25 / 07 / 2024

meram spor kompleksine son durum

meram spor kompleksine son durum

KONYA'NIN merkez Meram ilçe Belediyesi tarafından Konya'da ilk kez yapılan plebisit uygulaması sonucu yatırımına karar verilen Dr. Ahmet Özcan Caddesi üzerindeki spor kompleksinin inşaatı hızla devam ediyor.

Konya Meram'a yeni spor tesisi müjdesi!

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş yaptığı açıklamada ‘Ağır Bakım Millet Bahçesi’nde yükselecek spor tesisleriyle Meram’ın sporseverler için adeta bir merkez haline geleceğini söyledi.                

Meram Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi tamamlandı!

Meram Belediyesi tarafından Aşkan Mahallesi’nde hayata geçirilen spor tesisine genç yaşta hayatını kaybeden Konyasporlu Muhammet Yürükuslu’nun adı verildi.

Mardin'deki Kamor Parkı yaşam alanı ve spor kompleksi olacak!

Mardin Büyükşehir Belediyesi, atıl haldeki 65 bin metrekarelik Kamor Parkı'nı yaşam alanı ve spor kompleksine dönüştürüyor...

Konya Rabia Spor Merkezi hizmete açıldı!

Konya Meram Belediyesi tarafından inşa edilen Rabia Spor Merkezi hizmete açıldı. Düzenlenen törene teşkilat mensupları, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Meram Rabia Spor Tesisi 5 Nisan'da açılacak!

Meram Belediyesi'nin Dr. Ahmet Özcan Caddesi üzerinde hayata geçirdiği Rabia Spor Tesisi 5 Nisan Çarşamba günü Saat 11.00’de açılacak.

İşte İzmir Konak'ın 7 yeni projesi!

Konak Belediye Başkan Sema Pekdaş, İzmir Konak'ta hayata geçirecekleri yeni projelerini anlattı. Pekdaş, pazaryerinden spor kompleksine, semt evinden otoparka kadar 7 yeni projenin 2017 yılında hizmete sunulacağını belirtti.

Kepez Ünsal Mahallesi'ne spor sahası ve sosyal alan geliyor!

Kepez Belediyesi tarafından Ünsal Mahallesi'ne semt spor inşa edilmesi için çalışma başlatıldı.Başkanı Hakan Tütüncü, "Ünsal Mahallesi, bu yıl içerisinde güzel bir semt spor kompleksine kavuşacak" dedi.

Menderes Fırat Çakıroğlu Spor Kompleksi açıldı!

2015 yılında öğrenciler arasında çıkan kavgada öldürülen Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun adı İzmir'in Menderes ilçesindeki spor kompleksine verildi.

Meram'ın yeni spor kompleksi tamamlandı!

Meram Belediyesi, Konya’da yapılan ilk plebisit uygulaması sonucu halkın talebi doğrultusunda Dr. Ahmet Özcan Caddesi üzerinde yapımına başladığı spor kompleksi inşaatını tamamladı

Bursa Yıldırım'a dev spor kompleksi inşa edilecek!

AK Parti Ekonomik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yıldırım’ın modern ve çok amaçlı gençlik ve spor kompleksine kavuşacağını müjdeledi.

Kahramanmaraş Türkoğlu ilçesi spor kompleksine kavuşuyor!

Kahramanmaraş’ı Spor Tesisleşmesinde ilk 5’in içerisine dahil eden Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, “Türkoğlu ilçesinde yapılan son yatırımlar ile birlikte Türkoğlu ilçesi spor kompleksine kavuşuyor” dedi.

Altuncan Hatun Toplantı ve Spor Merkezi'nin temeli atıldı!

Meram Alavardı Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde yapılacak Altuncan Hatun Toplantı ve Spor Merkezi’nin temel atma törenine Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da katıldı...

Anamur Kalınören Mahallesi'nde yapılan spor kompleksinin adı belli oldu!

Anamur'da üç yıl Emniyet Müdürlüğü görevini yaptıktan sonra Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne atanan Fuat Tuğluoğlu'nun adı Anamur Kalınören Mahallesi'nde yapımı tamamlanan spor kompleksine verildi.

meram spor kompleksine son durum Haberi

meram spor kompleksine son durum

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, 4 mahalleye hitap edecek olan Dr. Ahmet Özcan Caddesi'ndeki spor kompleksinin inşaat çalışmalarını denetledi. 

TESİSİN KARARINI HALK VERDİ 

Mehmet Vehbi, Saadet, Kurtuluş ve Muradiye Mahallelerinin ihtiyacını karşılayacak tesisin yapım çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Başkan Toru, "Göreve geldikten sonra ilk defa plebisit uygulaması yapmış ve bu bölgedeki vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda buraya yapılacak tesisin kararını yine onlara bırakmıştık. Vatandaşlarımız da spor kompleksi yönünde tercihte bulunmuştu. 

Biz de belediye olarak plebisit uygulamasının sonuçları doğrultusunda burada kamulaştırma, imar planlama, projelendirme çalışmalarının ardından ihalemizi yapmış ve kasım ayında da temelini atmıştık. Şu anda tesisin inşaatı hızla devam ediyor" ifadelerini kulandı. 

HERKES İÇİN SPOR 

4 bin metrekarelik inşaat alanına sahip tesisin ihale maliyetinin yaklaşık 5 milyon TL olduğunu kaydeden Toru, "Spor kompleksi; zemin katta...