03 / 05 / 2024

Meram fonksiyonel tesis

Meram fonksiyonel tesis

Konya’nın Merkez Meram İlçe Belediyesi, halkın yaşam standartlarını yükseltmek adına yatırımlarında devam ediyor. Bu kapsamda Meram Belediyesi farklı mahallelerine fonksiyonel tesisler kazandırıyor. 

Ankara Mamak'a sosyal tesis!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Kartaltepe’nin daha fonksiyonel hale gelmesi için bir takım düzenlemeler yapacaklarını belirtti. Bölgeye kafetaryası olan bir sosyal tesis yapılacak.

Kayseri Erkilet'e yeni sosyal tesis!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yaptığı açıklamada Erkilet bölgesine Kocasinan Akademi çatısı altında yeni bir modern tesis yapıldığını ve tesisin fonksiyonel olarak tasarlandığını söyledi.

Meram'a fonksiyonel tesis inşa ediliyor!

Konya’nın Merkez Meram İlçe Belediyesi, halkın yaşam standartlarını yükseltmek adına yatırımlarında devam ediyor. Bu kapsamda Meram Belediyesi farklı mahallelerine fonksiyonel tesisler kazandırıyor. 

Meram Laros Sosyal Tesisi açıldı!

Meram Belediyesi tarafından Loras Mahallesi’ne kazandırılan sosyal tesis düzenlenen törenle hizmet açıldı.

Meram Loras Sosyal Tesisi yarın açılıyor!

Meram Belediyesi tarafından Loras Mahallesi’ne kazandırılan sosyal tesis yarın Saat 11.00’de düzenlenecek törenle hizmete açılacak.

Konya Meram’a 2 yeni sosyal tesis!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Çomaklı ve Loras mahallelerinde hayata geçirilen sosyal tesislerde incelemelerde bulundu.

Meram Kaşınhanı'na kapalı pazar yeri!

Meram Belediyesi, ülkemizin havuç ihtiyacının yaklaşık yüzde 65’ini karşılayan Kaşınhanı Mahallesi’ne kapalı pazar yeri kazandırdı. İnşaatı tamamlanma aşamasında olan tesis, kısa bir süre içinde hizmet vermeye başlayacak.

Meram Loras'a fonksiyonel tesis!

Meram Belediyesi, bir yandan yeni tesislerle ilgili proje ve ihale süreçlerini sürdürürken bir yandan yapımı tamamlanan tesisleri Meram’a kazandırmaya devam ediyor.

Meram Karadiğin Sosyal Tesisi ve Camii açıldı!

Meram ilçesi Karadiğin Mahallesi’nde yapımı tamamlanan sosyal tesis ve cami düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Meram Çomaklı mahallesine sosyal tesis!

Çarıklar Sosyal Tesisi’nin bir benzerinin de Çomaklı Mahallesi’ne yapılacağını müjdeleyen Meram Belediye Başkanı Fatma Toru “İçerisinde emekliler konağı, hanımlar lokali ve muhtar ofisinin yer alacağı sosyal tesisin ihalesini bu ay içinde yapacağız” dedi.

Meram Çarıklar Sosyal Tesisi açıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Çarıklar Fatih Mahallesi’nde yapımı tamamlanan "Çarıklar Sosyal Tesis" düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Meram Sosyal Tesis ve Ticaret Merkezi'nin inşaatı erken bitecek!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru "Normal şartlarda 2017'nin ocak ayında tamamlanması planlanan kompleksimizde kış şartlarının daha hafif geçmesi nedeniyle çalışmalar hızlı ilerledi.Bu nedenle planlanandan daha kısa sürede tamamlanabileceğini düşünüyorum"

Meram Sosyal Tesis ve Ticaret Merkezi 2017'de tamamlanacak!

Meram Belediyesi tarafından 2015 yılı kasım ayında temeli atılan, belediye hizmet binası yanındaki sosyal tesis ve ticaret merkezi inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor.

Meram fonksiyonel tesis Haberi

Meram fonksiyonel tesis

Konya’nın Merkez Meram İlçe Belediyesi, halkın yaşam standartlarını yükseltmek adına yatırımlarında devam ediyor. Bu kapsamda Meram Belediyesi farklı mahallelerine fonksiyonel tesisler kazandırıyor.  Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Meram'a 7 bin 500 metrekare arsa üzerinde, 5 bin metrekare kapalı inşaat alanına sahip bir pazar yeri inşa edilecek. 

İhalesi gerçekleştirilen kapalı pazar alanı ve sosyal tesis ile ilgili açıklamalar yapan Fatma Toru, “Hemşehrilerimizin daha rahat, huzurlu ve güvenli bir şekilde hizmet alabilmesi için yatırımlarımız devam ediyor. Bu kapsamda Lalebahçe Mahallesi, Harmancık Mahallesi ve Gülbahçe Mahallesi başta olmak üzere o bölgeye hizmet verecek olan ve şu anda Harmancık Pazarı olarak faaliyet gösteren pazarı kapalı pazara çevirmek üzere ihalemizi yaptık” dedi.

Toru, “Kapalı pazar ile birlikte, kapalı halı saha, zabıta karakolu, ticari alanları ve...