29 / 04 / 2024

Meram Tavuk Yetiştirme ve Gübre Kurutma Tesisi halk toplantısı

Meram Tavuk Yetiştirme ve Gübre Kurutma Tesisi halk toplantısı

Konya ili Meram ilçesinde Kadiroğulları Tavukçuluk Gıda Yem Sanayii Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Tavuk-Yarka Yetiştirme Ve Yumurta Üretimi Kapasite Arttırımı İle Gübre Kurutma Tesisi projesi 4 Haziran'da.

Migros 'Yetişen Alıyor' kampanyasında yüzde 50 indirim! Çay 29 ve tavuk eti 29 TL! 5 Kasım 2022 fiyat listesi

Migros Market indirimli ürünlerini 'Yetişen Alıyor' kampanyasıyla satışa sundu. Peki hangi ürünler indirime girdi, fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte 5 Kasım 2022 fiyat listesi...

Migros'ta kıyma, tavuk eti çay ve süt ürünlerinde yüzde 30'a varan indirim! Yetişen alıyor! 3 Kasım 2022 fiyat listesi..

Migros Market kampanyalı ürünlerinin fiyatlarını yayımladı. Migros'ta kıyma, tavuk eti çay ve süt ürünleri gibi bir çok ürün indirimli fiyatıyla satışa sunuldu.  Peki Migros'ta hangi ürünler ne kadar indirime girdi, fiyatları ne kadar oldu?

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Dündar Yetişener ve Muhammed Maraşlı ortaklığında kuruldu.

A101'de tavuk ve yumurta indirimi! Fiyatlar dip yaptı, yetişen alacak! İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi

A101'in "Büyük olduğu için ucuz, ucuz olduğu için büyük" kampanyasının ürünleri açıklandı. Kampanya kapsamında tavuk ve yumurta fiyatları dip yaptı. Peki A101'de yumurta ve tavuk fiyatları ne kadar?

TMSF Türsa Tarım Ürünleri’nin 2 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar kapsamında, Türsa Tarım Yazıbelen Un Fabrikası Ticari ve İktisadi Bütünlüğü için 3.2 milyon Türk Lirası, Türsa Tarım Meram Tavuk Çiftliği Ticari ve İktisadi Bütünlüğü için ise 15.1 milyon Türk Lirası muhammen tutar belirlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni AKM'nin açılış tarihini açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "AKM'yle ilgili 2021'in altıncı ayının sonuna kadar yetiştirme hedefi var." dedi.

Sühran Aras gayrimenkulde gerçek lüks uzmanları yetiştiriyor!

Lüks Konut Uzmanı Sühran Aras, yeni yapılan tüm mülkler için kullanılan lüks kavramının giderek içinin boşaldığını söyledi. Aras, Uluslararası standartlarda lüks sayılabilecek gayrimenkuller için gerçek lüks uzmanları yetiştirme programının öncülüğünü yaptı...

Konya Meram'da 10.7 milyon TL'ye icradan satılık 6 gayrimenkul!

Konya 2. İcra Dairesi, Konya Meram ilçesinde bulunan 6 gayrimenkulü satışa çıkardı. Tavuk çiftliği ve müştemilatının fiyatı 10 milyon 705 bin TL olarak belirlendi.

Fatih Kıyıcı: Spor yatırımları meyvesini veriyor!

Türkiye Kayak Federasyonu Başkan Vekili Fatih Kıyıcı, kış sporlarında son dönemde alınan başarılardan bahsetti. Kıyıcı, ''2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları ile başlayan tesisleşme ve sporcu yetiştirme altyapısı meyvelerini vermeye başladı." dedi.

Denizli'ye yeni sosyal tesis!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pelitlibağ Mahallesi'ndeki eski yetiştirme yurdu bölgesine yeni bir yaşam alanı daha inşa ediyor.

STFA’dan geleceğin inşaat mühendislerine destek!

STFA; özel bir program ile geleceğin inşaat mühendislerine destek veriyor. İnşaat Mühendisi yetiştirme, geliştirme, işe alma ve yerleştirme programı olarak tasarlanan “Future Engineers”a ilk yılında, farklı üniversitelerden 517 öğrenci başvuru yaptı.

Karaman Kisecik için bilirkişi raporu açıklandı!

Maliye hazinesine devredilen arazi köylüler tarafından mera olarak kullanılmaya devam edildi. 50 dönümlük merada büyükbaş hayvan yetiştirme tesisi yapmak isteyen özel bir şirket 2015 yılında Karaman İl Özel İdaresi’ne başvuru yaptı.

Rotterdam'da inşa edilecek Floating Farm dünyada ilk olacak!

Yaklaşık 2 milyon euroya malolması beklenen Floating Farm adı verilen çiftliklerden birinde 40 inek yer alacak. Diğer çiftlikte ise, 6 bin adet tavuk yetiştirilecek.

Meram Tavuk Yetiştirme ve Gübre Kurutma Tesisi halk toplantısı Haberi

Meram Tavuk Yetiştirme ve Gübre Kurutma Tesisi halk toplantısı

Konya ili Meram ilçesi sınırları içerisinde Kadiroğulları Tavukçuluk Gıda Yem Sanayii Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Tavuk-Yarka Yetiştirme Ve Yumurta Üretimi Kapasite Arttırımı İle Gübre Kurutma Tesisi projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 04/06/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya KONYA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve KONYA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir....