26 / 07 / 2024

meram asfalt plenti

meram asfalt plenti

Meram Belediyesi, yıllardır hayalı kurulan önemli bir projeyi daha hayata geçirdi. Meram Belediye Başkam Dr. Serdar Kalaycı, kısa bir süre önce yapımı tamamlanarak üretim denemeleri yapan asfalt plentinde incelemelerde bulundu...

Konya Meram’da asfalt rekoru!

Farklı alanlarda önemi proje ve yatırımlara imza atan Meram Belediyesi, asfalt ve altyapı hizmetlerinde de büyük başarı sağladı.

Meram Belediyesi 2014'ten beri asfalt rekorunu yeniliyor!

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı mahallelerinde asfalt serimi, parke-bordür ve altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Harmancık ve Çarıklar Mahalleleri’nde sıcak asfalt serimi çalışmalarına devam ediyor.

Konya Meram'da asfalt çalışmaları yapılıyor!

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı mahallelerinde asfalt serimi, parke-bordür ve altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Saadet Mahallesi Araböldüren Caddesi’nde sıcak asfalt serimi çalışmaları tamamlandı.

Konya Meram'da yol yenileme çalışmaları tam gaz!

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde asfalt kaplama, parke, bordür ve altyapı çalışmalarını hızlı bir tempo ile sürdürüyor.

Çankırı yeni yollara kavuşuyor!

Çankırı Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Kenbağ Mevkii yeni asfalt şantiyesi yoluna döküldü. Belediye, yeni asfalt plenti ile yeni yerleşim yerlerine attığı asfalt çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü için günde 25 bin ton asfalt üretiliyor!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve bu köprü ile bağlantılı Kuzey Marmara Otoyol Projesi’nde, 1 adet Benninghoven ECO 3000 ve 2 adet Benninghoven ECO 4000 model asfalt plenti hizmet veriyor.

3.Köprü asfalt için Benninghoven ECO-4000'i tercih etti!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyol Projesini'nde Benninghoven marka ECO-4000 asfalt plenti ve ekipmanlarını tercih etti.

Konya Meram'da altyapı çalışmaları hız kesmiyor!

Meram Belediyesi, asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte asfalt ve yol düzenleme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, belediye ekipleri tarafından sürdürülen fen işleri çalışmalarını denetledi.

Konya Meram'daki asfalt yatırımları üçe katlanacak!

Meram Belediyesi tarafından sıcak asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Başkan Fatma Toru, Çaybaşı Mahallesi'ndeki fen işleri çalışmalarını yerinde inceleyerek son 2 yılda yapılan asfalt çalışmalarının bu yıl üçe katlanacağını ifade etti.

Fatma Toru,: Asfalt hedefimizi 2 kat artırdık!

Geçtiğimiz hafta içinde asfalt sezonunu açan Meram Belediyesi, asfalt kaplama çalışmalarını sürdürüyor. Harmancık Mahallesi Şehit Zafer Turan Sokak’ta sıcak asfalt serimi çalışmaları tamamlandı.

Meram Belediyesi'nden 2 milyon metrekare asfalt!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Meram’ın tüm cadde ve sokaklarının vatandaşlarımız tarafından daha rahat kullanılabilmesi için 2016 yılında toplamda 2 milyon metrekare asfalt çalışması yapmayı hedefliyoruz" dedi

Tekirdağ Hacıköy Tesisleri Asfalt Plenti törenle açıldı!

Yaklaşık 5 ay önce temeli atılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hacıköy Tesisleri Asfalt Plenti düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene belediye başkanlarının yanı sıra birçok kişi katıldı.

Meram'a 37 milyon TL’lik altyapı yatırımı!

Çevre ve yaşam kalitesi yüksek bir Meram için farklı alanlarda önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “2015 yılında asfalt, bordür, parke ve diğer altyapı hizmetleri kapsamında 37 milyon TL’lik yatırım yaptık” dedi.

meram asfalt plenti Haberi

meram asfalt plenti
Meram Belediyesi, yıllardır hayalı kurulan önemli bir projeyi daha hayata geçirdi. Meram Belediye Başkam Dr. Serdar Kalaycı, kısa bir süre önce yapımı tamamlanarak üretim denemeleri yapan asfalt plentınde incelemelerde bulundu. Asfalt plentinin, en fazla önem verdikleri yatırımlar arasında yer aldığım vurgulayan Meram Belediye Başkam Dr. Serdar Kalaycı, "Bu dönem Meram'm birçok sorununu çözdük. Meram Belediyemizi kendi hizmet bmasma kavuşturduk. Kentsel dönüşüm projelen kapsamında konut hamleleri başlattık. Meram" m yeşil dokusunu güçlendiren fonksiyonel parklar yaptık. Bunun yanısıra bir belediyenin en önemli ihtiyacı olan asfalt plenti de Meram'a kazandırdık. Bu tesiste yaklaşık bir aydır deneme üretimimiz devam ediyordu.
Bugün itibariyle net olarak asfaltımızı üretmeye ve Meram bölgemize kendi asfalt plentimizde ürettiğimiz asfaltı dökmeye başladık. Yaklaşık 3 trilyonluk bir yatırımla uzun süredir üzerinde...