01 / 09 / 2024

Menderes Özdere yolu asfalt çalışmaları

Menderes Özdere yolu asfalt çalışmaları

İzmir Belediyesi, yağmurların bitmesiyle birlikte asfalt çalışmalarına hız verdi. Kent merkezinin ihtiyaçlı bölgelerindeki çalışmalar planlı bir şekilde devam ederken, diğer taraftan özellikle yazlık bölgelerde kapsamlı çalışmalar gerçekleştiriliyor.

İzmir Özdere'de KDV'den muaf arsa fırsatı! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

İzmir İli Menderes Belediye Başkanlığı, Özdere'de yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsanın satış ihalesi 1 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Özdere'de satılık arsa fırsatı! Yazlık bölgede arsa arayanlar sakın kaçırmayın!

İzmir İli Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir Özdere'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

TOKİ İstanbul ve İzmir'de 4 arsayı bugün satıyor!

TOKİ İzmir Menderes Özdere'de bulunan otel nitelikli 3 arsayı ve İstanbul Şile Çayırbaşı'ndaki 1 arsayı bugün satıyor...

TOKİ İstanbul ve İzmir'de 4 arsayı yarın satışa çıkarıyor!

TOKİ İzmir Menderes Özdere'de otel nitelikli 3 arsayı ve İstanbul Şile Çayırbaşı'nda 1 arsayı yarın satışa çıkarıyor. 

TOKİ İstanbul ve İzmir'de 4 arsayı satıyor!

TOKİ İzmir Menderes Özdere'de otel nitelikli 3 arsayı ve İstanbul Şile Çayırbaşı'nda 1 arsayı satışa sundu.

İzmir Özdere Gençlik Kampı'nın inşaatı başladı!

Menderes'in Özdere bölgesinde inşaatına başlanan Gençlik Kampı’yla önemli bir ihtiyaç daha karşılanacak. Futbol, voleybol, basketbol ve tenis sahaları ile konaklamak için 55 konteyner binanın hayata geçirileceği 40 dönümlük tesis, kültür-sanat etkinlikleri  için de ideal bir merkez olacak.

Menderes Türel’den Bisiklet Yolu Master Planı müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türe yaptığı açıklamada kent merkezinde birbiriyle bağlantılı, kesintisiz bisiklet yolları oluşturmak üzere bir master planı hazırlığında olduklarını söyledi.

Menderes Çukuraltı plajının kiralanması mahkemeden döndü!

İzmir'in gözde tatil beldelerinden olan Menderes Belediyesi'nin Özdere'deki Çukuraltı plajını özel sektöre kiralaması mahkemeden döndü.

Menderes Özdere Yat Limanı'nın ihalesi iptal edildi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın Menderes'e bağlı Özdere'de hayata geçireceği 450 yat kapasiteli marina projesinde iptal şoku yaşanıyor. Bakanlık, proje ihalesinde beklediği teklifleri bulamayınca iptal kararı aldı.

İzmir Çukuraltı Sahil Yolu Projesi'ne otel işletmecileri destek verdi!

Menderes Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Çukuraltı Sahil Yolu Projesi’ne bölgede faaliyette bulunan otel işletmecileri destek verdi.

Özdere Çukuraltı Sahil Yolu için yıkımlar başladı!

Menderes Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Özdere Çukuraltı Sahil Yolu projesinin çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında bölgede yer alan ve hak ihlalinin olduğu evlerin bahçe duvarlarında yıkım çalışması gerçekleştiriliyor.

İzmir Çukuraltı Sahil Yolu projesi başladı!

Menderes Belediyesi tarafından Çukuraltı Sahil Yolu projesinin yapımına başlandı. Çalışmalar kapsamında ilk beton döküldü.

İzmir'deki 3 göletin gövde dolgusu tamamlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü'nce İzmir'de inşa edilen Menderes Özdere Göleti, Kiraz Çatak Göleti ve Tire Eskioba Göletleri inşaatlarının gövde dolgu imalatlarının tamamlandığı bildirildi.

Menderes Özdere yolu asfalt çalışmaları Haberi

Menderes Özdere yolu asfalt çalışmaları


İzmir Büyükşehir Belediyesi, yağmurların bitmesiyle birlikte asfalt çalışmalarına hız verdi. Kent merkezinin ihtiyaçlı bölgelerindeki çalışmalar planlı bir şekilde devam ederken, diğer taraftan özellikle yazlık bölgelerde kapsamlı çalışmalar gerçekleştiriliyor.


Son olarak Bütünşehir Yasası ile hizmet sınırlarına dahil edilen Çeşme ilçesi ve Menderes- Özdere’de konuşlanan Büyükşehir ekipleri, yazlıkçıların yoğun olduğu bu bölgeleri yepyeni bir görüntüye kavuşturuyor. Bu kapsamda sürdürülen ve devam edecek çalışma ile iki ilçede toplam 45 kilometrelik yolda 62 bin ton asfalt serimi tamamlanacak. Şu ana kadar yaklaşık 40 bin ton asfalt kullanılarak 28 kilometre yol yepyeni bir görünüme kavuşturuldu. Özdere ve Çeşme’deki bu yatırımın toplam maliyeti ise 4 milyon 852 bin 832 bin TL olarak gerçekleşti.


Çeşme sezona hazır

2014 Mart yerel seçimleri ile birlikte resmi olarak İzmir’e bağlanan yeni ilçelerde...