14 / 05 / 2024

Meme Sağlığı Derneği

Meme Sağlığı Derneği

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri, meme kanserinde erken tanının önemine dikkati çekmek amacıyla her yıl olduğu gibi pembe renkle ışıklandırıldı. Yarın da yürüyüş yapılacak.

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gürbüz ve Ferit Öztoprak ortaklığında kuruldu.

Denge İsg İş Sağlığı Ve İş Güvenliği Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Denge İsg İş Sağlığı Ve İş Güvenliği Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Güngören'de İdris Furat tarafından kuruldu!

Bolu'da Kavak Toplum Sağlığı Merkezi inşa ediliyor!

Bolu Seben Belediyesi, ilçede Kavak Toplum Sağlığı Merkezi için çalışmalara başladı.

Esenler, Oruçreis aile sağlığı merkezi için gün sayıyor!

Esenler Belediyesi tarafından Oruçreis Mahallesi'nde inşa edilen yeni aile sağlığı merkezi için inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Birleşmiş Markalar Derneği AVM’lerde sağlıklı açılış için taleplerini açıkladı!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Yönetim Kurulu alışveriş merkezlerinin açılma sürecin sağlıklı ilerleyebilmesi için önerilerini 5 başlık altında topladı.

Çanakkale'deki 4 aile sağlığı merkezi için yıkım kararı!

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 60 bin kişiye hizmet veren kamuya ait 4 Aile Sağlığı Merkezi (ASM) için yıkım kararı alındı. 

Çekmeköy Mimar Sinan Aile Sağlığı Merkezi inşaatı başladı!

Çekmeköy Belediyesi, Mimar Sinan Mahallesi’nde tahsis edilen arsada yeni bir aile sağlığı merkezi için inşaat çalışmalarına başladı...

Bafra'ya ağız ve diş sağlığı merkezi geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bafra belediye başkanı Zihni Sahin, Bafya yeni ağız ve diş sağlığı merkezi için yer tespiti çalışmaları yaptı.

Bulgurlu Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği Bulgurlu Aile Sağlığı Merkezi için temel atma töreni gerçekleştirildi.

Ümraniye'ye 8 yeni aile sağlığı merkezi geliyor!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçeye kazandırılacak olan sekiz yeni aile sağlığı merkezi için protokol imzaladı.

Konya Karatay'a Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi geliyor!

Konya Karatay Belediyesi, Akçeşme Mahallesi'ne yapılacak olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi için inşaata başladı. İnşaatın 7 ay gibi kısa bir sürede bitirilmesi hedefleniyor.

Ht Hayat Travel Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ht Hayat Travel Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Taciddin Erbolat tarafından kuruldu.

Meme Sağlığı Derneği Haberi

Meme Sağlığı Derneği

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet (FSM) köprüleri, meme kanserinde erken tanının önemine dikkati çekmek amacıyla pembe renkle ışıklandırıldı.


Meme Sağlığı Derneği (MEMEDER), Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı olan ekim boyunca erken tanının öneminin altını çizmek, farkındalık yaratmak ve daha çok sayıda insana ulaşmak için yürüttüğü bilinçlendirme çalışmalarına devam ediyor.


Bu kapsamda, Boğaziçi ve FSM köprüleri saat 19.30 itibarıyla pembe ışıklarla aydınlatıldı. Köprüler, saat 22.00'ye kadar pembeye bürünecek.


Etkinlikler çerçevesinde yarın da saat 15.00'te Caddebostan'da meme kanseri yürüyüşü yapılacak. Bebek Parkı'nda da bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştirilecek. Memeder Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Erkin Arıbal, 22 Ekim'de Koç Üniversitesi'nde konferans...