05 / 05 / 2024

memur emekli maaş farkları ne zaman yatacak 2021

memur emekli maaş farkları ne zaman yatacak 2021

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, emekli sandığı kapsamında aylık alanların ocak 2021 zam farklarının bugün ödeneceğini belirtti.

Emekli zammında kafalar karıştı! En yüksek emekli maaşı 2024 ve refah payı açıklandı: İşte emekli memur maaş hesaplama!

Temmuz ayı ile emekli maaşlarına 6 aylık enflasyon oranında artış uygulanacak. En yüksek emekli maaşı 2024 ve refah payı açıklandı: İşte emekli memur maaş hesaplama!

En düşük emekli maaşı 12.500, en düşük memur maaşı 39 bin TL! Emekli maaşı temmuz zammı, en düşük memur maaşı açıklandı!

Emekli maaşı temmuz zammı ve en düşük memur maaşı belli oldu. İşte o son dakika rakamlar...

Memur enflasyon farkı 2024! Memur ve memur emekli maaşı hesaplama! Temmuz zammı kaç TL olacak? 

Milyonlarca memur ve memur emeklisi son dakika Temmuz zammı ile ilgili gelişmeleri takip ediyor. İşte memur ve memur emekli maaşı hesaplama! Temmuz zammı kaç TL olacak? 

Son dakika: 10 bin TL'lik emekli maaşı 8.691 TL'ye, asgari ücret 14 bin 777 TL'ye düştü!

Ardı arkası kesilmeyen zamlar sebebiyle en düşük emekli maaşının, asgari ücretin, memur maaşının alım gücü düştü. İşte o son dakika rakamlar...

Memur ve emekli zammı şimdiden ne kadar olacak? Memur maaş farkı! Emekli maaş zammı ve memur maaş hesaplama 2024!

Mart ayına ilişkin enflasyon verileri bugün açıklandı. Açıklanan son dakika rakamlarının ardından 'Memur ve emekli zammı şimdiden ne kadar olacak?' sorusunun yanıtı ortaya çıktı. İşte emekli maaş zammı ve memur maaş hesaplama 2024! 

SSK, Bağ-kur ve emekli maaşında yeni zam tablosu! Emeklilerin dört gözle beklediği haber geldi!

Emeklilerin dört gözle beklediği ek zam gündemden uzaklaşırken gözler temmuz zammına çevrildi. Memur ve emekli maaşı ne kadar olacak?

Emekli maaşına seyyanen zam için tarih verildi! SGK, Bağ-Kur ve memur emeklisine müjde geldi!

Emekli maaş ve ikramiyelere gelen zam gündemden düşmüyor. Yaşam şartlarının zorlaşmasıyla emeklilere gelen zamlar emekliyi mutlu etmedi. Emeklinin gözü seyyanen zamda. Peki emekliye seyyanen zam yapılacak mı? İşte ayrıntılar...

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine müjde! En düşük emekli maaşı resmen 10 bin TL! Meclis'ten geçti!  

Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisini yakından ilgilendiren maaş zammı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı'nın verdiği müjdeyle memur emekli aylığı artış oranıyla eşitlenerek yüzde 49,25 olacağı açıklandı ve TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. 

Zamlı emekli maaşı ne zaman yatacak?

Emekli ve memur emeklilerinin heyecanla beklediği aralık ayı enflasyon zamlarının açıklanması ile beraber zam oranları da belli olduğu kaydedildi. Buna göre, uygulanacak maaş farkları ne zaman yatacak ve zamlı emekli maaşı ayın kaçında yatacak?  İşte haberin detayları...

2024 memur ve emekli maaşı zam oranları belli oldu!

Memur ve emeklilerin 2024 yılı maaş zam oranı resmen netlik kazandı. İşte 2024 yılı memur ve emekli maaşları...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz asgari ücret, memur ve emekli maaşları için oran verdi! Son dakika gelişmesi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yeni yıla sayılı günler kala milyonların merakla beklediği, asgari ücret, memur ve emekli maaşları için oran verdi. Cumhurbaşkanı Yılmaz'dan son dakika açıklaması...

4 aylık enflasyon farkı resmen açıklandı! Memur ve emekli maaş artışı peş peşe hesaplandı! İşte 2024 zamlı maaşlar...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ekim ayı enflasyon oranını açıkladı. Bu kapsamda memur ve emekli maaş artışları için 4 aylık fark belli oldu. Peki, Memur, emekli maaş artışı ne kadar olacak?

7.500 TL olan emekli maaşı 10.332 TL, en düşük memur maaşı 32.907 TL olacak! Yeni zamlarda flaş gelişme! 

Ocak ayında yapılacak maaş zamları ile ilgili son dakika rakamlar geldi. En düşük emekli maaşı ve en düşük memur maaşı yeni zamlarla kaç TL olacak? İşte rakam rakam yeni maaşlar...

memur emekli maaş farkları ne zaman yatacak 2021 Haberi

memur emekli maaş farkları ne zaman yatacak 2021

Zehra Zümrüt Selçuk, yazılı açıklamasında, emekli sandığı kapsamındaki emekli, malul, vazife malulü, dul ve yetim aylığı alan 2 milyon 323 bini aşkın vatandaşın fark tutarlarının, banka ve PTT şubelerine gönderilerek bugün ödeneceğini belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; ücretlerini aylık alanlara ocak ayı olmak üzere 1 aylık tutarında ödeme yapılacağını ifade eden Selçuk, şunları kaydetti: "Yine, aylıklarını üçer aylıklar halinde almakta olanlardan, 1. grupta Kasım-Aralık-Ocak döneminde aylık alanlara 1 aylık tutarında, 2. grupta Aralık-Ocak-Şubat döneminde aylık alanlara 2 aylık tutarında, 3. grupta Ocak-Şubat-Mart döneminde aylık alanlara 3 aylık tutarında ödeme gerçekleştirilecek. Toplam fark ödemesi tutarı 739 milyon 653 bin lirayı bulacak." 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "SSK ve Bağ-Kur kapsamında gelir ve aylık almakta olanların...