06 / 05 / 2024

meram park toplu açılış

meram park toplu açılış

Meram Belediyesi tarafından kardeş şehir ilişkileri kapsamında yaptırılan Tunus Manouba Parkı ve 25 parkın toplu açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Tunus ve Türkiye milli marşlarının okunmasından sonra protokol konuşmalarına geçildi...

Konya Karatay Sedir Park Konutları için ön başvurular başladı! Konya'da 600 konutluk dev proje!

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca yaptığı açıklamada Konya'da 44.toplu konut projesi olan 600 dairelik Karatay Sedir Park Konut Yapı Kooperatifi için başvuruların başladığını söyledi.

TOKİ'den Konya Meram'a tam 280 yeni iş yeri geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Meram'da tam 280 yeni iş yeri inşa edecek.

TOKİ Konya Meram başvuruları yarın sona eriyor! 120 ay vadeyle 2+1 ve 3+1 fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Meram projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar için başvuru dönemi yarın sona eriyor. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Konya Meram'daki toplu konut kooperatiflerine rekor başvuru!

Konya Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram'da yeni toplu konut kooperatifi projesinin olup olmadığını Meram Belediyesi'nin 2022 yılının ilk meclis toplantısında yanıtladı.

TOKİ kamusal büyük park alanları için danışmanlık hizmeti alacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kamusal büyük park alanları ile ilgili mühendislik, peyzaj mimarlığı ve mimarlık tasarım hizmetleri  için danışmanlık hizmeti alacak.

Meram Millet Bahçesi ihalesi 29 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya İli Meram İlçesi Mahmuriye Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılarİnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 29 Nisan 2020 tarihinde yapacak.

TOKİ Konya Meram Beybes 2020 kuraları çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Meram Beybes 2020 projesinin kura çekimleri yapıldı.

Konya Meram'a millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Meram Millet Bahçesi projesinin ihalesini 27 Nisan'da tarihinde gerçekleştirecek.

Park Mavera 3'ün yüzde 90,91'i tamam!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Park Mavera 3 projesinin inşaatı 4 Aralık 2019 tarihi itibarıyla yüzde 90,91 oranında tamamlandığını duyurdu...

Park Mavera 3'ün yüzde 51,218'i tamam!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Park Mavera 3 projesinin inşaatı 20 Mayıs 2019 tarihi itibari ile yüzde 51,218 oranında tamamlandığını duyurdu...

Park Mavera 3 fiyat listesi Şubat 2019!    

T.C. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Park Mavera 3 projesinin Şubat 2019 dönemine ait fiyat listesini yayınladı...

Park Mavera 3 fiyat listesi Ocak 2019!

T.C. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Park Mavera 3 projesinin Ocak 2019 dönemine ait fiyat listesini yayınladı...

Park Mavera 3'ün yüzde 47,949'u tamam!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Park Mavera 3 projesinin inşaatı 10 Eylül 2018 tarihi itibari ile yüzde 47,949 oranında tamamlandığını duyurdu...

meram park toplu açılış Haberi

meram park toplu açılış

Meramda 25 park törenle açıldı TOKİ Gödene Konutları'nda bulunan Tunus Manouba Parkı'nda düzenlenen toplu açılış programına 23. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Hüsnü Tuna, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, Selçuklu Belediye Başkanı CJğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Meram ve Selçuklu Belediyelerinin Tunuslu kardeş belediyeleri Manouba ve Gafsa Belediyeleri'nin başkan ve yöneticileri, AK Parti İl ve İlçe Teşkilat yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tunus ve Türkiye milli marşlarının okunmasından sonra protokol konuşmalarına geçildi. 



Yeni Haber...