09 / 05 / 2024

Melting Point sponsorları

Melting Point sponsorları

Nef, sanata verdiği destekle de dikkat çekiyor. Nef, Aslı Kutluay’ın 15. Venedik Mimarlık Bienali ön izleme projesi olarak başlayan Melting Point (Erime Noktası) Projesi’ne sponsor oldu.

Nef, Melting Point Projesi'ne sponsor oldu!

Nef, sanata verdiği destekle de dikkat çekiyor. Nef, Aslı Kutluay’ın 15. Venedik Mimarlık Bienali ön izleme projesi olarak başlayan Melting Point (Erime Noktası) Projesi’ne sponsor oldu.

İzmir Point Bornova AVM Ekim'de açılacak!

Türkiye'nin üstü açılıp kapanabilen ilk alışveriş merkezi olarak dikkat çeken Point Bornova, İzmir'e özgü "deniz, doğa ve şehir" temasıyla sonbaharda kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Horizon Point Bodrum Evleri'nde kişiye özel mimari!

Konumunu güneşten, rengini topraktan alan Bodrum'un lüks yaşam alanı Horizon Point Bodrum Evleri, Bodrum'u dört mevsim yaşamak isteyenleri otel konforunda yaşamla tanıştırıyor.

Horizon Point ile dört mevsim Bodrum keyfi!

Konumunu güneşten, rengini topraktan alan Bodrum’un lüks yaşam alanı Horizon Point Bodrum Evleri, Bodrum’ u dört mevsim yaşamak isteyenleri otel konforunda yaşam sunan ayrıcalıklarıyla tanıştırıyor.

H-M Point Bornova'da hizmete açılacak!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin hayata geçirdiği Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi, dünyanın en büyük moda perakendelerinden İsveç moda markası H&M'i (Hennes&Mauritz) İzmirlilerle buluşturuyor.

H and M İzmir'deki ilk mağazasını Point Bornova'da açıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin hayata geçirdiği Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi, dünyanın en büyük moda perakendelerinden olan İsveç moda markası H and M'i (Hennes&Mauritz) İzmirlilerle buluşturuyor.

Point Bornova AVM ne zaman açılacak?

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin rezidans ve alışveriş merkezi konseptiyle hayata geçirdiği Point Bornova AVM'nin inşaat çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Peki Point Bornova AVM ne zaman açılacak?

Point Bornova AVM, Yüksek Konut Mimarisi Dalında ödül aldı!

Türkiye'nin üstü tamamen açılır kapanır ilk alışveriş merkezi olan Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde "Yüksek Konut Mimarisi Dalında" ödüle layık görüldü.

H&M İzmir'deki ilk mağazasını Point Bornova'da açacak!

Dünyanın en büyük moda perakende zincirlerinden İsveçli H&M, İzmir’deki ilk mağazasını açıyor. Türkiye’deki en büyük mağazası olma özelliğine de sahip olacak mağaza, Point Bornova AVM’de hizmet verecek.

İzmir Point Bornova projesi 2015'te teslim edilecek!

55 bin metrekare üzerinde 170'den fazla kiralanabilir alanı bulanan ve birçok ilki bünyesinde banndıran Point Bornova'da kiralama ve yönetim süreçleri tüm hızıyla devam ediyor. Projenin 2015 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor...

Point Bornova AVM 550 milyon dolar yatırım bedeline sahip!

Türkiye'nin ilk üstü acılıp-kapanabilen, nefes alan alışveriş merkezi Point Bornova, yerli markaların yanı sıra dünyaca ünlü marka karmasını İzmirliler ile buluşturuyor. Proje, Kavuklar Gayrimenkul imzası taşıyor...

Türkiye'nin ilk üstü açılıp-kapanabilen AVM'si: Point Bornova!

Türkiye'nin ilk üstü açılıp-kapanabilen, nefes alan alışveriş merkezi Point Bornova, yerli markaların yanı sıra dünyaca ünlü marka karmasını İzmirlilerle buluşturuyor. AVM'de 170'den fazla marka yer alıyor..

Point Bornova kiralama süreçleri devam ediyor!

Türkiye'nin ilk üstü açılıp-kapanabilen, nefes alan alışveriş merkezi Point Bornova, yerli markaların yanı sıra dünyaca ünlü marka karmasını İzmirlilerle buluşturuyor. 55 bin metrekarede 170'den fazla kiralanabilir alanı bulunuyor.

Melting Point sponsorları Haberi

Melting Point sponsorları

Gayrimenkul sektörüne tasarım anlayışıyla yeni bir soluk getiren Nef, sponsorluk destekleriyle de sanatın ve tasarımın yanında yer almaya devam ediyor. Daha önce pek çok tasarım ve sanat etkinliğinin destekçileri arasında yer alan marka, son olarak Aslı Kutluay’ın 15. Venedik Mimarlık Bienali ön izleme projesi olarak başlayan Melting Point (Erime Noktası) Projesi’ne sponsor oldu. 22 Haziran’a kadar Venedik’ta gösterime devam edecek olan sergide, sanatçının Çatalhöyük mağara resimleri dokularından esinlenerek Nef için özel olarak tasarladığı “nefes bahar / breath spring” adlı çalışma da yer alıyor. Nef sponsorluğunda devam edecek serginin açılışı yarın gerçekleşecek.


Tasarımın, hayatın her detayında, insanlar için bir yaşam biçimi olması gerektiğine inanarak yola çıktıklarını belirten Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, dolayısıyla her türlü sanat ve tasarım etkinliğine dahil...