07 / 05 / 2024

Mercan Emlak İşletmecisi Ömer Koç

Mercan Emlak İşletmecisi Ömer Koç

Mercan Emlak İşletmecisi Ömer Koç, Konya’nın emlak noktasında hareketli ve yatırım yapmayan son derece uygun bir şehir olduğunu söyledi. Koç, "Özellikle üniversite öğrencilerinin yoğunlukta olduğu Bosna Hersek mahallesinin gayrimenkul yatırımcılarını cezbetti" dedi.

1935'te Milli Emlak Müdürlüğü'nden 13 bin 977 TL'ye satılık han!

1935 yılında Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Mercan Ağa Mahallesi'nin Çakmacılar yokuşunda yer alan Yusufyan Hanı 13 bin 977 liraya satılmış.

Mercan Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri  Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Caner Aydoğdu tarafından kuruldu.

Tancı Turizm Ve Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tancı Turizm Ve Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Derya Mercan tarafından kuruldu. 

Konya gayrimenkul merkezi oluyor!

Mercan Emlak İşletmecisi Ömer Koç, Konya’nın emlak noktasında hareketli ve yatırım yapmayan son derece uygun bir şehir olduğunu söyledi. Koç, "Özellikle üniversite öğrencilerinin yoğunlukta olduğu Bosna Hersek mahallesinin gayrimenkul yatırımcılarını cezbetti" dedi.

Diyarbakır'da emlak sektörü canlandı!

Çağla Emlak ve Yatırım Danışmanlık İşletmecisi Çağla Kızılay, emlak sektörünün canlanmaya başlandığını belirterek, "Diyarbakır'daki konut satışlarında Ekim ayında yüzde 20 oranında artış olduğunu söyledi.

New York'ta emlak fiyatları yerle bir

Dünyanın en lüks ofislerinin olduğu New York'ta emlak fiyatları yerle bir oldu.

Emlak Fuarı'na bakmaya değil almaya gelecekler

En iyi yatırım aracı olarak görülen gayrimenkul alanındaki yenilikler İstanbul CNR Expo'da 2.EUROEMLAK Fuarı'nda "Emlak Festivali"nde tanıtılacak.

Emlak GYO 'hasılat'ı Ağa gibi alacak

Emlak GYO, hasılat paylaşımı modeliyle ürettiği projelerinde, Ağaoğlu'nun bin 200 konutluk My City Bahçelievler projesinde yaptığı kampanyayı uygulayacak

Milli Emlak Konya'da arsa satacak

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Selçuklu ilçesinde bulunan 5 bin 523 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

Mercan Emlak İşletmecisi Ömer Koç Haberi

Mercan Emlak İşletmecisi Ömer Koç

Bosna Hersek Mahallesinde uzun yıllardır gayrimenkul noktasında hizmet veren Mercan Emlak İşletmecisi Ömer Koç, Konya’da konut fiyatlarının diğer büyük şehirlerle karşılaştırıldığında çok uygun olduğunu ifade ederek “Konya’nın nüfusu giderek artıyor, şehirdeki üniversitelere yenileri ekleniyor, resmi kurum ve kuruluşların faaliyet alanlarının da genişlemesi ile birlikte de konut ihtiyacı da sürekli artıyor. Bugün ortalama aylık 2 bin, 2 bin 500 lira geliri olanlar, bir miktar da birikimleri varsa, çok rahat bir şekilde kira öder gibi ev sahibi olabiliyorlar. Konya’daki konut fiyatlarına baktığımızda metropol olarak nitelendirdiğimiz kentlere göre çok uygun. Bu da orta gelir seviyesinde olanların da konut sahibi olabilmelerinin önünü açıyor. Orta seviyenin bir miktar üstünde olanlar da yatırım amaçlı konut satın alıyorlar.  120 bin ila 150 bin değerinde bir evden...