06 / 05 / 2024

Mercure Hotel İstanbul Topkapı ne zaman açılıyor

Mercure Hotel İstanbul Topkapı ne zaman açılıyor

İnşaat, akaryakıt, turizm, değerli madenler gibi birçok sektörde yatırımları bulunan Niziplioğlu Grup turizm sektöründeki yatırımlarına hız verdi. Grubun birkaç yıl önce yatırımına başladığı Mercure Hotels İstanbul Topkapı çok yakında misafir ağırlamaya b

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Comfort Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Comfort Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı. 

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanıa Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanıa Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı.

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Romance Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Romance Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı. 

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Olımpıyat Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Olımpıyat Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı. 

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi The Soul Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi The Soul Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı.

Ays Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Orıentbank Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Ays Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Orıentbank Hotel İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 8 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Barış Çolak tarafından açıldı.

Wish More Hotel İstanbul ikinci otelini açıyor!

Dubai'deki Arabian Travel Market Dubai 2019 Uluslarası Turizm Fuarı'na katılan Wish More Hotel İstanbul ikinci otelinin açılışını duyurdu.

Radisson’un Collection dönüşümü!

İstanbul'un en güzel boğaz manzaralarından birine sahip Radisson Blu Bosphorus Hotel İstanbul, 2019 yılında Radisson Hotel Group bünyesindeki en lüks marka olan Radisson Collection'a dönüşmeye hazırlanıyor…

RE360 Fuarı sektör temsilcilerini bir araya getirdi!

“Gayrimenkulün Büyük Buluşması-RE360” 4 Aralık 2018 tarihinde başladı. Geleceği yeniden inşa etmek isteyen firma sahipleri FourSeasons Hotel İstanbul Bosphorus’ta bir araya geldi.

İş dünyası Anadolu Yakası'na taşınıyor!

Rezidor Hotel Group’un Radisson Blu Hotel, İstanbul Asia ve Park Inn by Radisson İstanbul Ataşehir otellerinin Genel Müdürü Mustafa Gültekin, "Yeni projeler için değil, faaliyette olan ancak göreceli olarak performansı düşük olan oteller de bünyemize katılabilir." dedi.

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 22 Şubat'ta!

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nin tarihi belli oldu. Kongre, 22 Şubat 2018’de Swiss Hotel İstanbul’da düzenlenecek.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Alaçatı The S Hotel kapılarını açtı!

Seçkin mimarisi ve kalite odaklı hizmet anlayışı ile öne çıkan The S Hotel, İstanbul ve İzmir cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırladığı özel davetle ilk konuklarına kapılarını açtı.

Mercure Hotel İstanbul Topkapı ne zaman açılıyor Haberi

Mercure Hotel İstanbul Topkapı ne zaman açılıyor

Özellikle şehir otelciliği alanına yoğunlaşan şirket 5 yıl içerisinde İstanbul'un kalbi sayılan lokasyonlarda 3 tane 5 yıldızlı otel yatırımı gerçekleştirecek. Yeni girdiği turizm sektöründe Mercure Hotels İstanbul ile standartları yükselten Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Niziplioğlu; "Uluslararası standartlara sahip oteller inşa edeceğiz" dedi. 


Niziplioğlu Gurubu hakkında bilgi verir misiniz? 

Grup olarak birçok sektörde hizmet vermekteyiz. Değişen ekonomi bizi farklı arayışlara yöneltti. 

Global ve uluslararası bağlantıların olduğu uluslararası pazarlar da yerimizi almak için turizme yatırım yapma kararı aldık. Bundan sonra yatırımlarımıza turizm ağırlıklı olmak üzere devam edeceğiz. Bunun ilk ayağı olan Topkapı'daki arsamız ile ilgili çalışmalarımızın %95'i nihayete ermiş durumda. 


Mercure Hotels İstanbul Topkapı çok beğeniliyor. Biraz bahseder misiniz? 

İlk projemiz olan Mercure Hotels İstanbul Topkapı 5 yıldızlı bir otel konsepti sunuyor. 204 odası, 18...