08 / 05 / 2024

Mercury Engıneerıng Mühendislik adres 

Mercury Engıneerıng Mühendislik adres 

Mercury Engıneerıng Mühendislik Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Patrıck Hıckey-Dwyer, Eoın Paul Vaughan ve Ronan Mıchael Lynch ortaklığında kuruldu.

Engısolutıon Mühendislik Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Engısolutıon Mühendislik Yatırımları Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Bilgin tarafından kuruldu.

Navra Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Navra Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Acar tarafından kuruldu.

Elit 3 İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit 3 İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Burak Çetinkaya tarafından kuruldu.

Sungdo Eng Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sungdo Eng Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sungdo Engineering - Construction Co. Ltd. tarafından kuruldu.

Cosarc Desıng Mimarlık Ve Mühendislik Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cosarc Desıng Mimarlık Ve Mühendislik Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Yılmaz tarafından kuruldu.

Meda Group İnşaat Otelcilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Meda Group İnşaat Otelcilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermeye bedeli ile Hatice Bulut tarafından kuruldu.

Struco Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Struco Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Hayrettin Engür tarafından kuruldu.

Sezka Zemin Sondaj Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezka Zemin Sondaj Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Güngör tarafından kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Sbhl Engıneerıng Proje Yönetim Ve Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sbhl Engıneerıng Proje Yönetim Ve Denetim Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Yılmaz, Osman Çalışkan ve Yunus Şentürk ortaklığında kuruldu.

Tugend Enerji Danışmanlık Ve Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Tugend Enerji Danışmanlık Ve Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Eren Akman tarafından kuruldu.

Gama Eng Yazılım Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gama Eng Yazılım Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özeren, Jalhongir Mamadov ve Kaan akın ortaklığında kuruldu.

Tda Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tda Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özer Akay tarafından kuruldu.

Mercury Engıneerıng Mühendislik adres  Haberi

Mercury Engıneerıng Mühendislik adres 

Mercury Engıneerıng Mühendislik Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Patrıck Hıckey-Dwyer, Eoın Paul Vaughan ve Ronan Mıchael Lynch ortaklığında kuruldu.

Mercury Engıneerıng Mühendislik Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu şunlardır: i. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü proje yönetimi, inşaat ve mühendislik işleri ve buna bağlı olarak, bunların gereği olan teçhizatın alımı, projeler, etüd tahlil ve müşavirlik, kontrollük ve diğer mühendislik hizmetleri şirketin faaliyetine dahildir. Şirket mevzuuna dahil işleri doğrudan doğruya veya dolaylı olarak taşeronlara yaptırabilir. ii. Faaliyetini yürütmek için, taahhüt konusuna giren ve işleri için lazım olan makina, teçhizat malzeme ve diğer emtiayı dahilinden alır, inşa eder veya ettirir veya muvakkat ve kesin kabul senedi ile ithal eder. Şirket yukarıda sınırlı olarak belirtilen amaç...