05 / 05 / 2024

mercedes yetkili servis

mercedes yetkili servis

Almanya'nın lüks sınıfta ürettiği premium otomobil markası Mercedes dünya genelinde satılan 1 milyon aracı tespit edilen ölümcül arıza nedeniyle geri çağırma kararı aldı. Eğer sizin de bu model ve yaş aralığında aracınız varsa hemen yetkili servisi arayın!

iPhone 14 Plus ve iPhone 14'e 22.834 TL’ye varan indirim! Gürgençler'den dev değiş tokuş kampanyası!

Apple'ın yetkili servis sağlayıcısı Gürgençler, son teknolojiye sahip bir iPhone'a geçiş yapmanın kolay ve avantajlı yolunu sunuyor. "DeğişTokuş" kampanyasıyla eski telefonunuzun değeriyle yeni bir iPhone modeline sahip olabilirsiniz. 

Apple'dan iPad mini 6 için yeni karar: Pil değişimi yapılacak! Peki ücreti ne kadar olacak?

Apple, iPad mini 6 için pil değişiminin ücreti karşılığında artık Apple Store, yetkili servis sağlayıcıları ve onarım merkezlerinde yapılabilmesi için karar aldı. Şimdi akıllarda tek bir soru var: iPad mini 6 için batarya değişimi ücreti nasıl? İşte yanıtı… 

Otomobilden cep telefonuna… Yedek parça yok diyen servisler tazminat ödeyecek

Ticaret Bakanlığı’nın yeni hazırlayacağı uygulamaya göre; garanti süresi bitse bile elektronik cihazlara kullanım boyunca bakım - onarım hizmeti zorunlu yapılacak. Marka ismi kullanılarak yetkili servis aldatmacası önlenmiş olacak. İşte detaylar...

Mercedes ölümcül arıza nedeniyle 1 milyon aracı geri çağırdı! Sizin de bu model aracınız varsa...

Almanya'nın lüks sınıfta ürettiği premium otomobil markası Mercedes dünya genelinde satılan 1 milyon aracı tespit edilen ölümcül arıza nedeniyle geri çağırma kararı aldı. Eğer sizin de bu model ve yaş aralığında aracınız varsa hemen yetkili servisi arayın!

Asansörlü binada oturanlar dikkat!

Asansörlerin işletme ve bakım yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmeliğe göre; asansörü monte eden, yetkili servis ve bina yöneticilerinin bazı sorumlulukları alması gerekiyor.

Tuzla'da 6.4 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis istasyonu!

Tuzla Belediye Başkanlığı; Aydınlı Mahallesi, Aydınlı Yolu Caddesi üzerinde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu vasıflı gayrimenkul 6 milyon 458 bin 13 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Kayseri'de 16 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis istasyon alanı!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan akaryakıt ve servis istasyon alanı vasıflı arsa 16 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi açıldı!

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi bugün Şişli'de 9 milyon 314 bin 759 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Al Vatan Emlak Turizm Araç Kiralama Tamir Servis İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Vatan Emlak Turizm Araç Kiralama Tamir Servis İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Fraoun ve Abdellatıf Abdoun ortaklığında kuruldu.

Şahin İnşaat Turizm Servis Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanmurat Şubesi açıldı!

Şahin İnşaat Turizm Servis Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanmurat Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Yelken Yönetim Danışmanlık Ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Yelken Yönetim Danışmanlık Ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Bodur ve Mehmet Ay ortaklığında kuruldu.

Ritaj Servis İnşaat Malzemeleri Et Ürünleri Oto Kiralama Reklam İhracat İthalat Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ritaj Servis İnşaat Malzemeleri Et Ürünleri Oto Kiralama Reklam İhracat İthalat Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Al Attar, Abdulazız Arafeh, Bassel Arafa ve Raıd Arafeh ortaklığında kuruldu. 

Trio Servis Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trio Servis Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

mercedes yetkili servis Haberi

mercedes yetkili servis

Mercedes-Benz, dünya genelinde satılan yaklaşık 1 milyon aracını geri çağırma kararı aldı.

Otomobillerin fren sistemini etkiyebilecek bir sorun nedeniyle servislerde tamir edileceği öğrenildi.

Mercedes-Benz tarafından 2004-2015 yıllarında üretilen ML, GL ve R-Class serilerinde (SUV) “fren güçlendiricinin işlevinin” “korozyondan etkilenebileceği belirtildi.

Marka söz konusu arızadan etkilenen araçların sahipleriyle iletişime geçerek, araçların hemen geri çağırmaya başlayacak..

FREN ÇALIŞMAZ DURUMA GELEBİLİR

Almanya Federal Motorlu Taşıtlar Dairesi'ne (KBA) göre, Mercedes-Benz, 70 bini Almanya'da olmak üzere dünya çapında 993 bin 407 aracını geri çağıracak.

KBA’dan yapılan açıklamada, Mercedes-Benz’in söz konusu araçlarında korozyonun en kötü durumda, fren pedalı ile fren sistemi arasındaki bağlantının kesilmesine yol açabileceği belirtildi.

Açıklamada, "Sonuç olarak, ayak freni çalışamaz duruma gelebilir” ifadesi kullanıldı.

Alman basınında yer alan haberlerde ise söz konusu araçlarda yüksek korozyon durumunda özellikle güçlü veya...