05 / 07 / 2024

Mercan Turizm Şirketler Grubu cüneyt mengü

Mercan Turizm Şirketler Grubu cüneyt mengü

BU yıl 3.'sü Bursa'da düzenlenen METEX turizm etkinliğinde konuşan Mercan Turizm Şirketler Grubu Başkanı Cüneyt Mengü, Türkiye'de turizmin gelişmesi adına İstanbul'daki üçüncü havalimanının bir an önce devreye girmesi gerektiğini söyledi...

Gayrimenkul sektöründe Rus hareketliliği başladı! Şirketler çalışanları için ev arıyor! 

Rusya merkezli birçok ambargodan etkilenmemek amacıyla ofislerini Türkiye’ye taşıyor. Aynı zamanda otel satın alarak turizm sektörüne de adım atmaya başlayan Rus şirketler, beyaz yakalı çalışanları için de ev arayışında. 

Ağaoğlu'ndan Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu son zamanlarda sık sık gündeme gelen Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Ali Ağaoğlu yeni turizm şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Seda Holidays Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seda Holidays Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Sarfaraz Y. Hokabaj ve Seda Mercan ortaklığında kuruldu.

ACY Şirketler Grubu 100 milyon TL ciro hedefliyor!

İnşaat, gayrimenkul, tarım-hayvancılık, turizm, dış ticaret, tekstil, halı ve filo kiralama sektörlerinde faaliyet gösteren ACY Şirketler Grubu, rotasını teknolojiye kırdı. Grup, bu yıl iki yeni teknoloji girişimini devreye alıp 100 milyon TL ciro hedefliyor.

Ünal Şirketler Grubu Koşuyolu'nda restoran açıyor!

Enerji, inşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Ünal Şirketler Grubu İstanbul Kadıköy'deki Koşuyolu'nda İtalyan restoranı açıyor...

Tancı Turizm Ve Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tancı Turizm Ve Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Derya Mercan tarafından kuruldu. 

Halil Avcı Şirketler Grubu prestijli projelere imza atıyor!

Halil Avcı Şirketler Grubu sadece Adana değil, dünya çapında 38 yıldır prestijli projelere imza atıyor. İnşaat, enerji, maden, ziraat ve turizm alanlarında oluşturduğu dolaylı istihdam ve yurt içi ile yurt dışı inşaat projeleriyle ülke ekonomisine güç katıyor.

Antalya'ya 400 milyon euroluk turizm yatırımı!

Antalya'nın duayen turizmcilerinden Akay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Akay Okudur, yeni turizm projesi için 400 milyon euro kredi arıyor.

Tema İşletmecilik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tema İşletmecilik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Semih Mercan imzasıyla kuruldu.

Mısır'daki yabancı şirketler faaliyetlerini durdurdu!

Mısır'da faaliyette bulunan bazı yabancı şirketler, faaliyetlerini durdurma kararı aldı. Karar, Mısır'da bankaların yaşadığı fon krizi nedeniyle verildi. Ülkede yaşanan askeri darbe ve şiddet olaylarının turizm sektörünü olumsuz etkiledi.

Alkut Kızılcahamam'a turizm yatırımı yapacak!

Çin Halk Cumhuriyeti Sincan Uygur Özerk Bölgesi Urumçi Şehrinde faaliyet gösteren Xinjiang Alkut Şirketler Grubu Ankara İli Kızılcahamam İlçesi'nde Sağlık ve Turizm Alanında yatırım faaliyetlerine başladı.

Harika Güral: Turizm sektörü yüzde 20 küçülecek!

Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harika Güral, hükümetlerin söz vermesine rağmen turizm sektöründe işverenlere isçi sigortası desteğinin hâlâ verilmediğini söyledi.

Mercan Turizm Şirketler Grubu cüneyt mengü Haberi

Mercan Turizm Şirketler Grubu cüneyt mengü

BU yıl 3.'sü Bursa'da düzenlenen METEX turizm etkinliğinde konuşan Mercan Turizm Şirketler Grubu Başkanı Cüneyt Mengü, Türkiye'de turizmin gelişmesi adına İstanbul'daki üçüncü havalimanının bir an önce devreye girmesi gerektiğini belirterek, "İstanbul'un trafik sorunu ile önemli arterlerdeki Suriyeli mülteci probleminin çözülmesi ile İstanbul'daki turizmin önünü kimse kesemez." dedi. 

III. METEX turizm etkinliği. Bursa'da Arap turizmcilerle Türk müteşebbisleri buluşturdu. Bursa Valiliği. Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa, Eskişehir, Bilecik (BEBKA) Kalkınma Ajansı ve Bursa Turizm, Kültür, Tanıtma Birliğinin destekleriyle düzenlenen III. METEX turizm etkinliği. Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezinde başladı. Mercan Turizm Şirketler Grubu tarafından geleneksel olarak her yıl organize edilen METEX etkinliklerinin ilki Ankara'da, ikincisi İstanbul'da yapılırken. bu yıl üçüncüsü ise Bursa'da düzenlendi. 


"TURİZMDE HEDEF 80 MİLYON TURİST...