24 / 07 / 2024

Memıka Köprüsü 15 ayda yenilendi

Memıka Köprüsü 15 ayda yenilendi

2 yıl önce keşfedilen tarihi 'Memıka' Köprüsü, restorasyon çalışmalarıyla ileri ki nesillere emanet edilecek. Ilısu Barajı altında kalacak olan köprü hakkında bilgi veren firma yetkilileri, çalışmaların 15 ayda tamamlandığını ifade ettiler.

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam geldi! 15 Temmuz Şehitler, Fatih Sultan Mehmet ve Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti!

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine gece yarısından geçerli olmak üzere zam geldi. 15 Temmuz Şehitler, Fatih Sultan Mehmet ve Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti 2024 ne kadar oldu? 

SON DAKİKA: 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Cuma ve hafta sonu bazı saatlerde kapatılacak! 

Türkiye'nin dört bir yanında Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri için çalışmalar başladı. Bu kapsamda İstanbul'da da düzenlenecek etkinlikler sebebiyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü bazı saatlerde kapalı olacak. İşte köprünün kapalı olacağı saatler...

Yap İşlet Devret modeliyle yapılan Osmangazi Köprüsü 6 ayda araç geçiş rekoru kırdı

Osmangazi Köprüsü inşa edilip hizmete açıldığı 1 Temmuz 2016 yılından bu yana ilk kez taahhüt edilen araç geçiş sınırını aştı. 15 yıl 9 ay 24 gün boyunca özel sektör tarafından işletilecek köprü işletmesi için devlet araç geçiş taahhüdü vermişti.

45 bin araç geçiş garantisi verilmişti! 1915 Çanakkale Köprüsü'nden kaç araba geçti?

45 bin araç garantisi verilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nden geçen araç sayısı açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, köprüden paylaştığı fotoğrafla birlikte yeni yapılan Çanakkale Köprüsü’nden araç geçiş sayısını paylaştı.

1915 Çanakkale Köprüsü 15 soruda tüm detaylarıyla!

1915 Çanakkale Köprüsü bugün hizmete sunuluyor. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü'nün geçiş ücreti ne kadar oldu? 1915 Çanakkale Köprüsü'nden hangi araçlar geçebiliyor? İşte 1915 Çanakkale Köprüsü 15 soruda tüm detaylarıyla...

Yeni Kömürhan Köprüsü 15 Aralık'ta açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bölgede 16 ilin ulaşım ağını güçlendirmesi planlanan Yeni Kömürhan Köprüsü'nün 15 Aralık'ta açılacağının müjdesini verdi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün ayakları 143 metre yüksekliğe ulaştı! 

Çanakkale Boğazı’nda yapılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde 318'er metre olacak iki ayağın 15. blokları yerleştirilerek 143 metre yüksekliğe ulaşıldı. 1915 Çanakkale köprüsünün uzunluğu 3 bin 563 metre olacak...

Sokollu Mehmed Paşa Köprüsü'nün restorasyonu tamamlandı!

TİKA'nın restore ettiği Bosna Hersek'in en önemli Osmanlı eserlerinden Sokollu Mehmed Paşa Köprüsü'nün teknik kabulünün yapılması nedeniyle tören düzenlendi...

Batman Perpıra Köprüsü 15 milyon liraya yenilenecek!

Batman Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Batman Çayı üzerinde 2000 yıl önce kurulan 40 ayaklı Perpıra Köprüsü'nün turizme kazandırılması için çalışmalar başlatıldı. 

15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişine müze!

15 Temmuz darbe girişiminde 2 polis ile 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün Anadolu yakası ayağına geçen yıl açılan Şehitler Abidesi’nin hemen altına müze, mescit ve denetleme binası inşa edilecek. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde geçiş ücreti ne kadar olacak?

18 Mart'ta kule temel atma töreni yapılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde geçiş ücreti ise 15 euro + KDV (bugünkü kurlarla 80 TL) olarak belirlendi. 

Manavgat Modern Yaya Köprüsü açıldı!

MANAVGAT Belediyesi tarafından yaptırılan yaya köprüsünün açılışı 15 Eylül'de şarkıcı Ferhat Göçer konseriyle yapılacak.

Manavgat Modern Yaya Köprüsü açılıyor!

Manavgat Belediyesi tarafından Yukarıpazarcı Irmak Kıyısı’nda yaptırılan modern yaya köprüsü 15 Eylül’de açılıyor.

Memıka Köprüsü 15 ayda yenilendi Haberi

Memıka Köprüsü 15 ayda yenilendi

2 yıl önce keşfedilen tarihi 'Memıka' Köprüsü, restorasyon çalışmalarıyla ileri ki nesillere emanet edilecek. Ilısu Barajı altında kalacak olan köprü hakkında bilgi veren firma yetkilileri, çalışmaların 15 ayda tamamlandığını ifade ettiler. 


Yaklaşık 1.000 yıllık olduğu tahmin edilen ve zamanında kervancıların kullandığı köprü. Ilısu Barajı sonrası korunmaya çalışılacağı belirtildi. 


Batman...