05 / 05 / 2024

Menderes Belediyesi nikah paketi sürprizi

Menderes Belediyesi nikah paketi sürprizi

Menderes Beledilyesi'nde yeni başlatılan uygulama ile evlenen çiftlere nikah paketi hediye ediliyor. Doğan ve Pala ailesini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da, genç çiftin nikahını kıydı.

İzmir Menderes'te satılık 2.198 metrekare arsa! 13.2 milyon TL'ye! 

İzmir Menderes Belediyesi, İzmir ili, Menderes ilçesi, Cumaovası Mahallesi'nde yer alan 2.198 metrekarelik arsayı 13 milyon 192 bin 680 TL'ye satıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu: Apartman görevlilerinin evi güneşi, manzarayı görecek şekilde verilmeli!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul 1. Bölge Apartman Görevlileri ile Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu'nda buluştu. Kılıçdaroğlu, apartman görevlilerinin tamamına iş verilmesine ve apartman görevlilerinin evlerinin değiştirilmesi gerektiğine de değindi.

Menderes Belediyesi'nden 8.8 milyon TL'ye satılık tarla!

İzmir ili Menderes Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye ait olan İzmir ili, Menderes ilçesi, Tekeli Mahallesinde bulunan tarlayı 8 milyon 800 bin TL'ye satışa çıkardı..

Menderes Türel: Antalya 359 projeyle marka şehir olacak!

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin mevcut belediye başkanı ve bu seçimde AK Parti'den tekrar aday gösterilen Menderes Türel, dev projelerle Antalya'nın marka şehir olacağını söyledi.

Menderes Belediyesi'nden 2.6 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir ili, Menderes ilçesi, Çile Mahallesi Tekkealtı mevkiinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 2 milyon 669 bin 819 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Menderes Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir ili, Menderes ilçesi, Görece Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul Menderes Belediyesi tarafından 3 milyon 653 bin 267 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Palandöken Belediyesi 22 milyon TL'ye nikah sarayı inşa ediyor!

Palandöken Belediyesi, 14 bin metrekarelik alan üzerine ‘akıllı’ nikah sarayı inşa ediyor. 2. Abdülhamid'e ithafen yapılan projenin maliyeti 22 milyon TL olarak açıklandı.

Menderes Belediyesi'nden 3.2 milyon TL'ye satılık tarla!

Menderes Belediyesi, Çile Mahallesi Tekkealtı Mevkiideki tarlayı ihale ile satıyor. İhale 7 Kasım'da yapılacak..

İzmir Menderes'te 3.2 milyon TL'ye satılık tarla!

Menderes Belediyesi, Çile Mahallesi Tekkealtı mevkiinde bulunan tarlayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 17 Ekim'de gerçekleşecek...

İzmir Menderes'te 7.6 milyon TL'ye satılık tarla!

Menderes Belediyesi, Bulgurca-Büyükovacık'ta yer alan 51 bin 59 metrekare büyüklüğündeki tarlayı ihale ile satıyor. İhale 3 Ekim 2018 tarihinde yapılacak...

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi açıldı!

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Salonu ile ünlü yazar Muzaffer İzgü'nün isminin verildiği tiyatro ve konferans salonu düzenlenen tören ile hizmete açıldı...

Menderes Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık tarla!

Menderes Belediyesi, Bulgurca - Büyükovacık'ta yer alan tarlayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 29 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Başbakan Yıldırım bir vatandaşın imar barışı kaydını yaptı!

İzmir'de bulunan Başbakan Binali Yıldırım, Menderes Belediyesi'nde bir vatandaşın imar barışı kaydını gerçekleştirdi...

Menderes Belediyesi nikah paketi sürprizi Haberi

Menderes Belediyesi nikah paketi sürprizi


Menderes Beledilyesi'nde yeni başlatılan uygulama ile evlenen çiftlere nikah paketi hediye ediliyor. Doğan ve Pala ailesini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da, genç çiftin nikahını kıydı. Tören sonrası Rabia-Muhammet Mehmet Pala çiftine nikah paketini hediye eden Başkan Soylu, "Kutsal birlikteliğe evet diyen çiftlerimizi Menderes Belediyesi olarak unutmadık. Yeni evlenen çiftlerimizin mutluluğunu artırmak için belediye olarak yeni bir uygulama başlattık. Sevgi, saygı ve muhabbetin oluşmasına katkıda bulunmak için kendilerine nikah paketi hediye ediyoruz. Paket içerisinde bütünlüğümüzün simgesi, bağımsızlığımızın hayır duası olan Türk bayrağımız ve kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim yer alıyor. Ayrıca kırk yıl hatırı olsun diye fincan takımı da hediye ediyoruz. Hediye paketinin üzerinde yazdığı gibi çiftlerimizin birleşen elleri ve kalpleri birbirinden hiç ayrılmasın. Hayatı tüm...