17 / 05 / 2024

Menekşe Nergis Çocuk Evi bakırköy

Menekşe Nergis Çocuk Evi bakırköy

Bakırköy Belediyesi’nin Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde açılışı yapılan Menekşe – Nergis Çocuk Evi, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Stk’lar, öğretmenler, çocuklar ve velilerin katılımıyla açıldı.

Ankara Violetta Oran satışa çıktı! Yeni proje!

Menekçe Yapı tarafından inşa edilen Violetta Oran Ankara Çankaya Turan Güneş Bulvarı'nda yükseliyor. Peki Violetta Oran projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? Violetta Oran daire fiyatları ne kadar? İşte Violetta Oran ile ilgili ayrıntılar...

Kochman Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kochman Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Betül Menekşe ve Çakıcı Koç ortaklığında kuruldu.

Menekşe Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Menekşe Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 850 bin TL sermaye bedeli ile Abdulaziz Menekşe tarafından kuruldu.

Anne olanlar müjde peş peşe destek yapılıyor! Doğum parası, emzirme ödeneği, çocuk yardımı... İşte detaylar

Devlet, yeni doğum yapan ya da hamile olan anne adaylarına destek ödemesi yapıyor. Anne olanlar müjde peş peşe destek sağlıyor. Doğum parası, emzirme ödeneği, çocuk yardımına ilişkin tüm detaylar...

Galata Houses Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Galata Houses Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Menekşe tarafından kuruldu.

e-Devlet'ten başvuran PTT'den o anda alıyor! Çocuk destek parasına Mart zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca sosyal desteklere geçtiğimiz aylarda 'Çocuk Destek Bileşeni' dahil edilmişti. e-Devlet'ten başvuran PTT'den o anda alıyor! Çocuk destek parasına Mart zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

Çocuk destek parası peş peşe hesaplara yatıyor! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olan şimdi baksın! En az 350 TL veriliyor..

Çocuk destek parası peş peşe hesaplara yatıyor! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olan şimdi baksın! En az 350 TL veriliyor..

e-Devlet'e başvuran PTT'den anında alıyor! Çocuk destek parasına Mart zammı yapıldı mı? Hemen kontrol edin!

Aile Destek Programı ile ihtiyaç sahibi ailelere sosyal destek ödemesi yapılıyor. e-Devlet'e başvuran PTT'den anında alıyor! Çocuk destek parasına Mart zammı yapıldı mı? Hemen kontrol edin!

e-Devlet'e başvurana PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler için çocuk başına sosyal yardım ödemesi yapıyor. e-Devlet'te başvurana PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

e-Devlet'te başvuran PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı yapıldı mı? Şimdi siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına destek ödemesi yapıyor. e-Devlet'te başvuran PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı yapıldı mı? Şimdi siz de bakın!

e-Devlet'ten başvurana PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımına Şubat zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına yardım ödemesi yapıyor. e-Devlet'ten başvurana PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımına Şubat zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

e-Devlet'ten başvuran PTT'den direkt alıyor! Çocuk desteğine Şubat zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına yardım ödemesi gerçekleştiriyor. e-Devlet'ten başvuran PTT'den direkt alıyor! Çocuk desteğine Şubat zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

e-Devlet'ten başvuran PTT'den anında alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına destek ödemesi yapıyor. e-Devlet'ten başvuran PTT'den anında alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

Menekşe Nergis Çocuk Evi bakırköy Haberi

Menekşe Nergis Çocuk Evi bakırköy


Bakırköy Belediyesi’nin Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde açılışı yapılan Menekşe – Nergis Çocuk Evi, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Stk’lar, öğretmenler, çocuklar ve velilerin katılımıyla açıldı.


Cumhuriyet’in temel değerlerine ve Atatürk devrimlerine sahip çıkan nesiller yetiştirmek zorunda olduğunu belirten Dr. Bülent Kerimoğlu, şöyle konuştu: ‘‘Türkiye Yardım Sevenler Derneğine bize vermiş oldukları katkıdan dolayı çok teşekkür ediyorum, Bakırköy Belediyesi’nin yaklaşık 800 öğrenciye hizmet veren çocuk evlerinin, hizmet amacını arttırarak devam ettireceğiz. Çocuklarımızın mutluluğu ve geleceği için katkı yapmaya, belediye çalışanları olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Çocuklarımıza sağlık, ailelerine mutluluk ve huzur diliyorum, emek veren değerli öğretmenlerimize, çocuklarımıza hizmet eden, bakımını üstlenen, değerli emekçi arkadaşlarımıza, sizlerin huzurunda şükranlarımı sunuyorum. Çocuklarımızın geleceği değerli eğitimcilerimize emanet, çağdışılık yerine modern eğitimin yaygınlaştığı bu merkezlerde...