13 / 05 / 2024

TOKİ Menemen Asarlık kampanyası izmir

TOKİ Menemen Asarlık kampanyası izmir

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İzmir – Menemen Asarlık 2. Etap (544 Konut) toplu konut uygulaması kapsamında 1 adet konutu ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuyor...

Le Chic Bodrum Asarlık fiyatları!

Le Chic Bodrum Asarlık fiyatları 405 bin Euro'dan başlıyor. Proje 131 üniteden meydana geliyor.

Menemen Kubilay Kültür Merkezi yükseliyor!

Menemen'de 2 yıl önce temeli atılan ve 13 milyon TL'ye mal olan Kubilay Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor.

Menemen Asarlık Yeşilpınar Mahallesi'ne köprü yapılacak mı?

Menemen Yeşilpınar Mahalle Muhtarı Abdullah Orak, "Burada evlerin tapusu var. Resmi olarak başvuru yaptık. Bize olumsuz cevap geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı'ndan gelen cevapta imar planlarında uygun bağlantı yolu olmadığı için geçit köprüsü yapılamadığı söylendi.''dedi.

İzmir Asarlık Gölcük Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlamalı!

Menemen'in Sesi Gazetesi muhtarlarla başladığı “Mahallenizin Sesi” projesi kapsamında Asarlık Gölcük Mahalle Muhtarı Yakup Görceğiz'i Menemen Medya Merkezi'nde ağırladı. Görceğiz, Asarlık Gölcük Mahallesi'nde dönüşümün başlaması gerektiğini belitti.

Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı TOKİ başvuruları ne zaman?

Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı'da yüzde 12 peşinatta, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. Peki Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı TOKİ başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı satış fiyatları!

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı satış fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Toplamda 255 adet konutun satışa sunulduğu projede başvuru bedeli olarak minimum 4 bin TL ödeniyor.

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı Evleri başvuru!

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı Evleri başvuru süresi devam ediyor. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş yürütüyor.

Kırşehir Merkez Kayabaşı TOKİ satılık!

Kırşehir Merkez Kayabaşı TOKİ satılık daire tipleri arasında 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. Projede satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş'nin Temerküz şube Kırşehir Merkez şubesi aracılığıyla yürütülüyor.

Bilecik Bozüyük TOKİ satılık daire!

Bilecik Bozüyük TOKİ satılık daire tipleri arasında 3+1'ler yer alıyor. Başvuruları 30 Eylül 2015 tarihinde sona erecek olan projede 10 bin 401 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı Konutları başvuruları için son gün!

Toplam 255 adet konutun satışa çıkarıldığı projede daireler 104 bin 500 TL'den başlıyor. TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı Konutları başvuruları için son gün bugün olarak belirlendi.

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuruları yarın son!

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuruları yarın son. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuru bedeli 2015!

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı'da 255 adet konut satışa sunuluyor. Projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. İşte TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuru bedeli 2015 detayları...

Nevşehir Ürgüp 1. ve 2. Etap TOKİ satılık daire!

Nevşehir Ürgüp 1. ve 2. Etap TOKİ satılık daire seçenekleri arasında 2 oda 1 salonlar yer alıyor. Aylık taksitlerin 445,18 TL'den başladığı projede 10 bin 927 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Menemen Asarlık kampanyası izmir Haberi

TOKİ Menemen Asarlık kampanyası izmir


TOKİ Menemen Asarlık kampanyası!


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İzmir – Menemen Asarlık 2. Etap (544 Konut) toplu konut uygulaması kapsamında 1 adet konutu ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuyor.


Açık satış yöntemiyle gerçekleştirilecek satışın başvurusu 24 Ocak ve 31 Mart 2014 tarihleri arasında yapılacak. Başvurular Ziraat Bankası'nın bütün şubelerinde yapılabiliyor. Satışa sunulan konut 82 metrekare, 2 oda 1 salon. Konutun fiyatı 56 bin 592 TL olarak belirtiliyor. 


TOKİ Menemen Asarlık kampanyası dahilinde 2 bin TL peşinatla 180 ay vadeli olarak satışa sunulan daire için başlangıç taksidi 303 TL olarak belirlendi.


“Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir konutun bulunmaması, daha önce Toplu...