12 / 05 / 2024

mera ıslah çalışması

mera ıslah çalışması

Türkiye'deki mera niteliği taşıyan alanlara ve bunların ıslahı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

Kızılcahamam Kirmir Çayı ıslah çalışmalarında son durum!

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kirmir Çayı ıslah çalışması için ilçeye gelen DSİ 5. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, DSİ 51. Şube Müdürü Nihat Oğuz ve birim müdürleri ile çalışma sahasında incelemelerde bulundu.

Rize Çayeli'ndeki ıslah çalışması ile ilgili iddialar mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Rize'nin Çayeli ilçesindeki bir ıslah çalışması ile ilgili iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı. Bekaroğlu sorularını Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na sordu..

Kadıköy Kent Dayanışması, Kurbağalıdere'yi protesto etti!

Kadıköy Kent Dayanışması tarafından Yoğurtçu Parkı'nda Kurbağalıdere protestosu yaptı.Durna Şahin, 3 yıldır Kadıköylülerin çilesi haline gelen Kurbağalıdere ıslah çalışmasının zehir saçtığını ifade etti.

Konyaaltı Uncalı'daki dere ıslah çalışmasında sona gelindi!

Konyaaltı Belediyesi, Uncalı Mahallesi’nde bulunan dere ıslah çalışmasında sona geldi. Konyaaltı Belediyesi tarafından Uncalı Mahallesi’nde bulunan derenin ıslah çalışmasında sona gelindi.

Anamur 19 Mayıs Caddesi´nde dere ıslahı çalışmasına başladı!

Anamur Belediyesi Plan ve Projeler Müdürlüğü´nden alınan bilgiye göre 19 Mayıs Caddesi ile Mehmet Akif Ersoy Caddesi kesişim noktasında yer alan kavşaktan (Erciyes Pide) itibaren Taşlık Mevkiine kadar olan bölgede ıslah çalışması gerçekleştirilecek.

Darıca Dilderesi ıslah çalışmaları devam ediyor!

Dilderesi yatağı içerisindeki yapılan ıslah çalışması hızla devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ali Toltar, “Dilderesi ıslah projesinde ki 814 metre uzunluğundaki çalışmalar önemli bir noktaya geldi.

Kırıkhan Delibekirli Deresi'nde ıslah çalışması başlatıldı!

Kırıkhan Belediyesi, ilçe merkezinden geçen Delibekirli Deresi'nde temizlik çalışması başlatıldığını bildirdi.

Kurbağalıdere'deki ıslah çalışması sürüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kamulaştırma sürecinin devam ettiği Kurbağalıdere'yi metro tipi tünelle atık suları toplayarak ıslah ediyor. Atık sular yıl sonuna kadar kontrol altına alınmış olacak.

Kurbağalıdere’deki ıslah çalışması sürüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kamulaştırma sürecinin devam ettiği Kurbağalıdere’yi metro tipi tünelle atıksuları toplayarak ıslah ediyor. Atıksular yılsonuna kadar kontrol altına alınmış olacak.

Başiskele Toklu deresinde ıslah çalışması başladı!

İSU Genel Müdürlüğü Başiskele Yakacık Mahallesi’nde yer alan Toklu deresinde ıslah çalışması başlattı. Çalışma 1 milyon liraya mal olacak.

Kartepe Eşme'de 2 derenin ıslah çalışmaları başladı!

İSU, Kartepe ilçesine bağlı Eşme bölgesindeki yerleşim alanları içerisinden geçen Maden ve Yukarı derelerinin ıslahına başladı. İki derede yapılacak toplam 600 metre ıslah çalışması 1.5 milyon TL’ye mal olacak.

Kocaeli köprülü kavşak çalışması Mayıs'ta tamamlanacak!

Büyükşehir Belediyesi ve Kavanlar İnşaat tarafından Goodyear Fabrikası önüne yapılacak olan köprülü kavşakta çalışmalar hızla devam ediyor. Kocaeli köprülü kavşak çalışmasının Mayıs 'ta bitirilmesi planlanıyor.

mera ıslah çalışması Haberi

mera ıslah çalışması

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Türkiye'deki mera niteliği taşıyan alanlara ve bunların ıslahına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer, sorusunun Tarım Ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in soruları:
1- Ülkemizde 2019 yılı sonu itibari ile mera niteliği taşıyan alan toplamı ne kadardır?
2- Son beş yılda mera özelliğini yitiren alan ne kadardır?
3- 2019 mera ıslah çalışması yapılan alan ne kadardır?
4- Mera alanlarında tahrip edilen alanların geri kazanımı için yapılan çalışmalar var...