28 / 04 / 2024

TOKİ Menemen Asarlık kampanyası! 2 bin TL peşinatla!

TOKİ Menemen Asarlık kampanyası! 2 bin TL peşinatla!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İzmir – Menemen Asarlık 2. Etap (544 Konut) toplu konut uygulaması kapsamında 1 adet konutu ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuyor...




TOKİ Menemen Asarlık kampanyası!


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  İzmir  – Menemen Asarlık 2. Etap (544 Konut) toplu konut uygulaması kapsamında 1 adet konutu ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuyor.


Açık satış yöntemiyle gerçekleştirilecek satışın başvurusu 24 Ocak ve 31 Mart 2014 tarihleri arasında yapılacak. Başvurular Ziraat Bankası'nın bütün şubelerinde yapılabiliyor. Satışa sunulan konut 82 metrekare, 2 oda 1 salon. Konutun fiyatı 56 bin 592 TL olarak belirtiliyor. 


TOKİ Menemen Asarlık kampanyası dahilinde 2 bin TL peşinatla 180 ay vadeli olarak satışa sunulan daire için başlangıç taksidi 303 TL olarak belirlendi.


“Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir konutun bulunmaması, daha önce Toplu Konut İdaresince satılmış bir gayrimenkule sahip olmamış ve daha önce Toplu Konut İdaresinden kredi almamış olmaları” şartları kaldırıldı.


TOKİ Menemen Asarlık kampanyasından alınan konutun anahtar teslimi sözleşme tarihinde yapılacak. Anahtar teslimi öncesinde ise konut bedelinin yüzde 1'i oranında KDV alınıyor. Satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yapılacak...


İlanı detaylı görüntülemek için tıklayın


Geri Dön