngilizce, İspanyolca ve Fransızca bilmektedir. 


2004’te UIA 2005 İstanbul Dünya Mimarlık Kongresi, Kongre Vadisi Tasarımı, Ulusal Proje Yarışması’nda Danışman Jüri Üyesi olmuştur.


Tabanlıoğlu Mimarlık’ın ortağı olan Melkan Gürsel Tabanlıoğlu, 1991-1992 yıllarında Mile Mimarlık, 1989-1989 yıllarında UMO Mimarlık Mühendislik Müteahhitlik ve...