24 / 07 / 2024

Mengen Belediyesi

Mengen Belediyesi

Gerede Belediyesi ve Mengen Belediyesi Keçeli Suyu ile ilgili protokol sağladı. Mengen Belediyesi ve Gerede Belediyesi arasında yapılan ortak protokolle yüzde 50 olarak suyun tahsisine karar verildi.

TOKİ Bolu Mengen 3. Etap'ta kuralar 28 Nisan'da çekilecek!

Bolu Mengen Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından hayata geçen 252 konutluk Mengen 3. Etap'ta kuralar 28 Nisan Cuma günü saat 15:00'te çekilecek.

Mengen'de imar sorunu çözülüyor!

Mengen İlçesi Tabaklar Yazıyaka Mahallesinde uzun yıllardır çözülmeyen hisseli tapuların müstakil tapuya dönüştürülmesi ile ilgili Mengen Belediyesi tarafından ada bazında uygulamalara başlandı.

Bolu Mengen 3. Etap TOKİ Konutları tanıtıldı!

TOKİ ve Mengen Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilecek olan 3.Etap Toplu Konut Projesi'nin tanıtım toplantısı 6 Ağustos Cumartesi günü Mengen Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Bolu Mengen TOKİ 2. Etap fiyatları!

Bolu Mengen TOKİ 2. Etap fiyatları dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Proje Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Bolu Mengen Belediyesi tarafından hayata geçiriliyor.

TOKİ Bolu Mengen 2. Etap'ta 291 adet konut satıyor!

TOKİ Bolu Mengen 2. Etap'ta 291 adet konut satıyor. Projenin kura çekilişi 7 Eylül 2015 tarihinde Mengen Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek.

Keçeli Suyu ikiye bölündü!

Gerede Belediyesi ve Mengen Belediyesi Keçeli Suyu ile ilgili protokol sağladı. Mengen Belediyesi ve Gerede Belediyesi arasında yapılan ortak protokolle yüzde 50 olarak suyun tahsisine karar verildi.

Mengen'de her mahalleye bir park yapılacak!

Mengen Belediyesi'nin "Her Mahalleye 1 Park" projesi kapsamında İller Bankası'na yapmış olduğumuz başvuruya istinaden İller Bankası Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü yetkilileri ilçeyi ziyaret etti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, mekanik tesis yaptıracak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kayak bölgesine 6 adet mekanik tesis yaptıracak

Başiskele Belediyesi, Seymen Koru Parkını yaptıracak!

Kocaeli'de Başiskele Belediyesi, Seymen Koru Parkını açık ihale usulü ile yaptıracak

Samsun Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi inşa edecek!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yatırım projelerinin yüzde 35'inin çevre etkili projelerden oluştuğu bildirildi

Tuzla Belediyesi, kaçak yapıları yıktı!

Tuzla Belediyesi, halkın sahile inmesini engelleyen ve kaçak olarak yapılan özel iskele ve kafeteryaları yıktı

Kadıköy Belediyesi arsa satacak!

Kadıköy Belediyesi 8 bin 73 metrekare arsa satacak

Manavgat Belediyesi arsa satacak!

Manavgat Belediyesi turizm yatırımına uygun arsa satacak

Mengen Belediyesi Haberi

Mengen Belediyesi

Mengen Belediyesi, Eskipazar ve Gerede Belediyesi arasında muvazaalı durumda olan Keçeli Suyu'nda ortak karara varıldı. Yıllardır paylaşılamayan ve belediyelerin idealleri arasında olan Keçeli Suyu'nda Mengen Belediyesi ve Gerede Belediyesi arasında yapılan ortak protokolle yüzde 50 olarak tahsisine karar verildi. 


Vali Ahmet Zahteroğulları, Milletvekili Fehmi Küpçü ve belediyeler arasındaki yapılan görüşmeler neticesinde boşa akan suyun kimseye faydası olmadığı görüşü bildirilerek iki belediyenin yarı yarıya tahsisine karar verildi, Konuyla ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, "Yapılan görüşmeler neticesinde boşa akan suyun kimseye fayda sağlamadığını ortak görüşüne varılarak hamdolsun iyi bir noktaya getirdik. Keçeli Suyu'nda Mengen Belediyesi ve Gerede Belediyesi arasında muvazaalı bir durum vardı. Hizmet anlayışımız insana ve insan odaklıdır. Vali Ahmet Zahteroğulları, Milletvekili Fehmi Küpçü ve belediyeler arasındaki yapmış...