02 / 05 / 2024

mepet hisseleri kime satıldı

mepet hisseleri kime satıldı

Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş.'nin sahibi olduğu MEPET Metro Petrol Ve Tesisleri San. Tic. A.Ş. hisselerinin Lukoil Eurasia Petrol A.Ş.'ye satış işlemleri devam ediyor...

Karmen Yapı'nın hisseleri 22.3 milyon TL'ye Metal Yapı Konut'a satıldı!

Metal Gayrimenkul A.Ş tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Karmen Yapı'nın hisseleri 22.3 milyon TL'ye Metal Yapı Konut'a satıldığı bildirisi yayınlandı.

Site yönetimi kime aittir?

Site yöneticisi, toplu yapı temsilciler kuruluna katılan yönetici ve temsilcilerin, yönettikleri ve temsil ettikleri bağımsız bölüm sayısı oranında kullandıkları oylar ile belirleniyor. Peki, site yönetimi kime aittir?

Çıplak mülkiyet kime, ne şekilde geçer?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında kendisine yöneltilen ''Çıplak mülkiyet kime, ne şekilde geçer?'' sorusunu yanıtladı.

Artvin Arhavi'deki sahil dolgu alanı kime ait?

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Başbakan Yıldırım'a Artvin'in Arhavi ilçesindeki sahil dolgu alanının kullanım hakkının kime ait olduğunu sordu..

Metal Gayrimenkul'den Karmen Yapı hisseleri ödemesi hakkında açıklama!

Metal Gayrimenkul, Karmen Yapı'ya hisseleri için yapılan ödemeler hakkında KAP'a açıklama yaptı. İşte o açıklama..

Yeşil GYO Esenyurt şirket hisseleri değerlemesini yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO Esenyurt şirket hisseleri değerlemesini yayınladı.

Afyon Çimento hisseleri, arsa satış beklentisiyle yükselişte!

Afyon Çimento hisseleri arsa satış beklentisi ile yükselişte. Şirket hisseleri 6.55 TL'den 9.16 TL'ye kadar hızla yükseldi. Bu seviyeden cuma günü 6.90 TL'ye kadar geri çekilen hisse de bugün yine ataklar görülüyor.

Tekfen Holding hisseleri Katar haberiyle yüzde 17 arttı!

Tekfen Holding hisseleri Katar haberiyle uçtu. Tekfen Holding hisseleri yüzde 17'nin üzerinde artarak Ocak 2009'dan bu yana en hızlı yükselişini gerçekleştirdi.

Muhammed Ali'nin 80 milyon dolarlık serveti kime kalacak?

Muhammed Ali'nin ölümü, 80 milyon dolarlık servetinin kime kalacağına dair tartışmaları da beraberinde getirdi. Dört kez evlenen Muhammed Ali’nin yedi kızı ve biri evlatlık olan iki oğlu bulunuyor.

Devredilen evlerden kime pay düşer?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu Devredilen evlerden kime pay düşer? sorusunu yanıtladı. İşte o yazı....

Kentsel dönüşüm kredisi kime ödenir?

Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde riskli binasını yıktıran kimselere birtakım finansal destek veriliyor. Bu destekler arasında yer alan kentsel dönüşüm kredisi kime ödenir?

Miras kalan evin kirası kime ödenir?

Miras, bir kimsenin vefatının ardında bıraktığı taşınır ve taşınmaz mallar oluyor. Peki, miras kalan evin halihazırda kiradaysa ya da kiraya verilirse ne olur? Miras kalan evin kirası kime ödenir?

Mirasın reddi davası kime karşı açılır?

Kanunen yasal ve atanmış mirasçılar mirası reddedebiliyor. Mirasın reddi için bir dava açılabiliyor. Peki, mirasın reddi davası kime karşı açılır? Mirasın reddi davası nasıl ve ne zaman açılır?

mepet hisseleri kime satıldı Haberi

mepet hisseleri kime satıldı


Metro Ticari ve Mali Yatırımlar tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz, sahibi olduğu MEPET Metro Petrol Ve Tesisleri San. Tic. A.Ş. (MEPET) Hisselerinin satışı için Lukoil Eurasia Petrol A.Ş. ile niyet mektubu imzalamış olduğunu 21. Ocak.2014 tarihli KAP duyurusunda kamuoyunun bilgisine arz etmişti. Söz konusu özel durum açıklamamızın devamı niteliğinde ÖZEL DURUMLAR TEBLİĞİ'nin (II-15.1) 23. maddesi gereğince; Lukoil Eurasia Petrol A.Ş. ile görüşmelerimiz devam etmektedir.

Kamuoyunun bilgisine...