22 / 05 / 2024

meral okay Urla Çocukköyü projesi

meral okay Urla Çocukköyü projesi

Muhtaç Çocuklar Vakfı tarafından, bir süre önce yaşamını yitiren Muhteşem Yüzyıl dizisinin senaristi Meral Okay anısına yapılması planlanan Urla Çocukköyü tesislerinin temeli atıldı. Proje 10 villadan oluşacak.

Urla Sefaköy Villaları teslim tarihi!

7 adet akıllı sistemle donatılan evden oluşan Urla Sefaköy Villaları toplam 170 bin metrekare arazi üzerinde yükseliyor. Proje İzmir İl'i Urla İlçe' sinde yükseliyor. İşte Urla Sefaköy Villaları teslim tarihi...

Urla Sefaköy Villaları fiyat bilgisi!

Toplam 170 bin metrekare arazi üzerinde yer alan Urla Sefaköy Villaları projesi İzmir İl'i Urla İlçe' sinde yükseliyor. Projedeki villalar akıllı ev sistemiyle donatıldı. İşte Urla Sefaköy Villaları fiyat bilgisi..

Urla Sefaköy Villaları'nda teslimler 2015 Kasım'da gerçekleşecek!

Hak İnşaat tarafından hayata geçirilen Urla Sefaköy Villaları projesi 170 bin metrekare arazi üzerinde yer alıyor. Urla Sefaköy Villaları' nda teslimler 2015 Kasım' da gerçekleşecek.

Urla Sefaköy Villaları Hak İnşaat imzasıyla yükseliyor!

İnşaat sektörünün köklü firmalarından biri olan Hak İnşaat, Kent Buca Evleri'nin ardından Urla Sefaköy villaları ile önemli bir projeye daha imza atıyor..

Mehmet Okay Ant Yapı ekibini anlattı!

Mehmet Okay, 2015'te teslim edilmesi gereken Antteras ve Antasya projelerinde büyük bir tempo ile çalışan Ant Yapı ekibini bir hikaye ile anlattı.

Urla Villaları sorunu Meclis'e taşındı!

CHP izmir milletvekili Erdal Aksünger, Urla'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da iki adet villasının bulunduğu iddia edilen yerle ilgili. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın imar planlarında değişiklik yapmasını meclise taşıdı.

Urla Villaları imar planına iptal davası!

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, İzmir'in Urla İlçcsi'ndcki, Cumhurbaşkanı Recep Tayvip Erdoğan'a ait olduğu öne sürülen villaların olduğu Urla Villaları'nı kapsayan imar planlarının iptali için dava açacaklarını söyledi.

Urla Villaları'nın imar planına iptal davası açılıyor!

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, İzmir'in Urla İlçcsi'ndeki, Cumhurbaşkanı Recep Tayvip Erdoğan'a ait olduğu öne sürülen villaların olduğu Urla Villaları'nı kapsayan imar planlarının iptali için dava açacaklarını söyledi.

TMMOB'tan Urla Villaları için yapılan imar planına iptal davası!

TMMOB İzmir'deki Urla Villaları'nın bulunduğu alanın SİT derecesinin düşürülmesinin iptali davası sürerken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yaptığı imar planının, ’Kaçak olarak yapılan villaları yasallaştırmak amaçlı olduğu iddia etti..

Urla villaları özel planı tartışılıyor!

Urla’da tartışmalı villaların olduğu arazinin imar planının değiştirilmesi tartışma başlattı. Sivil toplum örgütlerinin, arazideki sit derecesinin düşürülmesine karşı açtığı davada bilirkişi heyetinin yeni atandığı öğrenildi.

Urla Villaları imar planına iptal davası açılacak!

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, Urla İlçesi'ndeki, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ait olduğu öne sürülen villaların olduğu Urla Villaları'nı kapsayan imar planlarının iptali için dava açacaklarını söyledi.

Urla Villaları'na yasal rötuş iddiası!

Geçen sene kamuoyunda gündeme gelen Urla ilçesi Zeytineli Köyü Hacılar Koyu’ndaki villalar ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı..

Urla villaları SİT'ten çıktı!

İzmir'in Urla İlçesi Zeytineli Köyü Hacılar Koyu'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ait olduğu öne sürülen villaların da bulunduğu evler için yeni bir gelişme ortaya çıktı

meral okay Urla Çocukköyü projesi Haberi

meral okay Urla Çocukköyü projesi


Muhtaç Çocuklar Vakfı tarafından, bir süre önce yaşamını yitiren Muhteşem Yüzyıl dizisinin senaristi Meral Okay anısına yapılması planlanan Urla Çocukköyü tesislerinin temeli atıldı. Barboros Mahallesi'ndeti törene, dizinin yapımcısı Timur Savcı'nın eşi Banu Savcı, Vakfın Başkanı Figen Özbek, yardımcıları Berrin Yoleri ile Oya Karakimseli'nin yanısıra Muhteşem Yüzyıl dizisi oyuncularından Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Vahide Perçin,Nur Veziroğlu, Ozan Güven, Aras Bulut İynemli, Engin Öztürk, Selen Öztürk, Yüksel Ünal, Serkan Altunorak katıldı. 


Daha önce bitirilmesi planlanan, ancak mevcut eski yapıların depreme dayanıklı hale getirilmesi için tekrar inşa edilmesi nedeniyle yeniden projelendirilen tesislerin inşaat giderlerinin bir bölümünü Borsa İstanbul'un üstlendiğini kaydeden Koruncuk Vakfı Başkanı Özbek, tesisi yeniden hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.Kimsesizliği bilemeyiz Dizide Kanuni Sultan Süleyman'ı canlandıran usta oyuncu Halit Ergenç, kimsesizliği yalnızca...