13 / 05 / 2024

toki asarlık menemen başvuru

toki asarlık menemen başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İzmir – Menemen Asarlık 2. Etap (544 Konut) toplu konut uygulaması kapsamında 1 adet konutu ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuyor...

Le Chic Bodrum Asarlık fiyatları!

Le Chic Bodrum Asarlık fiyatları 405 bin Euro'dan başlıyor. Proje 131 üniteden meydana geliyor.

Menemen Asarlık Yeşilpınar Mahallesi'ne köprü yapılacak mı?

Menemen Yeşilpınar Mahalle Muhtarı Abdullah Orak, "Burada evlerin tapusu var. Resmi olarak başvuru yaptık. Bize olumsuz cevap geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı'ndan gelen cevapta imar planlarında uygun bağlantı yolu olmadığı için geçit köprüsü yapılamadığı söylendi.''dedi.

TOKi Bolu Kıbrıscık'taki 2 adet dairenin başvuruları bugün başladı!

TOKi Bolu Kıbrıscık projesindeki 2 adet dairenin başvuruları bugün başladı. Bolu Kıbrıscık 80 Konut Projesi kapsamında 2 adet B1 tipi teslime hazır stok konut 21 Mart-30 Haziran 2016 tarihleri arasında ek satış ve koşullarda açık satışa sunuluyor.

İzmir Asarlık Gölcük Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlamalı!

Menemen'in Sesi Gazetesi muhtarlarla başladığı “Mahallenizin Sesi” projesi kapsamında Asarlık Gölcük Mahalle Muhtarı Yakup Görceğiz'i Menemen Medya Merkezi'nde ağırladı. Görceğiz, Asarlık Gölcük Mahallesi'nde dönüşümün başlaması gerektiğini belitti.

TOKİ Karabük Safranbolu kura çekilişi ne zaman 2016?

TOKİ Karabük Safranbolu Konutları 75 metrekare büyüklükte tasarlandı. Projede daire fiyatları 98 bin 700 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Karabük Safranbolu kura çekilişi ne zaman 2016?

TOKİ Karaman Kırbağı Emekli Konutları kura çekimi!

TOKİ Karaman Kırbağı Emekli Konutları kura çekimi kapsamında 400 adet konut satışa sunuluyor. Projede 75 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 daireler yer alıyor.

TOKİ mahalle kültürünü içeren şehirler kuracak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, gayrimenkul sektöründeki iş adamlarına yeni stratejilerini İTO'da açıkladı. Turan, kentleşmedeki politikalarını, "Yatay mimariye uygun, yöresel öğeler ve mahalle kültürünü de içeren şehirler kurmak" şeklinde özetledi.

TOKİ Karaman Kırbağı emekli kura çekimi!

TOKİ Karaman Kırbağı emekli kura çekimi kapsamında 400 adet konut satışa çıkıyor. Taksit ödemeleri teslimden sonra yapılacak olan projede 2+1 daire seçenekleri yer alıyor.

TOKİ'den Kütahya'ya 118 konut!

TOKİ, Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi Dağçeşme Mahallesi’nde 118 konut ve ticaret merkezi yapılmasına dair 20 Ocak 2016 Çarşamba günü saat 15:00’da ihale yapacak.

TOKİ Karaman Kırbağ 998 konut ihalesi 15 Şubat'ta!

TOKİ Karaman Merkez Kırbağ Mahallesi 998 adet konut, 1 adet camii ve 1 adet ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi 15 Şubat 2016 tarihinde saat 15.00'te gerçekleşecek.

TOKİ Karabük Safranbolu emekli başvuru 2015!

Karabük Safranbolu TOKİ Evleri fiyatları 98 bin 700 TL'den başlıyor. Projede emekliye özel olarak 426 adet daire satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Karabük Safranbolu emekli başvuru 2015 detayları...

TOKİ Karaman Kırbağı Emekli Evleri başvuru!

TOKİ Karaman Kırbağı Emekli Evleri başvuru işlemleri T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor. Projede 75 metrekare büyüklüğe sahip 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Karabük Safranbolu emekli kura çekilişi!

TOKİ Karabük Safranbolu emekli kura çekilişi kapsamında 426 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede başvurular T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul ediliyor.

toki asarlık menemen başvuru Haberi

toki asarlık menemen başvuru


TOKİ Menemen Asarlık kampanyası!


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İzmir – Menemen Asarlık 2. Etap (544 Konut) toplu konut uygulaması kapsamında 1 adet konutu ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuyor.


Açık satış yöntemiyle gerçekleştirilecek satışın başvurusu 24 Ocak ve 31 Mart 2014 tarihleri arasında yapılacak. Başvurular Ziraat Bankası'nın bütün şubelerinde yapılabiliyor. Satışa sunulan konut 82 metrekare, 2 oda 1 salon. Konutun fiyatı 56 bin 592 TL olarak belirtiliyor. 


TOKİ Menemen Asarlık kampanyası dahilinde 2 bin TL peşinatla 180 ay vadeli olarak satışa sunulan daire için başlangıç taksidi 303 TL olarak belirlendi.


“Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir konutun bulunmaması, daha önce Toplu...