11 / 05 / 2024

Menderes Devlet hastanesinde son durum

Menderes Devlet hastanesinde son durum

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes Emlakçılar Derneği'nin birlik ve beraberlik gecesine katıldı. Başkan Soylu, gecede devlet hastanesi ve doğalgazın ilçeye kazandırılmasıyla ilgili müjdeler verdi.

Devlet Hastanesinde çalışmak isteyenler bakın hangi kadrolarda alım yapılacak!

İş arayanların gözü şehir hastanelerinde! İlkokul mezunu olanlar KPSS şartı olmadan başvuru yapabilecek. 30 farklı branşta personel alımı yapılacak ve şehir hastanelerinde yeni görevler verilecek. 

Resmi tatillerde çalışanlar dikkat! Yargıtay’dan emsal niteliğinde karar! Kıdem tazminatı hesabı baştan sona değişiyor!

Bursa'da, taşeron firma bünyesinde çalıştığı devlet hastanesinde 18 sene süresince yıllık izin kullanmayan işçiye Yargıtay'dan kötü haber geldi. Yüksek Mahkeme, bir çalışanın 18 senede yalnızca 26 gün izin kullanmasının hayatın olağan akışına aykırı olduğunu belirtti.

Milyonlarca kişiye şok! Özel hastanelerde yüzde 40 zam bombası! SGK sisteminden ayrılıyorlar!

SGK'nın, özel hastaneleri tüm branşlarda anlaşmaya zorlamasıyla, bazı özel hastaneler SGK sistemi dışında kaldı. Devlet hastanesinde randevu bulamayan hastalar, özel hastanelerde fahiş rakamlarla karşılaşıyor. Şimdi de yüzde 40 zam gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Devlet hastanesinde çalışmak isteyenlere fırsat doğdu! İşte başvuru detayları!

Devlet hastanesinde çalışmak isteyenler bu fırsatı kaçırmasın! İşte merak edilen detaylar!

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başladı!

Bursa'da inşasına başlanan fakat yüklenici firma ile yapılan sözleşmenin tasfiye edilmesi nedeniyle duran Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 

Bursa'da beton dökümü sırasında inşaat kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Bursa'da bir inşaatta beton döküm işlemi sırasında kalıp çöktü. Meydana gelen kaza sonucunda 4 işçi yaralanarak İnegöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Menderes Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başlıyor!

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, inşaatı durdurulan Menderes Devlet Hastanesi için başka bir yüklenici firmayla sözleşmenin imzalandığını müjdeledi.

Menderes Devlet Hastanesi inşaatı yeniden başlıyor!

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Menderes Devlet Hastanesi için müjdeyi verdi. Yapımı tamamlanamayan inşaatın yeniden başlayacağı duyurdu.

Menderes Devlet Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Yapımına 2016 yılında başlanan Menderes Devlet Hastanesi inşaatının durma sebebine ve ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHPli Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Menderes belediye başkanından tamamlanmayan hastane inşaatına tepki!

İnşaatına 2016 yılında başlanan Menderes Devlet Hastanesi'nin 2018 yılında tamamlanması gerekiyordu. Ancak inşaatta çalışmalar durdu. Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, 75 yataklı Menderes Devlet Hastanesi’nin çürümeye bırakılmasına tepki gösterdi. 

İzmir Menderes'te 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir ili, Menderes ilçesi, Görece Mahallesi'nde yer alan tarla vasıflı gayrimenkul 3 milyon 653 bin 267 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu gayrimenkulün ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35’nci maddesi (a) bendinde belirtilen Kapalı Teklif Usulü ile yapılacak. 

Erzincan 250 yataklı devlet hastanesinde inşaat sürüyor!

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Kent Konseyi Danışma Meclisi Toplantısı’nda açıklamalar yaptı. Erzincan 250 yataklı devlet hastanesindde inşaat yüzde 43 seviyesinde tamamlandı. 

Ceylanpınar 150 Yataklı Devlet Hastanesi’nde inşaat sürüyor!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, çalışmaların devam ettiği 150 Yataklı Devlet Hastanesi’nde incelemeler yaptı. Ceylanpınar 150 Yataklı Devlet Hastanesi’nde inşaat sürüyor.

Menderes Devlet hastanesinde son durum Haberi

Menderes Devlet hastanesinde son durum

Başkan Soylu, Menderes Emlakçılar Derneği tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik gecesine konuk oldu. Başkan Soylu burada yaptığı konuşmada, "İlçemizde faaliyet gösteren emlakçıların bir arada olduğu Menderes Emlakçılar Derneği'nin çalışmalarını destekliyorum. Birlikten güç doğar" dedi.


Konuşmasında ilçenin 50 yıllık hayali devlet hastanesinin hayal olmaktan çıktığını kaydeden Soylu, "Menderesimiz için yaptığımız en büyük çalışmaların başında devlet hastanesinin ilçemize kazandırılması geliyor. Bu kapsamda yürütülen çalışmalarda hastanemizin zemin etütleri yapılıyor. İnşallah 2016 yılında inşaatı başlayacak ve kısa sürede ilçemize kazandırılacak" dedi. Temiz enerji doğalgaz için de geri sayımın başladığını söyleyen Soylu, "İzmirgaz ile yürüttüğümüz çalışmalar sürüyor" diye konuştu.


Yeni...