03 / 05 / 2024

meram 2015 projeleri

meram 2015 projeleri

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ‘Mahallemizde Başkan var’ projesi kapsamında mahallelere misafir olmaya devam ediyor. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Toru, belediye çalışmaları hakkında bilgi verirken, vatandaşların isteklerini dinledi.

Fatma Toru Meram'daki projeleri anlattı!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, “Mahallemizde Başkan Var” projesi kapsamında Durunday, Yorgancı ve Çandır mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Meram meclis üyeleri ilçedeki yatırımları inceledi!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, belediye meclis üyeleriyle birlikte 1,5 yıl boyunca yapılan yatırımları ve çalışmaları gezerek incelemelerde bulundu.

Meram 'Kentsel Tasarım Projeleri' için pilot bölge seçildi!

Konya'nın en gözde ilçesi Meram, 'Kentsel Tasarım Rehberleri Uygulama Projeleri' için pilot bölge seçildi.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Konya Meram'daki kentsel dönüşüm projelerinden bahseden Belediye Başkanı Fatma Toru, yatırımları ve projeleri anlattı. Toru, Şükran Mahallesi'nde dönüşüm içinde olduklarını belirtti.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Abdülkadir Özöğür: Meram'da kentsel dönüşümün destekçisiyiz!

AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür: "Belediyemizin heyecan uyandıran ve özellikle kentsel dönüşüm alanında çok önemli projeleri var. Biz de bu projelerin destekçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

Meram Sosyal Tesis ve Ticaret Merkezi 2017'de tamamlanacak!

Meram Belediyesi tarafından 2015 yılı kasım ayında temeli atılan, belediye hizmet binası yanındaki sosyal tesis ve ticaret merkezi inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor.

TOKİ Konya Meram Gödene kura çekimi!

TOKİ Konya Meram Gödene kura çekimi kapsamında başvurular 30 Aralık 2015 tarihinde sona erdi. Toplamda 499 konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 87 bin 600 liradan başlıyor.

Meram'a 37 milyon TL’lik altyapı yatırımı!

Çevre ve yaşam kalitesi yüksek bir Meram için farklı alanlarda önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “2015 yılında asfalt, bordür, parke ve diğer altyapı hizmetleri kapsamında 37 milyon TL’lik yatırım yaptık” dedi.

Meram'da 2015 yılında 27 park yapıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, 2015 yılında ilçenin geleceğinin planlanması, kentsel dönüşüm, sosyal ve kültürel hizmetlerle birlikte park ve çocuk oyun alanı, fidan dikimi ve diğer yeşil alan çalışmalarında da önemli hizmetlere imza attı.

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

Konya TOKİ Evleri başvurusu 2015!

Aylık 292 TL taksitle ödeme yapılabilen TOKİ Konya Meram'da emekli vatandaşlara özel olarak 499 adet daire kura yöntemiyle satılıyor. İşte Konya TOKİ Evleri başvurusu 2015 detayları...

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

Konya Meram TOKİ emekli başvuru 2015!

TOKİ Konya Meram'da daire fiyatları 87 bin 600 TL'den başlıyor. Projede 75 metrekarelik 2+1 konut seçenekleri bulunuyor. İşte Konya Meram TOKİ emekli başvuru 2015 detayları...

Konya Meram TOKİ Emekli Konutları başvuru!

Konya Meram TOKİ Emekli Konutları başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Tamamı 2 oda 1 salon dairelerden oluşan projenin kura çekimi 2 Şubat 2015 tarihinde gerçekleşecek.

meram 2015 projeleri Haberi

meram 2015 projeleri


‘Yerinde tespit, yerinde çözüm’ sloganıyla çalışmalara yön verilen Meram Belediyesi’nde Başkan Fatma Toru, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Önceki gün Uzunharmanlar, Tırılırmak, Muradiye ve Kalfalar mahalleleri sakinleri ile kapalı pazar alanında buluşan Başkan Toru, belediye olarak yaptıkları çalışmalardan bahsederken, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Programa AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, AK Parti Konya Milletvekili adayı Mustafa Efe, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

MERAM TARİHİNDE BİR İLK

Uzunharmanlar, Tırılırmak, Muradiye ve Kalfalar mahallelerinde en büyük sorunun imar ve mülkiyet sıkıntısı olduğunu ifade eden Başkan Toru, ‘Meram tarihinde bir ilki başararak bir yıllık süreçte 50 milyon m2’lik alanda imar planlaması gerçekleştirdik.  Planlama çalışmaları özen ve itina isteyen konular. Biz Meram’ın önündeki engelleri aşmak için çalışmalarımıza hızlı bir şekilde yön...