05 / 05 / 2024

meram nergis park

meram nergis park

Meram Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Küçükaymanas Mahallesi'nde yeni kurulan Meram Nergis Park Konut Yapı Kooperatifi'ne üyelik için ön kayıtların 24 Eylül 2012 Pazartesi günü başlayacağı bildirildi

Meram'daki cami inşaatı hızla sürüyor!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Dede Korkut Mahallesi'ndeki Şehit Erol Olçok Parkı içerisinde vatandaşların talebi üzerine inşa edilen cami inşaatını gezdi..

Karşıyaka Nergis Parkı hizmet alanı kalacak!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinin Nergis Mahallesi'ndeki ergis Parkı'nın imar planlarında "belediye hizmet alanı" olduğu anlaşıldı.

Meram Belediyesi 2016 bütçesinde aslan payı yatırımların!

Meram Belediyesi'nin 2017 yılı bütçesi 286 milyon TL olarak kabul edildi. Bütçenin yaklaşık yüzde 73'ü Fen İşleri, Park Bahçeler, Plan ve Proje, Kentsel Dönüşüm, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü gibi yatırımcı müdürlüklere ayrıldı.

Konya Çamlıbel Parkı yenileniyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi Meram bölgesindeki Çamlıbel Parkı’nda tarihi ve yeşil dokuya uygun bir düzenleme projesini hayata geçiriyor.

Meram’a farklı konseptte park!

ram Belediye Başkanı Fatma Toru, farklı özellikleriyle ilçeye değer katacak olan Dedekorkut Mahallesi’ndeki park alanındaki çalışmaları denetledi.

Konya Meram'a yeni park!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Dede Korkut Mahallesi Sivaslı Ali Kemal Caddesi üzerinde yapılacak park alanında incelemelerde bulundu.

Konya Meram Dutlukırı Kültür Parkı'nda revizyon çalışmaları denetlendi!

Konya ’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Dutlukırı Kültür Parkı ’ndaki çalışmaları denetleyerek ilgili birimlerden bilgi aldı.

Dutlukırı Parkı'ndaki çalışmalar sezon sonunda tamamlanacak!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru yaptığı açıklamada 800 bin metrekarelik alanı kapsayan Dutlukırı Kültür Parkı'ndaki revizyon çalışmalarını sezon sonuna kadar tamamlayacaklarını söyledi...

Meram'da 2015 yılında 27 park yapıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, 2015 yılında ilçenin geleceğinin planlanması, kentsel dönüşüm, sosyal ve kültürel hizmetlerle birlikte park ve çocuk oyun alanı, fidan dikimi ve diğer yeşil alan çalışmalarında da önemli hizmetlere imza attı.

Karşıyaka Nergis Parkı imar planı yeşil alan olmalı!

İZMİR Karşıyaka'da Nergis Parkı'nın imar planlarına 'Yeşil alan' olarak geçirilmesini isteyen ve parka dikilen binaya tepki gösteren mahalle halkı, belediye binasının önünde basın açıklaması yaptı.

Konya Meram'a sosyal tesis inşa edilecek!

Konya Meram Belediyesi tarafından Çarıklar Fatih Mahallesi'ne yaptırılacak olan sosyal tesis temelinin atılması ile aynı mahalleye kazandırılan parkın açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Meram'da iki tesisin temeli atılıyor!

Meram Belediyesi tarafından önümüzdeki hafta içinde 2 tesisin temeli atılırken bir tesis ile bir parkın da açılışı gerçekleştirilecek. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Açılış ve temel atma programlarımıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

Meram'da temel atma töreni 14 Ekim'de!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından önümüzdeki hafta içinde 2 tesisin temeli atılırken, bir tesis ile bir parkın da açılışı gerçekleştirilecek.

meram nergis park Haberi

meram nergis park

Meram Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Küçükaymanas Mahallesi'nde yeni kurulan Meram Nergis Park Konut Yapı Kooperatifi'ne üyelik için ön kayıtların 24 Eylül 2012 Pazartesi günü başlayacağı bildirildi.


Nergis Park Konutları'nın Küçükaymanas Mahallesi Ahmet Özcan Caddesi yakınında yapılacağını belirten Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, şunları kaydetti:


"Yaklaşık 22 bin metrekarelik alanda yapılacak konutlarda yeşil alan oranı, önceki kooperatiflerimizde olduğu gibi yüzde 80 civarındadır. Toplam 292 daire yapılacak ve 172 üye alınacak. Üyelik için ön kayıtlar 24 Eylül - 5 Ekim 2012 tarihleri arasında Belediye Hizmet Binamızda Meclis Salonu önünde (A Blok, 1. Bodrum Kat) kabul edilecek. Asil üyeler ise noter huzurunda yapılacak kura çekilişiyle belirlenecek."


Ön kayıt ücreti olarak 200 lira alınacağı, noter huzurunda yapılacak kura çekilişinden sonra belirlenecek kooperatif üyeliklerinde,...