06 / 05 / 2024

Menderes Dereköy park

Menderes Dereköy park

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sürdürülen park düzenleme ve yapımı çalışmaları kapsamında Dereköy'e yeni park yapıldı. Dereköy'deki eski park ise düzenleme çalışmaları ile yenilendi.

Karamürsel Dereköy sahilinin 1.etabı tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Karamürsel Dereköy sahili 1.etabı tamamlandı.

Menderes Dereköy'e yeni park!

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sürdürülen park düzenleme ve yapımı çalışmaları kapsamında Dereköy'e yeni park yapıldı. Dereköy'deki eski park ise düzenleme çalışmaları ile yenilendi.

Çengelköy Park Evleri güncel ödeme planı!

Çengelköy Park Evleri güncel ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan yüzde 75'lik kısım için 120 aya kadar vade uygulanıyor.

Çengelköy Park'ta rezidanslar Ocak 2016'da teslim!

William Turner ve Demirland GYG A.Ş/nin ortak projesi olarak 2013'ün ikinci yarısında temeli atılan Çengelköy Park Evleri'nde rezidansların Ocak 2016'da, villaların ise Ağustos 2016'da teslim edilmesi planlanıyor.

İzmir Dereköy'de RES inşaatı başladı!

İZMİR'in balı ve kirazıyla ünlü Dereköy köyünde acil kamulaştırma kararı alınarak, binlerce ağaç kesilip, Rüzgar Enerji Santralı (RES) inşaatına başlandı.

Çengelköy Park Evleri'nde kampanya!

Çengelköy Park projesinde, yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan yüzde 75'lik kısım için 120 aya kadar vade fırsatı sunuluyor. İşte, Çengelköy Park Evleri'nde kampanya detayları...

Demirland İnşaat Çengelköy Park Evleri!

Çengelköy sahiline 1.3 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 2+1,3+1 ve 5+1 dubleks olarak tasarlandı. Demirland İnşaat Çengelköy Park Evleri fiyatları 360 bin dolardan başlıyor.

Çengelköy Park Evleri'nde rezidanslar Ocak'ta teslim!

Wıllıam Turner ve Demirland GYG A.Ş.'nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri, Boğaz manzaralı rezidans, konaklar ve villalardan oluşuyor.

Çengelköy Park Evleri teslim tarihi ne zaman?

William Turner ve Demirland GYG A.Ş.’nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri 2016'da tamamlanacak.

Çengelköy Park Evleri'nde son durum!

Boğaz manzarasında sakinlerini bekliyor şehrin kalbinde yeşil ve mavinin iç içe olduğu bir yaşam sunan Çengelköy Park Evleri, 65 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. İlker Dönmez, "Rezidansların yüzde 60'ı, villa ve konakların yüzde 40'ı satıldı" dedi.

Çengelköy Park Evleri adresi!

27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans dairenin bulunduğu projede daireler 2+1,3+1 ve 5+1 olarak belirlendi. Çengelköy Park Evleri adresi kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor.

Çengelköy Park Evleri’nde satışlar sürüyor!

William Turner ve Demirland GYG A.Ş.’nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri’nde satışlar devam ediyor. Yatırım değeri 250 milyon dolar olan projede, teslimlerin 2016’da...

Çengelköy Park Evleri fiyatlar!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükselen projede 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire bulunuyor. Çengelköy Park Evleri fiyatlar kapsamında minimum 360 bin dolardan başlıyor.

Menderes Dereköy park Haberi

Menderes Dereköy park


Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sürdürülen park düzenleme ve yapımı çalışmaları kapsamında Dereköy'e yeni park yapıldı. Dereköy'deki eski park ise düzenleme çalışmaları ile yenilendi. Yıllardır bakımsız halde bulunan Dereköy Mahalle Parkı, yapılan çalışmalar ile modern bir hal alırken, 330 metrekarelik alan çocuk oyun grupları, aydınlatmalar ve banklarla donatıldı. 75 metrekaresi yeşil alana ayrılan parkta, yeşillendirme çalışması da yapıldı. 


Vatandaş memnun 


300 metrekare alanda kurulan Dere Kenarı Parkı ise vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. 5 takımlı fitness aletlerinin bulunduğu parkta, çocuk oyun aletleri, piknik masası yer alırken, alanın 110 metrekaresi kauçuk zeminden, 190 metrekaresi de kilit parke zeminle kaplandı. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "İlçemize yeni parkları kazandırırken mevcut parklarımızı da yenilemeyi sürdürüyoruz. Dereköy'de eski parkımız kullanılmayacak haldeydi. Ekiplerimiz bu parkımızı...