28 / 04 / 2024

Meram Belediyesi vergi tahsilat vezneleri

Meram Belediyesi vergi tahsilat vezneleri

Meram Belediyesi vergi tahsilat vezneleri ve Vergilendirme Servisi, 30 Kasım’da sona erecek olan Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2015 yılı 2. taksit ödemelerinde vatandaşların sıkıntı yaşamaması için hafta sonları da açık olacak.

Meram Belediyesi'nden 8 taksitle KDV'den muaf arsa!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. 8 taksitle satışa çıkarılan arsa KDV'den de muaf.

Meram Belediyesi'nden 8 taksitle satılık iş yeri!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan iş yerini 8 taksitle satışa çıkardı. İş yerinin satış ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Meram Belediyesi Konya'da 17 taksitle arsa satacak! Kaçırmayın!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa için 17 taksit imkanı sağlanıyor.

Meram Belediyesi imarlı arsa satacak! İhalesi 10 Mayıs'ta!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram Topraksarnıç Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Meram Belediyesi, Konya'da 6 taksitle KDV'den muaf dükkan satacak! Sakın kaçırmayın!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya'da 6 taksitle dükkan satacak. Söz konusu ihale 14 Aralık 2022 tarihinde yapılacak. 

Meram Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Bedeli dudak uçuklattı!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya ili, Meram ilçesi, Dere bölgesinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. Meram'daki inşaat işinin bedeli dudak uçuklattı! Hemen bakın! 

Meram Belediyesi Konya'da gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Meram Gödene Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Meram Belediyesi tam 80 konut inşa ettirecek! İhalesi 14 Eylül'de!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Meram Gödene Bölgesi'nde 80 konut inşa ettirecek. İşte detaylar...

Meram Belediyesi'nden Konya'da imarlı arsa fırsatı! Siz de taksitle arsa sahibi olabilirsiniz!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram Alakova Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Meram Belediyesi'nden büyük fırsat! 8 taksitle akaryakıt ve servis istasyonu satıyor! 

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram Alakova Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonunu satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Meram Belediyesi 18 ay taksitle arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere büyük müjde!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, 18 ay taksitle arsa satışı gerçekleştirecek. Meram Alakova Mahallesi'nde yer alan arsanın satış ihalesi bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

Meram Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Meram Belediyesi, Konya ili, Meram ilçesi, Aymanas Bölgesi'nde 2. Etap Aymanas Mahallesi Kentsel Dönüşüm Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşini ihale edecek. İşin bedeli 264 milyon 294 bin 496 TL olarak belirlendi. 

Meram Belediyesi Konya'da 18 ay taksitle konut alanı imarlı arsa satıyor!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Meram Belediyesi vergi tahsilat vezneleri Haberi

Meram Belediyesi vergi tahsilat vezneleri


Meram Belediyesi vergi tahsilat vezneleri ve Vergilendirme Servisi, 30 Kasım’da sona erecek olan Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2015 yılı 2. taksit ödemelerinde vatandaşların sıkıntı yaşamaması için hafta sonları da açık olacak.


Konuyla ilgili olarak Meram Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle:

“Emlak vergilerinin tahsilatı her yıl mayıs ve kasım aylarında yapılmaktadır. Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi’nin (iş yerleri ve kuyu suyu kullanan meskenler için) ikinci taksitini ödeme süresi 30 Kasım’da sona erecektir. Mükelleflerin mağdur duruma düşmemeleri için belirtilen süre içinde vergilerini ödemeleri gerekmektedir. Hafta içinde vergi ödeme fırsatı bulamayan mükelleflerimiz için belediye hizmet binamızdaki Vergilendirme Servisi ile veznelerimiz, 28 Kasım Cumartesi ve 29 Kasım Pazar günleri 08.00 ila 17.00 saatleri arasında hizmet verecektir. İş Bankası, Halk Bankası ve...