02 / 05 / 2024

Menderes park sayısı 2015

Menderes park sayısı 2015

Menderes ilçe merkezi ve sahil bölgesindeki parkların yapımı tamamlanarak hizmete açıldı. 4 mahallede vatandaşların hizmetine açılan 7 park engelli vatandaşların da rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlandı

Mamak Kıbrıs Mahallesi'ne park ve spor alanı!

İlçedeki yeşil alan ve park sayısını sürekli olarak artıran Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde park ve sporu bir arada buluşturacak.

Büyükçekmece'deki park sayısı artacak!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, çocukların sağlıklı gelişimleri için çocukluklarını daha mutlu yaşayabilmeleri için bu parkların sayısının arttırılacağını söyledi.

Bursa Nilüfer'deki park sayısı 244’e yükseliyor!

Nilüfer’in parklarına bir yenisi daha ekleniyor. 29 Ekim Mahallesi’nde 3 bin 900 metrekare alanda yapılacak yeni parkla Nilüfer’deki park sayısı 244’e yükseliyor.

Türkiye'deki tabiat parkı sayısı 208'e yükseldi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Gaziantep'te koruma statüsü verilerek ilan edilen 2 yeni tabiat parkıyla Türkiye'deki tabiat parkı sayısının 208'e yükseldiği bildirildi.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde kampüs sayısı 18'e yükseldi!

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde (ADÜ) kuruluşu onaylanan 4 yeni fakülteyle birlikte fakülte sayısı 18'e yükseldi. Artan fakülte sayısı Aydın'ın ve ADÜ'nün marka değerini yükseltmeye devam edecek.

Batman kent merkezinde park sayısı 88’den 105’e çıktı!

Belediye kent merkezinde park sayısını 88’den 105’e çıkardı. Görevden uzaklaştırılan Belediye Eş Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Nasıroğlu; “19 yeni parkı bu yıl Batman’a kazandırdık. Parksız semtimiz kalmadı” dedi.

Yıldırım'daki park sayısı 342'ye yükseldi!

Yıldırım Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu bir yıl içinde yeni açılan yeni parklar ile Yıldırım’daki çocuk oyun parkı sayısı 261’e, dinlenme parkı sayısı da 81’e yükseldi.

Çankaya'da park sayısı 500'e çıkacak!

Çankaya Belediyesi sahip olduğu 450 park sayısını 500'e ulaştırmak için kolları sıvadı. Belediye bu yıl sonuna kadar 14 yeni parkı daha ilçeye kazandıracak.

İzmir'de bisiklet park sayısı 600'e çıkacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bisiklet kiralama sistemi BİSİM 1. yaşını doldurdu. Hizmete girdiği tarihten bugüne yaklaşık 300 bin bisikletseverin yararlandığı BİSİM, gelen talep üzerine bisiklet ve park sayısını artırıyor.

Başkomutan Tarihi Milli Parkı’nda yapılan düzenlemeler ziyaretçi sayısını artırdı!

Büyük Taarruz 'un başladığı Kocatepe’den Dumlupınar’a kadar uzanan sahaya adını veren Başkomutan Tarihi Milli Parkı ’nda yapılan yeni düzenlemeler, şehitlikleri ziyaret eden kişi sayısını artırdı.

Adapazarı'nda park ve yeşil alan sayısı artıyor!

Adapazarı Belediyesi’ nin yaptırdığı ve büyük beğeni toplayan parkların sayısı her geçen gün artıyor. Adapazarı sınırları içerisinde bulunan toplam 57 mahallede 211 park bulunduğu öğrenildi...

Bitlis'te park sayısı 22'ye çıkarıldı!

Alt yapı çalışmalarının yanı sıra halkın sosyal ihtiyaçlarına ayrı bir önem veren Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, 2009 yılında 1 olan park sayısını 22'ye vurguladı.

Bimeks Güneydoğu'da mağaza sayısını artırıyor!

Bimeks Güneydoğu'da mağaza sayısını artırıyor Teknoloji perakende şirketi Bimeks, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Diyarbakır Ninova Park şubesini açtı. Vatandaşlar, indirim için birbirleriyle yarıştı.

Menderes park sayısı 2015 Haberi

Menderes park sayısı 2015


Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında ilçe merkezi ve sahil bölgesindeki parkların yapımı tamamlanarak hizmete açıldı. 4 mahallede vatandaşların hizmetine açılan 7 park engelli vatandaşların da rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlandı. Cüneytbey Mahallesi, Kemalpaşa Mahallesi, Kasımpaşa Mahallesi ve Özdere Çukuraltı Mahallesi'ndeki çalışmalar kapsamında toplamda 6 bin metrekarelik alanda çimlendirme, ağaç dikimi ve mevsimlik çiçek dikimi de gerçekleştirildi. Kemalpaşa Mahallesi 131 sokakta kurulan Geometri Park bin 230 metrekare alan üzerine kurulu olup, 334 metrekaresi yeşil alan. Kemalpaşa Mahallesi 177 sokaktaki Alfabe Park ise 3 parkın birleşmesiyle 6 bin 500 metrekare alan üzerine kurulu olup, 2 bin 500 metrekare yeşil alana sahip. Alan bir adet kafeterya, piknik alanları, spor aletleri ve su perdeli süs havuzundan oluşmakta. Kasımpaşa Mahallesi...