28 / 04 / 2024

İzmir Menderes'e yeni devlet hastanesi inşa edilecek!

İzmir Menderes'e yeni devlet hastanesi inşa edilecek!

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes Emlakçılar Derneği'nin birlik ve beraberlik gecesine katıldı. Başkan Soylu, gecede devlet hastanesi ve doğalgazın ilçeye kazandırılmasıyla ilgili müjdeler verdi.



Başkan Soylu, Menderes Emlakçılar Derneği tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik gecesine konuk oldu. Başkan Soylu burada yaptığı konuşmada, "İlçemizde faaliyet gösteren emlakçıların bir arada olduğu Menderes Emlakçılar Derneği'nin çalışmalarını destekliyorum. Birlikten güç doğar" dedi.


Konuşmasında ilçenin 50 yıllık hayali devlet hastanesinin hayal olmaktan çıktığını kaydeden Soylu, "Menderesimiz için yaptığımız en büyük çalışmaların başında devlet hastanesinin ilçemize kazandırılması geliyor. Bu kapsamda yürütülen çalışmalarda hastanemizin zemin etütleri yapılıyor. İnşallah 2016 yılında inşaatı başlayacak ve kısa sürede ilçemize kazandırılacak" dedi. Temiz enerji doğalgaz için de geri sayımın başladığını söyleyen Soylu, "İzmirgaz ile yürüttüğümüz çalışmalar sürüyor" diye konuştu.


Yeni Asır


Geri Dön