13 / 05 / 2024

menemen asarlık toki kampanyası

menemen asarlık toki kampanyası

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İzmir – Menemen Asarlık 2. Etap (544 Konut) toplu konut uygulaması kapsamında 1 adet konutu ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuyor...

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

Gölcük TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Gölcük TOKİ kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 398 adet konut bulunuyor.

Sincan Saraycık TOKİ son başvuru tarihi!

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor. Projede 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor.

Saraycık TOKİ kura sonucu 26.11.2018 kazananlar listesi!

Saraycık TOKİ kura sonucu 26.11.2018 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. Projede 1.250 adet konuta yer veriliyor.

Saraycık TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor?

Saraycık TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Ombudsmanlık: TOKİ Suriyelilere ucuz konut yapsın!

Ombudsmanlık'ın hazırladığı Suriyeliler” başlıklı özel raporda, savaş bitse bile Suriyelilerin dönmelerinin zor olacağına dikkat çekildi. Raporda, Suriyelilere TOKİ’nin ucuz konut inşa etmesi önerildi...

Saraycık TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Saraycık TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için başvurular 1 Kasım 2018 tarihi itibariyle başlıyor.

Pazarcık TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir grubu projesindeki konutlar için başvurular başladı.

Kahramanmaraş Pazarcık TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık projesi için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Ovacık TOKİ kura sonucu!

Ovacık TOKİ kura sonucu haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 314 adet konut bulunuyor.

Pazarcık TOKİ orta gelir kura sonucu kazananları!

Pazarcık TOKİ orta gelir kura sonucu kazananları haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon salon konutlar bulunuyor.

Pazarcık TOKİ orta gelir kura çekilişi ne zaman?

Pazarcık TOKİ orta gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 36 adet konut bulunuyor.

Le Chic Bodrum Asarlık fiyatları!

Le Chic Bodrum Asarlık fiyatları 405 bin Euro'dan başlıyor. Proje 131 üniteden meydana geliyor.

menemen asarlık toki kampanyası Haberi

menemen asarlık toki kampanyası


TOKİ Menemen Asarlık kampanyası!


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İzmir – Menemen Asarlık 2. Etap (544 Konut) toplu konut uygulaması kapsamında 1 adet konutu ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuyor.


Açık satış yöntemiyle gerçekleştirilecek satışın başvurusu 24 Ocak ve 31 Mart 2014 tarihleri arasında yapılacak. Başvurular Ziraat Bankası'nın bütün şubelerinde yapılabiliyor. Satışa sunulan konut 82 metrekare, 2 oda 1 salon. Konutun fiyatı 56 bin 592 TL olarak belirtiliyor. 


TOKİ Menemen Asarlık kampanyası dahilinde 2 bin TL peşinatla 180 ay vadeli olarak satışa sunulan daire için başlangıç taksidi 303 TL olarak belirlendi.


“Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir konutun bulunmaması, daha önce Toplu...