10 / 05 / 2024

menemen yeşildere

menemen yeşildere

Menemen' deki İzmir Serbest Bölgesi' ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, şiddetli yağışlarda sel tehdidi yaşayan Yeşildere'deki evler için kamulaştırma kararı aldıklarını açıkladı...

'Büyük İstifa' dalgası Türkiye'yi de etkiledi! Pandemi sonrası ortaya çıkan bu akımla çalışanlar istifa etmeye başladı!

Amerika'da başlayan ve Avrupa'da yaygınlaşan ‘Büyük İstifa’ dalgası Türkiye'de de etkisini gösteriyor. Egon Zehnder'in kıdemli ortağı Murat Yeşildere, ‘’yeteneğin mobilizasyonu’’ olarak da nitelendirilen ‘Büyük İstifa’ ile ilgili bilinmeyenleri açıkladı.

İzmir Menemen'de 435 milyon TL'ye arazi satılıyor! 

Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Menemen ilçesi, Maltepe Mahallesi'nde yer alan tarla vasıflı araziyi satıyor. Peki İzmir Menemen'deki arazinin büyüklüğü ve fiyatı ne kadar? 

Uşak'ta yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ev sahibi olma fırsatı! Tarla ve araziler de satılıyor!

Uşak ili, Merkez ilçesi, Dikilitaş, Hacıkadem, Yeşildere ve Dağdemirler'de yer alan 2 konut ve birer de tarla, arazi ile ham toprak satılıyor. Gayrimenkuller için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ödeme fırsatı bulunuyor...

Karaman Merkez'de 8 bin 752 TL'den başlayan fiyatlarla satılık 21 gayrimenkul!

Karaman İl Özel İdaresi, Karaman ili, Merkez ilçesi, Yeşildere, Külhan, Yollarbaşı, Hacıcelal, Taşkale, Kılbasan, Kırbağı ve Külhan'da yer alan 21 gayrimenkulü 8 bin 752 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

İzmir Menemen'de 47 bin 284 metrekare arsa satılıyor! 85 milyon TL'ye!

İzmir Menemen Pamuk Tarım Satış Kooperatifi, İzmir ili, Menemen ilçesi, Kazımpaşa Mahallesi, 5424 ada 4 parselde yer alan 47 bin 284 metrekarelik arsayı 85 milyon TL'ye satıyor...

Murat Kurum'dan İzmir Yeşildere'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konak Yeşildere bölgesinde dönüşüme başlayacaklarını söyledi.

İzmir Damlacık'taki binalar ne olacak?

İzmir’in 8 bin 500 yıllık tarihinde önemli bir yeri olan Damlacık semti şu aralar perişan durumda. Konak-Yeşildere tüneli inşaatı sebebiyle kamulaştırılan semtteki binaların akıbeti merak ediliyor...

TOKİ Rize Yeşildere 178 konut ihalesi bugün!

Rize ili Muradiye ilçesi Yeşildere mahallesi 178 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ Rize Muradiye 178 konut ihalesi yarın!

Rize ili Muradiye ilçesi Yeşildere mahallesi 178 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Rize'ye 178 yeni konut!

Rize ili Muradiye ilçesi Yeşildere mahallesi 178 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 22 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Menemen'de 12.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Menemen İcra Dairesi, Menemen İlçesi, Ulucak Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 12 milyon 222 bin 700 TL olarak belirlendi. 

Menemen'de 17.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Menemen İcra Dairesi, İzmir'in Menemen ilçesinde bulunan fabrika binası ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 17 milyon 136 bin 526 TL olarak belirlendi. 

Antalya Yeşildere'de 25 yıllık imar sorunu çözüldü!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yeşildere Mahallesi'nde planlama ve altyapı çalışmalarıyla başlayan dönüşüm sürecini anlattı.

menemen yeşildere Haberi

menemen yeşildere

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Menemen'de bulunan İzmir Serbest Bölgesi'ni (İZBAŞ) ziyaret ederek, işadamları ve çalışanlarla bir araya geldi. Başkan Kocaoğlu'nun ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarım dile getiren İZBAŞ Yönetim Kurulu Başkam Eyüp Sevimli, İzmir Serbest Bölgesi'nin kentteki iki serbest bölgesinden biri olduğunu söyledi. Sevimli, deri sanayinin ağırlıklı olduğu bölgeyle ilgili bazı isteklerde de bulundu. 


Bölgenin eski planlarda olduğu gibi bacasız sanayiye dönüştürülmesini talep eden İZBAŞ Başkanı, "Buraya fabrikalarımız şehir içinde kaldığı için geldik. Daha sonra şehir Villakent ile birlikte şehir de buraya geldi. Aramızdaki arazi, yeni imar planında konut olarak görünüyor. Bu uygulanırsa, sanayi ile yan yana gelecek ve büyük baş ağrısı yaratacak. Bu oluşuma izin vermemenizi, eski planlarda olduğu gibi isabetli bir seçimle bu bölgenin bacasız sanayiye dönüştürülmesinin...